59

До 60

преди 2 години

Измамник е тоя,за когото ти гласуваш и който крадеше от държавата всяка година по 10 милиарда лева.Плюс хвърлени милиарди за американски таралясници на книга,турски поток за още 3 милиарда,милиарди раздадени предварително за незапочнати строежи.И т.н и т.н.

58

българин

преди 2 години

до 57 Тошко и Славуца се "осъдиха" сами!-:) Или не вдяваш?-:) Аз самият гласувах 2 пъти за Слави! А тоя кух индивид,не само че нищо не направи,а и оплю партиите на протеста! Ами жалко човече се оказа Слави! 3 път да гласувам за него и в "очакване" да гадая как ще реагира? Ами не! Ще гласувам за Кирил и Асен! Кирил заложи името си с желанието си нещо да промени в България след 32 г почти уж "демокрация"? АЯ все бивши членове на ЦК на БКП от 1989 г да ни клатят? Ами помня ги и Борисов също! НЕ!!!

57

анонимен келеш

преди 2 години

Казах ви,че Георги Свиленски ще забие последния пирон в ковчега на Фигуранта.Още не е прежалил Деса и много го мрази.

56

българин

преди 2 години

Предните два избора подкрепих БСП,но на следващите ще подкрепя К.Петков.Категорично.Така ще направят и много мои познати.Изтриването на двете престъпни организация може да стане само чрез новата формация.Ще си говорим след изборите.

55

Реалист

преди 2 години

То отдавна е ясно, че ПП "ПП" е проект на радеф, затова не е изненада, че ИК защитава този изпечен лъжец и мошеник.

54

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в потрес.Ако няма съд, няма държава.Всъщност, правният интерес за допускане и разглеждане на това дело, е да се постанови такова решение, което да даде възможност актовете на Петков да бъдат обявявани за нищожни. Един по един. Тези, с които каза на мафията - няма повече да крадете, България е и моя родина и ми пука за нея.Не помня, докато е постановявал актовете си, да се е загръщаш с флага на Канада и като пудел да се е влачил в краката на чужд господар.Днес не ми е ОК.Много се надявах да не се посегне на КС. За сега! Успяха. Срамно ми е и обидно да чета мотивите.

53

питам

преди 2 години

БСП защо продължава да подкрепя Румен Радев за президент втори мандат, който наруши конституцията като назначи Кирил Петков за министър, въпреки декларация за гражданство с невярно съдържание. Двамата са в състояние на извършено престъпление.Питам Радев защо не е в отпуста като кандидат за президент, а превиква ЦИК и министри.

52

Анонимен

преди 2 години

К.Петков е български гражданин.Независимо от плювните срещу него той ще бъде на второ място на изборите.Затова по-внимателно с атаките,защото е крайно време вече да има правителство и с подобно поведение не знам как ще стане.

51

Анонимен

преди 2 години

No problem, ние няма да подкрепим не само лично, но и със семействата си, включително баби и дядовци, избора на БСП за парламентарна партия. Да върви по дяволите тя, начело с К.Нинова! Откъде намерихте такова зло и злопаметно същество?

50

Анонимен

преди 2 години

Един *** се разхвихрил да ни увещава колко са честни момчетата,колко са достойни,сугестия с надеждата да повярваме в почтеността на двамата измамници и техния гуру,кандидата Радев!

49

Анонимен

преди 2 години

Троловете се хвърлиха да бършат кафявото от задниците на Киро измамата и Фигуранта!

48

Анонимен

преди 2 години

Сега всеки се бори за всеки глас.Тези момчета няма да загубят на изборите.Напротив,те са нашето бъдеще.Млади,образовани,креативни и диалогични.С този акт им направиха голяма реклама.

47

Анонимен

преди 2 години

Кирчо нали щеше да съди Тошко Йорданов че го оклеветявал, а ти Корни видя атака срещу Прзидента и дългата ръка на Баце и Пеевски, ся к'во ще кажеш, е така едно извинявай за поомията дето изсипахте срещу ИТН

46

До Зр

преди 2 години

Кире измамата е бил на курсове в Харвард,а не е завършил Харвард,айде да не си мислите,ме сме расли в гората и ви вярваме на лъжите!

45

анонимен

преди 2 години

Днес Герба вдигна процента за изборите.

44

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ Е КОВИД-ФАШИСТ!!!СЪСИПА СТРАНАТА НИ!!! ТОЯ ПРЕДАТЕЛ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!ТОЙ Е СРАМОТА ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ!!!

43

и ко ше праим

преди 2 години

хайде сега всички залепили се за кирето да почват да се отричат от него . голям смях , цирка е пълен . бсп е първата , втората сигурно ше е мая общата :)

42

До Мдааа

преди 2 години

Дреме ми за кого ще гласуваш!

41

Анонимен

преди 2 години

и к'во чалгарите се оказаха най-прозорливи и първи съзряха 2-мата мошеници

40

Мдаа

преди 2 години

Аз също ще гласувам за ПП