11

Ужас

преди 2 години

Поредния "сандвич" лъжа-истина-лъжа! То накрая ще излезе, че и масоните са само измислица. Няма скрижали в Джорджия, сградата на Европейския парламент не е недовършената вавилонска кула... и просто ей така, съвсем случайно във Ватикана и на още ключови места, пръснати по цял свят са цъфнали обелиски. Ще излезе, че Адам Вайсхаупт не се е раждал никога, нито Йоан Ведър е съществувал... Абе, живейте си щастливо, никой не ви командва!

10

Виц

преди 2 години

Записан разговор по телефона: "Извънземен съм бе, нали ти казвам! Изчакай ме малко, пътувам сега в колата и след половин час се прибирам в Земен. Сега съм извън Земен!"

9

Виц

преди 2 години

Коцето Калки отишъл да медитира в Хималаите и на една тясна пътечка срещнал Йети. Стоят двамата един срещу друг, на 20 метра, и се гледат. Пътечката тясна. Стоят, стоят, гледат се цяла минута. Най-накрая Йети проговорил: "Я! Коцето Калки съществува!"

8

Анонимен

преди 2 години

Още малко ще кажете, че и масоните не съществуват, нали??

7

123

преди 2 години

Фантастика. Измислица е.

6

О хо хо

преди 2 години

Гледах 3те филма от серията " Розуел - първият свидетел" и излязоха неща, документирани, за които не се е споменавало десега. Ванга също виждаше космически кораби с Третото си око. Проблемът на ваенните в Сащ основно е бил, че не знаят дали са добронамерени тези същества. Да вярваш, че НЕ съществува друга форма на живот освен твоята във Вселената, е височайша ограниченост и първобитност.

5

Анонимен

преди 2 години

Илюминати съществуват............това е 99,99 % сигурно!!!

4

Лелеле

преди 2 години

И че Спец. прокуратурата не потулва масово жалби срещу ОПГ - та близки до Борисов и това ли е конспирация?

3

Анонимен

преди 2 години

В България не вярваме в глупости като извънземни и плоски земи. Тук вярваме само в chemtrails, илюминатите и на Бойко милиардите.

2

Контрол на макс

преди 2 години

Затова е пълно с потърпевши от Mind control, V2K и Targeted Individual, MK-ULTRA, Хавански Синдром - щото всичко е конспирация и Гешев и Борисов не крадат фирми и бизнеси!?

1

Виц

преди 2 години

Извънземни кацнали на земята и един се опитва да направи контакт с една бензинова колонка. Ръкомаха, говори, колонката мълчи. Приближава се друг извънземен, пита какво става, а първият вече яко се изнервил: "Мълчи бе, какъв е тоя, какво ли не опитах, той мълчи!" А вторият извънземен спокойно казал: "А бе знаеш ли какво, и аз да си хвана моя, да си го усуча два пъти около мене, и да си го вкарам в ухото, ами и аз ще мълча..."