209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209 Не ми обяснявай с бройки за Белгия а в проценти!!! Защо при 85% ваксинирани в Белгия смъртността е скочила с 44%?

208

Анонимен

преди 2 години

209 да, моля те продължи със сравнението. Давай. Сравни колко лекари и сестри имат с това колко имаме ние. Сравни оборудването. Сравни доболничната помощ и достъпа до нея в отдалечените райони. Сравни колко линейки имат и колко от тях стават и за деца. Сравни какво е нивото на лабораториите им, каква е хигиената в болничните заведения. Сравни и колко инвестират те в здравеопазване и колко ние. Да, моля те! Продължи със сравнението!

207

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА ТИ СИ СВЕРИ СЪС ЗАКОНИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ, А НЕ СЛУШАЙ МЕДИИТЕ, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ В ЕС, ЩЕ ПУСНА И ЛИНКА!

206

РАДЕВ ЗА ТУЙ СЕ БОРИ

преди 2 години

УСПЯ... ПРОКЛЕТНИКЪТ..!!!

205

Анонимен

преди 2 години

До сс . . .Много си умен. Останалите страни в ЕС след като се ваксинираха, намалиха смъртността си в пъти и махнаха мерките. Преди няколко дни на мача на Реал и Барса имаше 90 хиляди на стадиона, а смъртността в Испания е 3 на милион, а в България е 130. 40 пъти повече.

204

Анонимен

преди 2 години

До 210,Ти щом "Афера" се информираш - далеч ще стигнеш. Страните от ЕС също имат медии свери с тях.

203

Анонимен

преди 2 години

Прочетете статията в "Афера" , зеления сертификат не е задължителен в страните от ЕС. Тогава , кой умник го направи задължителен в България?

202

Анонимен

преди 2 години

295 и викаш, че като няма медицинско обслужване да се набодем, че да ни е спокойно, така ли? То медицинско обслужване няма да има и в следващите 10 год. Да ни сложат по един абокат във вечната и да се бодем със всичко дето предлагат, че ни е скапано здравеопазването. Не, мерси. Нарочно използвам тази думичка, за кеф на българите във Франция.

201

Анонимен

преди 2 години

Прочетете статията в "Афера" , зеления сертификат не е задължителен в старните от ЕС. Тогава кой умник го направи задължителен в България?

200

Анонимен

преди 2 години

В Белгия - население 11 милиона - починали за денонощието 25. Да продължавам ли със сравнението. Ама четете бе хора, не вярвайте на празни приказки!

199

Анонимен

преди 2 години

189 как нямаш място в болницата? Що за опорка е тая ваксър? Ковид отделенията са отделно от другите. Вчера един дрънкаше простотията, че в детското отделение щяли да слагат старци. Ако някой прави подобни оли*гофренизми, питайте Кацаров. Но такова нещо няма. А и нали помните че точно Кацаров закри ковид отделенията, защото вирус нямало. Та, питайте него за създалата се ситуация. Преди 6 месеца нямаше ваксина, но хората не умираха така. Странно нали?

198

Анонимен

преди 2 години

До 202,Свери си данните! Това са официални дани и има линк към институциите в Белгия от където са взети!!! - https://worldometers.info/coronavirus/country/belgium/

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"що при 85% ваксани в Белгия смъртността се е повишила с 44%?" .......... Числа давайте, колега, числа, а не проценти. Иначе е много плитка манипулацията.

196

Я попитай в Лом

преди 2 години

Наясно съм че системата е счупена.Това обаче не е оправдание за плоски лъжи имащи за цел да сплашат популацията.Тия 30годишните, не са си отишли заради настинката, а заради липса на медицинско обсслужване, Има съществена разлика

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Разбирам ви!Но ако не е лична преценка, защо не я въведоха като задължителна мярка и всички да го направим?Мен това ме кара да се съмнявам...Щом ме карат да подпиша съгласие,за да не носи никой отговорност, това ме кара да съм скептично настроен.Аз не съм медик...Как да поема такава отговорност за себе си?Ако е толкова наложително,полезно и ще спре пандемията да я направят задължителна...А защо не я правят?Тя дори не е официално одобрена, това ще стане 2023г...(или ще се отхвърли)

194

Анонимен

преди 2 години

До Защо не давате данни....... Вие от Луната ли падате? Повечето от тези данни, които според вас не се дават, са достъпни в информационния портал. И не са такива, каквито пишите.

193

Анонимен

преди 2 години

До Solar PowerВсезнайко такъв я обясни що при 85% ваксани в Белгия смъртността се е повишила с 44%? Може ли да сравняваме здравната система на двете страни? Може ли за 50000 град да има само 15 Ковид легла? Извода от Белгия е следния кой се боде му пада имунитета за следващия вариант!

192

до До Критичното

преди 2 години

Мисля аз, ти не мислиш.В статистиките за смъртността, рядко присъстват хора около 30г, да не кажа хич.Ама видиш ли в Лом били мнозина и то последния месецТака, че дофтурицата лъже като ромейка, а ти си балък ако и вярваш

191

сс

преди 2 години

По това време миналата година ваксинираните бяха 0% и пак имаше смъртни случаи. Сега има ваксинирани и случаите са повече. Причината е другаде

190

Оффф..До Solar Powe

преди 2 години

1.Не ме познаваш,за да прецениш дали съм *** или не...Но няма да ти се доказвам какъв съм,не изпитвам нужда.2.Аз не обиждам никого,заради личните му убеждения3.Не съм казал,че Ковид не съществува, а че експерименталната ваксина не е задължителна4.Дано не замеа мястото ти в болницата,но човек с повече пари ще го направи вместо мен5.Редовен данъкоплатец съм и си плащам здравните осигуровки редовно и като ползвам някаква клинична пътека пак си плащам от джоба допълнително без касови бележк