140

Анонимен

преди 2 години

Деянчето Стаматка - винаги активен ,като трябва да се докаже ред някоя власт ,що не си сложи една престилка , цветът няма значение и без това си е х..ам..ел..е..он..че , и да тества на воля ,без това седи в кабинета си като повечето директори и симулира дейност да остави учителите и родителите да си гледат - едните преподаването , другите семейството ,че и там нещата са сложни , а не да им се вменяват хиляди длъжности

139

Тралала

преди 2 години

Денков ги остави директорите сами да вземат решения за овладяването на епидемията от 15 септември до 25 октомври, а директорите нищо не правиха и чакаха заповед от министъра. Някой очаква ли, сега да не я изпълняват?

138

реалнафантазия

преди 2 години

До 146,Как ще стане този локдаун? Тогава ваксинираните ще ореват света, че сега пък те са дискриминирани понеже те има сложена игла... :)

137

Анонимен

преди 2 години

Тестването на децата в училище както и ваксинацията на хората се използва за политически цели.Щом едната страна го предлага ,другата страна е против .Или уж не е против но трябвало по друг начин да се направи.

136

Анонимен

преди 2 години

Много са ви фалшиви мерките, дете на двама ваксинирани родители трябва да ходи на училище, за останалите тестове за тяхна сметка в лаборатория по избор. Личи си колко разбирате как трябва да се управлява една пандемия и как се мазните за изборите на хората като им бършете дупетата, фигурантски ***!

135

Анонимен

преди 2 години

София пламти. На загрижени ли се правят. Да си бяха спазвали плана от лятото Между 250 до 500/100000 ротационен Над 500/100000 всички онлайн. Да бяха подходили с мисъл на 15.09. Сега и да се изказват работата изтървана отвсякъде. Пълни некадърници са всички и МЗ, и МОН , и РЗИ, и СГО. Безхаберници. Само устите им големи.

134

Анонимен

преди 2 години

Единственото възможно сега, ако искаме ужасът по болниците да спре, е локдаун. Затваряне на заведения, спортни зали, кина и училища и дистанционна работа. Ситуацията е докарана дотам, че само рязко ограничаване на контактите сега може да доведе до облекчаване на натиска върху болниците и намаляване на и без това рекордната смъртност след няколко седмици.

133

Анонимен

преди 2 години

От другата седмица предлагам излъчване на живо по всички национални телевизии *** пъти седмично, Понеделник и Четвъртък целият министерски съвет плюят в контейнерчета, а Денков ги събира за обработка на резултатите.

132

ЖороПърви

преди 2 години

Аха, разбрах другарю академик! Веднъж допълнително тестване, втори път двойна работа!ВЕЧНА СЛАВА НА ДРУГАРИТЕ ДЕНКОВ И КАЦАРОВ!

131

Анонимен

преди 2 години

През соца имаше различни по характер даскали. Някои бяха много мили, други пък раздаваха всеки час пердаци. Лично моите учители бяха много мили с огромен интелектуален капацитет. Е имаше един другар, който от време на време ти навиваше ухото като бургия, ама му свикнахме.

130

Анонимен

преди 2 години

Аз като ходя в лабораторията за тест понеже пътувам често и ни го изискват от работата лаборанта е облечен, като космонавт, освен това чистотата е на 100% дезинфекция, влизаме по един и т.н. Не виждам как си го представят това тестване по училищата и то от учителки. За хигиената да не говорим, една жена на преклонна възраст забърсва с един моп и кофа вода цял етаж тип казарма.Та големо учене ще падне, направо ще са готови за микробиология да ги приемат без изпит децата.

129

До Изпатил

преди 2 години

Всички видяхме, че си си изпатил от наркотиците. Те на никого не прощават.

128

Анонимен

преди 2 години

Денков, прекъснати са всякакви връзки в мозъците ви, това е прекъснатото в цялата работа.

127

Анонимен

преди 2 години

По инструкция от производителят са необходими 15-20 минути след като капка от слюнката е капната върху плочката за тестване. Времето за пробонабиране преди това не е уточнено. Време за дезинфекция и проветрение също неуточнено. Време за тестване на 25-30 деца неизвестно, в училище са средно 4-5 паралелки от всеки клас. Как няма да се смесват класовете, докато се дезинфекцира и проветрява отново е неизвестно. Ще остане ли време за учене? След това се прибират с безопасният градски транспорт

126

пионерски лагери

преди 2 години

Първата работа на учителите им беше да ни обискират багажа и обсебат парите.За оправдание нарочваха и избираха някое невинно дете за назиданиеПо домовете ходеха и ако нещо им хареса го извземаха уж за нуждите на училището...

125

Родител

преди 2 години

Айде и този взе да се моли. О.раха цялата кампания, а сега помагайте. Няма, нямаааа, оправяйте се сами некадърници.

124

Добре са го

преди 2 години

Измислили Сатанистите, училищата, центровете на просветление и детски игри се превърнаха в огнища на наркотици, алкохол, цигари. Сега в концлагери по ваксинация и карантиниране, който има 2 грама мозък, знае какво предстои.

123

Анонимен

преди 2 години

Българина винаги е най умния.Затова е и най бедния .

122

аналогичен случай

преди 2 години

До Изпатил За да не пропусна програмата баща ми с бой и температура ме изпрати в клас

121

987

преди 2 години

Поредната мярка , която е ясно че няма да работи, още преди да е стартирала! Само политически PR и нищо адекватно и работещо!