74

Жиката

преди 2 години

Уф, много кифльофци от Пловдив има тука.

73

Анонимен

преди 2 години

До Путин По избор от БСП, ИТН, ПП, Възраждане, Атака, Воля или ИМВ. Всичките са негови проекти. Който ти душа иска.

72

Путин

преди 2 години

С кой номер бюлетина е?

71

Анонимен

преди 2 години

До Мартин "Ще им целувам ръката друг път." Как ще се забавляват с теб ДСарите, бедна ти е фантазията. Както и да е, докато не ти дойде това, ще се правиш на Супермен. После ще отрезнееш.

70

До Мартин

преди 2 години

По форумите всички сте много смели, но скоро ще се видите притиснати до стената и челата свели.Световният ред важи за всички, а който не иска да го спазва, го чака бързата процедура...

69

Анонимен

преди 2 години

До Мартин "Чичо и аз. Само това е оправията." Хахахахахаха. Дотам ли стигна с "бунта", да гласуваш за Копейкин, чийто идол е Путин? Случайно да си следил какви мерки взема Путин за овладяване на Ковид кризата? Колко мислиш, че ще се отличава Копейкин, ако наистина има власт? Хахахахаха. Честно, антиваксърите сте едни от най-неграмотните и най неспособните да мислите индивиди като група! Даже и елементарни неща не разбирате или можете да анализирате.

68

Мартин

преди 2 години

Ще им целувам ръката друг път. И да ме застрелят никога няма да си вкарвам отрови в организъма. Всичко друго но това никога.

67

Мартин

преди 2 години

До Чичо и аз. Само това е оправията.

66

Чичо

преди 2 години

То се видя че с отвращение ще гласувам за възраждане

65

Анонимен

преди 2 години

До Мартин "Нали знаеш, че който се смее последен се смее най добре. Но в България над половината население това ще се набие само в трупа ни." Мога да ти гарантирам, че ти няма да си последния "смеещ се". А те съжалявам, защото знам, че не само ще те накарат, ами ще те накарат да им целуваш ръката, за това, че са те накарали. Първо ще те пречупят психически, като особено голям тарикат. Нямаш си идея на какво са способни тези, които сега ще си докарате да ви управляват.

64

Мартин

преди 2 години

До нъц.. Няма да се менгелираме. По вероятно е да стане гражданска. Наркомани на дози няма да станем. А тия дето ни хранят и ние храним тях. Но ще се оправят и с тях. Тепърва ще им набичват тока заради зелени сделки и прочее. И накрая едни ще умрат от дозирането едни от глад. Бре все ще се мре. Не ми дреме въобще какво правят по света. Ако щат и да си бъркат в ***.

63

Нъц

преди 2 години

Който го е страх да не умре от глад, се ваксинира и така няма да умре нито от Ковид, нито от глад.Да ви се не види разлигавената нация от треперещи за кожата си егоисти, чиито свещени гени щяли били да се увредят от ваксината.Целият свят се ваксинира, само българите - не.

62

Анонимен

преди 2 години

До до 56 от славянин в България преди 89та 100% бяхме в концлагера България, тъй че не се напъвай, възможно е, и още как. Кажи му "леша" и повече не го обиждай!

61

Мартин

преди 2 години

Нали знаеш, че който се смее последен се смее най добре. Но в България над половината население това ще се набие само в трупа ни. Ти се дозирай колкото щеш м

60

Нъц

преди 2 години

Който го е страх да не умре от глад, се ваксинират и така няма да умре нито от Ковид, нито от глад.Да ви себе види разлигавената нация от треперещи за кожата си егоисти, чиито свещени гени щяли били да се увредят от ваксината.Целият свят се ваксинират, сами българите - не.

59

Анонимен

преди 2 години

До До 51/64 "Т.е. съкращаваш щата, което след това може да е проблем за теб да назначаваш нови.Ако щеш вярвай, но работника по-лесно ще си намери работа, отколкото ти нови читави работници." Съкръщаването на щата никога не е проблем за откриването на нов, но такива като теб си мислите, че всичко ви е ясно. На мен работник, който така или иначе ми пречи на бизнеса, не само, че ми е безполезен, но и ми пречи. Без него по-добре. А в новите обстоятелства не е сигурно дали ще намери без ваксинация.

58

Анонимен

преди 2 години

И излица че за да седнеш на заведение през уикенда то трябва специално за това да се тестваш.

57

до 56 от славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, и как ще вкарате 80 % от населението в Белене бе, нарковаксърче, ти слабоумно ли си или да!? Кажи му нарковаксър и не го обиждай повече!

56

Анонимен

преди 2 години

До Мартин Продължаваш с фантазиите. Наследник на Рачко Пръдлето, без съмнение. Важното е, че ме съсипа от смях с приказките, как си бил незаменим. Буквално всеки антиваксър, с който съм говорил на тази тема, мисли абсолютно същото. Да се съсипе човек от смях.

55

До 51

преди 2 години

Т.е. съкращаваш щата, което след това може да е проблем за теб да назначаваш нови. А работника отива на платена борса и си търси друга работа. Ако щеш вярвай, но работника по-лесно ще си намери работа, отколкото ти нови читави работници.