221

сгласна с теб

преди 2 години

До ПроСоТо: Напълно съм съгласна. Но, ако в дивата природа законът за оцеляване е такъв, то значи ли, че и ние следва да приемаме такива ***, разбирай витанов, които определено вредят и на децата ни-невръстни и на родителите ни и - възрастни и доверчиви?

220

доко

преди 2 години

До АдиПлачете, българе - свършва се вашто племе...

219

Ади

преди 2 години

Плачи за себе си нещастнико, Витанов - *** и намери поп и черква, ако има кой да ти прости. А , може би и за съд плачеш, колко хора разстрои, напрегна и вкара в хаос-само да си начешеш миризливото его.

218

ПроСоТо

преди 2 години

До Кърт Вонегът...ама той битува СЕГА в "кукувиче гнездо"!..Сигурен съм че си наясно,че кукувицата НЕ строи СВОЕ гнездо,тя снася яйцата си в гнездата на ДРУГИ птици и кукувичето,като се излюпи и понеже обикновено е по-силно от "приемното",просто ИЗБУТВА извън гнездото "законния му наследник"....Нещо такова става и с наш Витанка..:-Някой го е набутал в гнездото НА МЕДИЦИТЕ ,но понеже е нагъл и упорит,ги е ИЗМЕСТИЛ ,а той самия се е набутал "под светлините на прожектора"..ТИПИЧНА КУКУИСТОРИЯ..

217

Анонимен

преди 2 години

До отговор Чети повечко ;)

216

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ни показвате това грозно платено плашило?

215

доко

преди 2 години

До отговорПОВОЛЖИЕТО, АЛТАЙ, МОНГОЛСКИТЕ СТЕПИ - АЙДЕ БРАТЯ, БЪЛГАРИ, ОДЕТЕ СИ...

214

отговор

преди 2 години

До Кърт Вонегът: Не обиждай животинките - кукувици. И те са божии твари и не са лоши. *** е този Витанов - то и по фзиономиятя му личи, нека се произнесат професионални психиатри и лекари. Ако ние не го намерим - то жалкия сам няма да се покаже. Какаво ти кукувиче гнездо - те и там няма да го вземат.

213

ИванчУ

преди 2 години

Правя една аналогия с време от преди година и половина, когато една фармацефтка изрази опасения, че ако се създаде паника сред населението, може да се стигне до презапасяване с лекарства и в момент, в който наистина има нужда, няма да са налични в търговската мрежа. На тази фармацефтка ѝ повдигнаха обвинения, че всява паника и едва ли не застрашава националната сигурност. Някой ще потърси ли отговорност на този професор, който не е престанал да обяснява как "до 10 дни" ни очаква апокалипсис?

212

Бате Сечко

преди 2 години

А професоро, дали знаете каква, долина" го очаква ако го срещнем един ден....?!?

211

съгласна

преди 2 години

До Хичо : ами да вземе да се обърсне и изкъпе поне толкова мазен - нараво срамота в 20 век- ех все пак като се явява тук-там - поне да спазва хигиенична визия, че и децата почнаха да пищят като говидят. Ние,които сме на долу-горе на подобна на неговата взраст го игнорираме тотално, но има и взрастни хора, които също се плашат от неговите апокалипстини прогнози. Е, ние не сме психиатри - кого по-напред да успокояваме? Махнете го този извратеняк - Да ходи да дудне на най-близките си...

210

Кърт Вонегът

преди 2 години

Витанов го очаква пребиваване в кукувиче гнездо.

209

Бай Гроздан

преди 2 години

Този да си плачи в очакване на долината на плача,ако иска и предварително,негово право си е,но ако бе букмейкър щеше да разори работодателят си.След като намаляват е на затихване според мен и не бих заложил на прогнозата му.

208

Анонимен

преди 2 години

Ако ни се размине само до 10 дни ще е голям късмет. Много е вероятно вълната на неваксинираните да се покачва до края на ноември и да стигнем до около 12000 нови случая на ден и 500-600 починали на ден.

207

мсичко що е болест

преди 2 години

- това е ковид-19

206

???

преди 2 години

До 229 За размисъл. Кое предлагаш за размисъл. Твоите манипулативни твърдения за Израел, САЩ и Великобритания или истинските факти за ситуацията там. И в трите държави предишната вълна имаше пик през януари, а не през април, когато вълната беше отминала. Следващата вълна и в трите държави е по-ниска от януарската и сега спада. Общото е, че и в трите държави починалите в пиковите дни сега са 8-10 пъти по-малко в сравнение с пиковите стойности от януари.

205

Влак GT

преди 2 години

Следете резултатите в следващите 10-на дни!----Не вярвам да греши!----Ако излезе прав, то това ще единствения изход за отърваване на антиваксърите и чегъртачите-протестъри, които са от едно котило.-----Още една две вълни и сте готови!!!

204

Този "проф"

преди 2 години

Разбира от вируси едно нищо. Вероятно и от математика толкова разбира. Проф. в Бг е съкращение на профан

203

Торквемада

преди 2 години

Затворете този пияница и му ударете 50 тояги на голо, за радоста с която пророкува трагедии...

202

За размисъл

преди 2 години

Гледам страни в който населението е в много по-голям процент ваксинирано - Израел, Великобритания, САЩ, имат над 60 % ваксинирани, Почти във всяка от тези държави броя на заболелите в момента е почти равен на броя на заболелите през Април. В Израел е дори по голям. Никой не обявява колко процента от заболелите са ваксинирани. Броя на починалите е сравнително малък, но така беше и преди да има ваксини. Тези размисли все още не ме убеждават да си сложа ваксина.