41

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е създаден за икономически цели. Следите водят към Банката за международни разплащания (BIS) в Щвейцария. Революциите се правят от банкерите, не от безработните по площадите. Затова произходът на вируса никога няма да стане известен. Както никога не стана ясно кой финансира Френската революция и Октомврийската революция. Тези революции се правят с много пари, не става със скачане по площадите.

40

Анонимен

преди 2 години

Мистерията с Кенеди само че в световен мащаб.Две лаборатории като в Ухан в света, другия кьде беше ьь.

39

Анонимен

преди 2 години

Е то, че няма да признаят опита да сринат източната икономика и да си оправят фариралите държави, няма! Но поне глупаците от Китай дето са работили с тях, да спрат да бъдат *** и да не им позволяват втори такива изцепки. Защото целта е да бъдат съборени именно Китай и Русия. А това че света ще върви по дяволите, никой не го интересува. Така както не ги ивтересуваше и когато се спука финансовия балон и повлече всички към дъното. Писна ни. Света не е длъжен на задокеанските.

38

Чайниис пипъл

преди 2 години

Социализъм - благата да се разпределят за всички по равно.

37

АнонимеН

преди 2 години

ФАЩ НЕ СЕ СПРЯХА ДА ЛЪЖАТ!!!!!! СТРАХ ГИ Е, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРОЕКТИ В УХАНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ СА ТЕХНИ И СЕ ПРИЗНА ВЕЧЕ, ЧЕ ИЗЛЕДВАНИЯТА ТАМ СА БИЛИ С КОРОНА ВИРУС И, ЧЕ ЕДНА ПРОБА ОТ 13 НА БРОЙ ЛИПСВАЛА! ФАЩ НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ ЛЪЖАТ И НЕ СИ ПРИЗНАВАТ ДОРИ КОГАТО ГИ ХВАНАТ! НИТО ОСАМА БЕШЕ ВИНОВЕН ЗА КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ, НИТО САДАМ ИМАШЕ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ , А СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ПОТУЛЯТ И УХАНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ, ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО!

36

Анонимен

преди 2 години

Както и нито една държава във света не намери така наречения първи заразен

35

Adam

преди 2 години

престъпника който държи монопола над информацията си замита следите:)

34

Анонимен

преди 2 години

С това изказване вече имаме отговора. Благодаря!

33

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно! Болните мозъци, създали това никога няма да бъдат обявени! Престъпление срещу човечествето е за смъртна присъда!

32

Одеве ебах

преди 2 години

А преди това се изcpax.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе всичко разбрахме, само не и това как така е естествен вирус. В природата няма вирус, който да мутра така. Това може да се случи само ако вируса е генно пипнат или ако се прави ваксинация по време на беснеенето му, наред с други настинки и вируси. Та излиза, че или вируса е създадено нарочно биологично оръжие или властите са некадърници с ваксинацията. Та кое от двете е извинете?!

30

Джо е Обиден

преди 2 години

За друг освен за ЦРУ И ФБР

29

Анонимен

преди 2 години

Някой да си спомни друга такава кампания за масова ваксинация? Значи знаят нещо, което не казват. Най-вероятното е, че вируса убива стари и изхабени, а те защо трябва насила да се ваксинират???

28

Фрактал

преди 2 години

Да ви го поставя, Чрез тургане!

27

Лекарства за нос

преди 2 години

пишеме в гугъл "лаборатория" "вирус" и "взорвалась" и четеме за новосибирская лаборатория вектор.

26

Анонимен

преди 2 години

Да хвърлят боб.

25

В.

преди 2 години

Да им пекая на разузнаването.

24

Анонимен

преди 2 години

Е как не знаете бе на мен лично един индийски доктор ми каза да си правя тест че имало Китайски вирус иначе няма да ме приемат в болницата в Сандански

23

Знае се.

преди 2 години

Напротив. Вие го създадохте в лаборатория и нарочно го пуснахте на пазара в Ухан ! Ковид кризата беше един от начините да предизвикате огромна инфлация и да дръпнете ръчната спирачка на развиващите се икономики като Китай Русия Индия и дори Европа. Другата ви голяма полза от такава схема е че огромният ви финансов дълг се стопява от инфлацията а големите (американски) корпорации надуват печалбите ! Същият ефект се получава след първата и втората световни войни. Но не им стиска да направят трета

22

НА ТАМ

преди 2 години

Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. Ако е излязълОТ Лаборатория щи знаят що е това, но крият. И могат да направят ваксина.