95

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми опитай, да видим дали никой няма да защити Гърция?

94

ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА

преди 2 години

И не Забравяйте, че Горе се Цитира Гръцко-Кипърски Център за Стратегически Проучвания, статията е написана от Гърци, ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААА

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А ти радваш ли се ,когато брат убива брата? На мен ми е мъчно и за украинците и за Донбасците и за рунаците, съжелявам ги много, те не заслужават това, трябва да се разберат помежду си. Трябва да си безчувствен, за да се радваш на този конфликт!

92

Лили Иванов

преди 2 години

Абе то и Влад Цепеш ,е имал малка армия и не е могъл въобще ,да се сравнява с огромната армия на Османската Империя,ама като е набил 10хил. турки на колове и изведнъж е пресякъл целия устрем и ентусиазъм на османската армия.

91

ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА

преди 2 години

Вие ако знаете какви Оръжия вече произвежда Турция , понякога даже и САЩ им Завижда, Ефективни-Евтини- Ултрамодерни, Преди 10 дена Генерал от Пентагона каза че Байрактар ТБ2(5 милиона) - Убива MQ 9 Reaper ( 120 милиона) , Вчера Министърът на Отбраната на Турция каза, че е готова Ултразвуковата Ракета - Аналог на руската Кинжал,Общият брой на проектите е над 700

90

Анонимен

преди 2 години

Турция е сила, регионална, но не е ядрена! Като цяло от мюсюлманските страни най-силни за мен са Иран и Пакистан!

89

FATIH 1453

преди 2 години

До БЯХ НАЧАЛНИК-СВРЪЗКИ;КОЛКО БРОЯ РАКЕТИ ИМАХТЕ ЛАМБУРОВ?Щяха ли да ви стигнат до Истанбул или Анкара?Защото когато не падне Анкара пада София.Тези ракети да не са от тези дето Саддам ги мяташе срещу Израел и нито един не улучи?

88

r

преди 2 години

1т.лира = 0.9евроцента

87

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГърците нищо лошо не са ни направили през последните почти 100 години, при това са православни и близки с нашата култура, няма никога да застанем срещу тях, въпреки , че на турците им се иска да ни настроят срещу гърците!

86

Granik

преди 2 години

Нации ,които не употребяват алкохол никога не са били добри войници. Турците също.

85

Saki

преди 2 години

Турците и да ни превземат,надали ще живеят тук. Историята е показала,че който и да завладее тукашната територия,никога не е имало много голямо преселение на хора. Не е имало желание от римляните ,нито от византийци,нито от турците масово да се заселват тук. Просто ба юг от България е по хубаво да се живее.

84

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни украинците гръмнаха една руска гаубица Д30 с Байрактар ТБ2 и във видеото се видя как руснаците се разбягаха като олимпийски шампиони да се крият по храстите. След този инцидент Макрон и Меркел сгълчаха Украйна че използвала за удара дронове забранени от Минския договор, но нищо не споменаха че и обстрела с гаубица Д30 е забранен от тези споразумения. След случката руснаците си прибраха всичката бойна техника дълбоко зад линията на съприкосновение опасявайки се от нови удари.

83

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТурците асимилират години наред чужди народи и държави, така направиха и с руските републики, чието население беше европейско,християнско , но ги потурчиха постепенно и ги превърнаха в турци-ислямисти! Затова се изпокараха и с всички съседи и с други държави турците, заради агресията и нахалството си!

82

До 101

преди 2 години

Купих си турски домашни уж кожени чехли за 10лв. Разшепиха се на първото обуване ако всичкото ви е такова ай брак сян!

81

Анонимен

преди 2 години

82 милиона друг път, при върва възможност много народи биха забили нож в гърба на т.н турци. Да не се окажат по-малко от гърците...

80

ХА-ХА-ХА-ХААА-ХААААА

преди 2 години

Гърция Няма Никакви Шансове, Гърция е Островна Държава - на Разстояние - Хвърляй Камък, Турските Ракети Покриват всеки квадратен метър от площтта на Гърция, C-400 - Покрива всеки кубичен метър въздух над Гърция . Търция Сама - Със Собствени Патенти - Произвежда - Ултра Модерни Оръжия (Скъпи), но и прости и Ултра Евтини Оръжия - например Ракети - като катюшите, но с обхват - 70, 150, 300, 500 километра - умни с Лазерно и Електронно Насочване. Войната ще продължи 15 Минути.

79

Aндре токев

преди 2 години

Не мисЛа супер сила, чието население няма пари за екмек 1т.л.= 0,18стинки

78

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА не може ли ЕС и Русия да си разделят Турция? Така , както Турция турцизира и асимилира европейските народи в Азия и ги превърна в турци?

77

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУкранците, които са бивши руснаци , да ти правят техниката и ти да се хвалиш, че е турско изобретение, много сте изобретателни, няма що, крадете ноу хау от други! Българите сами произвеждат дронове и ги продават за американска армия.

76

FATIH 1453

преди 2 години

До Анонимен95;И двигателят на турския изтребител пето поколение от там ще дойде. Време е България да прогледне...