134

Анонимен

преди 2 години

До до 136 80% Ми нищо подобно не пише. Пише, че ще оттеглят искането за спешна употреба на PCR и лабораториите да минат към други одобрени тестове. Никъде не пише, че е защото давали фалшив резултат. Фалшивия си ти.

133

Анонимен

преди 2 години

До Neo Ние чакаме материал от Италия, Германия, Китай след 4 месеца на цените които ще са тогава, даже не знаем колко ще ни струва. Като имаш суровини Нейчо, хващай се и произвеждай. Знаеш ли колко ми пука за твоите проблеми, точно колкото на теб за моите.

132

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от сертификатите и инжектирането с тези експериментални течности, след като инжектираните умират и се заразяват с вируса точно толкова колкото и от чистите, а също така и инжектираните разнасят вируса. Разликата е само, че инжектираните имат в кръвта си клетки от абортирани човешки бебета, а чистите нямат.

131

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксини съдържат или се изработват с клетки от абортирани човешки клетки. Абортът е грях, убийство. Не може с убийство да се спасяват човешки животи! Резултатът е налице - ваксинините не действат и не помагат - това е факт. Да се надяваме, че хората които са инжектирали телата си за експерименти с такива течности няма да пострадат в по-далечно бъдеще. Но държавата и производителите на ваксини не случайно се осигуряват - за да направят експеримента с тялото на някой, той трябва да подпише декларация, че ги освобождава от всякаква отговорност.

130

Коринтяни 2, 6:17

преди 2 години

Във видео послание на атонските монаси от Света гора в Гърция по повод използването на клетки от абортирани бебета във ваксините се казва. "Тези нещастни жертви които предоставят телата си за експерименти с тези недобри течности, как може да очакват добри резултати. Ако нашата плът и без това е немощна, колко по-немощна ще стане ако доброволно я отдадем на чужди и недобри експерименти. Какви да са нашите действия, имаме апостолския ответ-"Затова излезте из средата им и се отделете, казва Господ, и до нечисто се не допирайте, и Аз ще ви приема".

129

до 136 80%

преди 2 години

Къде видя нещо в коментара ми за крадене на днк?!? --- Става дума за ОФИЦИАЛНО обявени за невалидни PCR и бързи тестове от самото CDC. Влез в страницата им, прочети, пък после ръси мозък.

128

Антимутра

преди 2 години

"Чорапа" ще спечели на първия тур.

127

Neo

преди 2 години

Do 130 - Ти на мен не ми обяснявай как е в цял сват! Нито знаеш какво произвеждам, нито какви са ми клиентите!Аз си виждам защо закъсняваме!Суровини имаме,капацитет имаме, 50% от хората са си по вкъщи и всеки ден един идва, друг се прибира. Сутрин губим 1 час за тестове, на обяд 1 час за дезинфекция!Работим на под 40%! Новите поръчки които бяхме договорили вече са пренасочени в Портогалия защото клиентите очакват пулен локдаун тук!Ти си ми обяснявай,че по цял свят е така!

126

До 135 "A B C&

преди 2 години

??? т.е. всички тестове от юли досега са компрометирани! Всъщност всички тестове от началото на епидемията?!?

125

80%

преди 2 години

До A B C Оххх и на теб ли ще ти крадат днк-то :D

124

A B C

преди 2 години

Интересно какво ще правим с тестовете - PCR и бързи антигенни? Американското CDC през юли официално обяви, че ще се ползват само до края на годината, а след това се спират защото дават фалшиви резултати. Заменят ги с молекулярни тестове. И една "изненада" - Бил Гейтс точно в дните, когато CDC обяви PCR за невалидни, закупи британска фирма за новите тестове.

123

Анонимен

преди 2 години

До ЛУКАШЕНКО Ами отивай в Беларус, пич. Или в Северна Корея, там пък изобщо нямаше заразени, ако може да се вярва на местните диктатори.

122

До 125

преди 2 години

До ЛУКАШЕНКОТи добре ли си?В Беларус Лукашенко се направи на мъж и не взе никакви мерки.След това държавата пламна с ковид.Къде ви намират такива диктаторски фенове, бе?Лукашенко ще ми дава за пример.

121

Анонимен

преди 2 години

"Въвеждането на сертификат за антитела означава да престанат да се тестват хората за вируса"- казват си го вече в прав текст! Целта е да продължава масовото тестване, масовата психоза и масовата ваксинация. Скоро ще започнат да редактират учебниците и да изтриват естветственият имунитет граден от еволюцията милиони години.

120

Бау

преди 2 години

Както сам господин Борисов каза, ако беше той на власт, до сега да ви е ваксинирал всичките. Само ГЕРБ!

119

Анонимен

преди 2 години

До Neo Това със забавяне на доставките го има по целия свят, вносовете се случват вече най-малко след 4 месеца. Не си мисли че ти си виновен, клиента ти извива ръцете, това е всичко.

118

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се помага малко на хората ако ги затворат,топа е едни заплати в българия не мобе да ги осетиш и едни бизнесмени и тарикати и предприемачи за главата да се хванеш,малко са фирмите къде плащат редовно другите само източват държавата.ще одцелеят само наи добрите професионалисти.

117

ДИМ

преди 2 години

Тая още не си е свалила кустюма от снощи май! Все ми прилича на вещицата от Хензел и Гретел!6 месеца ходи по студиата да обяснява как всичко е под-контрол, ситуацията се наблюдава и сега локдаун. Ако бяха взели мерки на време,ако обясняваха лятото на хората,че есента ще е тежка ако не се спазват елементарна хигиена,дистанция,да се носят маски,сега нямаше да е така!Ама Фигуранта нареди да отпуснат стадото за някой глас в повече!Мъртвите няма значение, важно е процента да му е висок!!

116

? ? ?

преди 2 години

Ако ти забива компютъра, масово се прилага рестарт. Не че помага... --- Ако масово прилаганият локдаун не е помогнал никъде по света досега, значи ОТНОВО трябва да се прилага. Не че помага....

115

Анонимен

преди 2 години

Ще се стигне, заради такива като теб, Кацаров, и чорапа. Цяла година лъгахте, сменяхте си позицията през три дни, нищо не свършихте и резултатите са налице.