85

Анонимен

преди 2 години

Да беше отишъл в офиса на БХК. На тея объркани гейчета ли им се прави на мъж. Или да беше отишъл в някоя махала след поредното издевателство над някой възрастен човек да отиде да ги бие там. Това уча и детето си по-силния не трябва да бие по-слабия, защото най-малкото изглежда жалко.

84

angus

преди 2 години

Расате е комплексиран гей ! :)

83

Анонимен

преди 2 години

Сутринта беше голям цирк в студиото на нова. Расате показа брошурите и вика на мисирките, какво според вас се прави тука с патладжaнa . Онова взе да пелтечи и да гони човека. Голямо шоу беше.

82

ЛЕГЛО ИМА..

преди 2 години

И В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО... НА ПОСЛЕДНИЯ ЕТАЖ...

81

Кънчо

преди 2 години

Когато бият пенсионерите по селата няма такъв отзвук и драма ! Тука, че "пребили" няколко ... вече по всички новинарски емисии сутрин, обед и вечер. Ба.х.ти ценностите..

80

Анонимен

преди 2 години

Утре ще влезе в друг офис,може да има и там някой диван,ще изпочупи всичко и ще каже,че изнасилват бабички и пребиват старци.Има си полиция,прокуратура,съд.Не е Расате човекът който да раздава правосъдие както си реши!Иначе няма държава!Ами ако по негов пример това стане масова практика?Да започнат групи да нахлуват в офиси да бият и да трошат?Къде отиваме тогава?

79

Анонимен

преди 2 години

Истинските мъже не се занимават с такива глупости. Тоя явно има проблем с латентен хомосексуализъм и за това го избива на агресия.

78

Анти Козяк

преди 2 години

Това е истински народен будител.

77

Българин

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна НЕ осъжда нападението!

76

Анонимен

преди 2 години

Е така е намерил начин да е на екран но без да чуя детето за което говори се съмнявам в думите му.Дори и да е вярно това за педофилията,има полиция и там е мястото да се подаде сигнал.Да влизаш да чупиш в офис да удряш човек вътре е недопустимо.Ако така процедираме за какво ни е полиция и съд?!Да се почваме да се изтрепаме и най-силният ще остане!В 21 век сме все пак.

75

Киро Хикса

преди 2 години

В пошлият, съвременен свят на Глобо-Хомо, нещата са толкова отишли в киреча, че е дори едно най-обикновено изказване от рода на -Аз съм нормален човек, родител, и се надявам децата ми да не са хомосексуалисти, за да се порадвам на внучета - е смятано за език на омразата и хомофобията! За жалост на Глобо-Хомо, май скоро пружината ще се пренатегне и като нищо ще се скъса. Тогава вече ще има други песни!

74

Баба

преди 2 години

До Дядо: това, което казваш би означавало да се примирим и да оставим вратата на децата ни широко отворена, за да могат педофилите спокойно да си играят и да се забавляват с тях, като ги содомизират! Така ли е, Дядо?

73

Дядо

преди 2 години

Само Бог може да бъде съдник....Вие отговаряйте за вашите си дела....

72

Дафи

преди 2 години

Лезбийките са неатрактивни, грозни, често пъти дебели същества, с тежки психични отклонения и ментално нестабилни. Обикновено са расли в семейства без баща. И да, Бау е със сигурност ***. Гаранция!

71

Анонимен

преди 2 години

ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ!КАТО ТРИНАДЕСЕТ ГОДИШНАТА ДЪЩЕРЯ НА ТВОЙ СЪРАТНИК Е БИЛА СКЛОНЯВАНА ДА СЕ СНОШАВА С ПО-ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ,ЗАЩО НЕ ИНФОРМИРАТЕ ПОЛИЦИЯТА,ЗА ДА ГИ ХВАНАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА ГИ ВКАРАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ...

70

истина

преди 2 години

Видяхме две неатрактивни жени които не са успели в оня бизнес, и са си направили НПО. Има легла но не се виждат препарати за обезаразяване. Офисът е потрошен за неспазване на санитарните изисквания от здравното министерство, а и данъци на внасят.

69

Бонго Бонго

преди 2 години

Не се бях замислял,ако нечие ваше дете тия язроди.... Вие как ще реагирате????В този случай Боян Расате е прав и го подкрепям!

68

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не е арестуван?

67

Fallschirmspringer

преди 2 години

Малки ,но системни стъпки ,нещо като плавно Отварящ се прозорец на Овертон, вървим към голямата евроТейска ,североатлантическа,неолиберална и демократична цел,да заприличаме колкото може по-бързо на така наречените *** демокрации.Във всичко това вземат активно участие,продажниците и проводниците на глобализма като:БХК, "Америка ЗАД България","Затворено общество и редица други грантоприемни ,алчни -предатели.Ама как може един Мендераст ,да не харесва жени-загадка

66

Бay

преди 2 години

До Лекар замазваш,а ? :D Спирам, няма да си губя времето със слабо образовани хора. :D