89

Беновска пипа

преди 2 години

Разбирам, че идват избори и това е най-важното сега, но министър да говори такива небивалици! При 6000 нови случаи на ден и при по над 150 починали, да казваш че всичко е наред и да искаш да връщаш учениците в клас си е направо престъпление.

88

питане !

преди 2 години

До 9К51..Баце не беше ли същият ?

87

Тато из Правец

преди 2 години

След 14. 11 . тролчетата на ГЕРБ ще изчезнат!!!!Нема да има чекмеджета !!!

86

българин

преди 2 години

До: номер 88 (кофти) На моята сватба когато се жених имаше около 30 човека, а не 1000 както ги правят някои сега! Детето ми е ваксинирано със всичките задължителни ваксини! А честите епидемии от морбили за които не сежтеъби много не са сред етническото българско население! Така че ако не ти харесват българите - бягай в Индия!

85

Лекар

преди 2 години

Този няма връзка с реалността

84

Активист на БСП

преди 2 години

В НИДЕРЛАНДИЯ са 75% ваксинирани и отново са под карантина с маски!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Кацата иска да надминем Босна и Перу по смъртност на милион души. Оставка, съд и затвор!

82

9К51

преди 2 години

Този на снимката явно живее на Луната или дълго време е стоял на течение...какви глупости ръси!? Единствено възможната мярка за ограничаване на пандемията е т.н. локдаун. С тези сертификати нищо не се получава, но го е страх да въведе по-строги мерки защото идват избори и заради тези избори много хора ще си отидат ........ за съжаление ..

81

Ямболски цървул

преди 2 години

Каруцаров,кажи им на твоите господари Радев и Европейската комисия много здраве от Ямбол.

80

АЛОООО!

преди 2 години

До Че... хайде да не обвиняваме министрите и управляващите , ние като народ сме сбъркани , вината си е НАША , помислете най-после ,... ЗАЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРАХМЕ НА ВРЕМЕ , А СЕГА СЕ ЗАПОЧВАМЕ : ВАКСИНИТЕ СА С ИЗТЕКЪЛ СРООООК , НЯМА ВАКСИНИИИИ ,.... А ЗАЩО ЧАКАХМЕ ТОЛКОВА , ВСЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ , ...ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ , И ВСИЧКО ЩЕ РАБОТИ , толкова ли е трудно за да живеем лесно ?

79

Ще устиска или?

преди 2 години

Ще устиска или няма да устиска - това е въпроса ;-)Общо взето голяма накъкване става в момента. Сега сме като Швеция в първите месеци на пандемията - подмладяваме населението и продължителността на живота се скъсява до 60 годишни.

78

Анонимен

преди 2 години

"пълен локдаун не е нужен" - Ясно. Значи другата седмица ще има пълен локдаун.

77

Анонимен

преди 2 години

Стойчо е истински факир. Рекордна смъртност от тази вълна, а той се хвали как всичко било по-добре от предната.

76

Ямболски цървул

преди 2 години

Който иска да си слага ваксина.Но не ме принуждавайте мен,защото ще има брутална контра атака.

75

кофти

преди 2 години

Българина е станал като ромите , не иска да спазва никакви правила и закони , ЗА ТОВА ВСЕКИ ДЕН ИМАМЕ ПО 150 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ ....

74

Че

преди 2 години

С 20% официално ваксинирани, сигурно реално са 15, тези мерки са равни на локдаун. Но това е уин-уин за Кацаров. Хем е спуснал локдаун, хем бизнеса не може да мрънка, че е затворен и да иска обезщетения. Всичко щеше да е логично, ако лятото имаше ваксинационнакампания. А не да излиза и да говори старите, ако искали и ако ги било страх, а сега да гледа на пресконференциите като гърмян лалугер. То това ако искаш за българина е не.

73

Айде бе

преди 2 години

Когато ми върнат здравните усигоровки, които с години плащам тогава ще си плащам и лечението. Няма да се ваксинирам. Не ми липсват нито кината нито другите обекти. Пазарувам си по интернет.

72

ДртПрч

преди 2 години

И на децата ще изкарам сертификати, да не им се налага да ги тестват в училище

71

алоо , герб !

преди 2 години

Каквито и мерки да бъдат предложени , вие ще бъдете все ПРОТИВ защото не сте на власт , нали сте свикнаЛЕ да сте на власт!

70

Анонимен

преди 2 години

Другарката Нинова чудно как още не е сръфала нейния възлюбен Румен. Заради ината на чорапа всеки ден моргите се пълнят с гласоподаватели на ... партията.