48

Анонимен

преди 2 години

Добре де все пак - 37% процента от Софианци вече се ваксинираха - другите още вярват на мангъропитеци и бабини деветини. Жалка картинка са заблудените от ***.Ще си направим и 5-та вълна както върви.

47

Право в целта

преди 2 години

А при ваксиниране не се ли получават, другарю Гроздински, при положение че към момента в Европейска агенция по лекарствата с постъпили данни за около 1 млн. странични ефекти от ваксините, голяма част от които изключително тежки, както и за около 27 000 смъртни случая?!?!?!

46

Не вярвайте

преди 2 години

Медийте пренадлежат на банкерският октопод. Не вяравйте, каквото им кажат това пишат и бърборят. Който и да дойде на влас в България нищо няма да се промени, защото сме в Европа и ги слушаме тях.

45

Анонимен

преди 2 години

Колко още смятате ,че може медийно да се поддържа заблудата Ковид? Година, две? За 2 години починалите официално са 5 милиона. Не са малко , но не са и предпоставка за блокиране на света. Просто не им излезна сметката с едни 30 - 35 милиона. Ама те си действат де. А в началото помните ли падащи хора в Китай, трупове по детски площадки в Италия? СЪБУДЕТЕ СЕ!

44

Анонимен

преди 2 години

Някои живеем в 31 век. Други още тънат в суеверия. Тяхна си работа, еволюцията ще ги измете - вече ги измита здраво.

43

Анонимен

преди 2 години

До Гергана Ами може. Това какво доказва в случая? Или сте на принципа на оня стар виц, "А американците защо бият ***?" Подобно *** разсъждаване няма да реши сегашната ни криза.

42

BG Антиваксер

преди 2 години

... Бог е лудост, а ний си живеем в 21 век...Как може 150 г. след "великият" ни пророк Дарвин, такива средновековни изказвания...Еми, може!

41

до Истината

преди 2 години

Тpoле, ти първо се научи къде се поставят запетаите и тогава приказвай кой бил неграмотен ром. Клоун.

40

Анонимен

преди 2 години

До Истината 45 Истината е, че само да обиждате можете, ваксатроле. И скоро ще останете без работа. Защото няма да има кой да плаща за обиди. Тогава и овчари ще се хванете, защото нещо трябва да се яде. :)

39

Гергана

преди 2 години

А при грип не може ли?

38

Анонимен

преди 2 години

До 44 Откъде го разбра това? От сватята на фризьорката на жена ти ли?

37

Истината

преди 2 години

Виждам, че много от Вас се отъждествяват с "прости овчари и нееграмотни Роми" и цъкат минуси. Браво, това ми беше и идеята. Да излезе наяве, какви точно са антиваксърите. Затова, България е толкова беедна и изостанала държава. Населението(материала), там е разковничето...

36

Въпрос

преди 2 години

А ваксините защо не помагат? Ваксинираните се разболяват повече от неваксинираните!

35

Анонимен

преди 2 години

При ваксините също!Затоврен кръг!

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Защото ваксатролът не може да спори повече? :)

33

Българин

преди 2 години

Ох, ох, не искам да получавам тежки съдови усложнение, ох, искам да се ваксинирам, искам да се ваксинирам, къде да се ваксинирам, ох, ох!

32

Анонимен

преди 2 години

До Истината 26 Поредният ваксатрол, който не е научил членуването, но бърза да заклеймява другите, като "оглупели" :) Та, какво казвате за КТБ? Кой точно бил виновен? А вирусът не само конспирации не гледа, той и зелени сертификати не чете. Той се бори с антитела, които господарите Ви не признават. Освен това убива 2 % само, при това много болни. А ваксините увреждат младите и здравите. Научно, така, не с идеята на естествения отбор.

31

BG Антиваксер

преди 2 години

Предпочитам да живея в 8 век под милостта Божия.Отколкото в 21 в. под "милостта" на сатана и неговата наука и медицина. Дървото за разпознаването на добро и зло, забранения плод. В крайна сметка е свързано и с науката.Човешката науки, философи, изкуства и др. в крайна сметка са внушения на сатана.

30

ууу

преди 2 години

До ИстинатаПрав си! Губят наивниците -- в пирамидите, с лотарията -- където им вземат паричките. А сега на мода е фарммафията - "научно" ни изтисква. Нищо ново под слънцето.

29

Истината

преди 2 години

На прости овчари и неграмотни Роми, каквото и да и кажеш, е изгубено време. Те не знаят значението на думата "довод", как да им обясниш по-сложните неща...