381

е как защо

преди 2 години

щото са прости затова

380

до 429 от славянин

преди 2 години

Знаеш ли защо трябва да се ''гледа'' в пъпа!? За да се концентрира там жизнаната енергия на ниво етерно и астрално тела! А знаеш ли защо трябва да се произнася О-м-м-м!? Защото това е звукът на първичната вибрация във Вселената! А знаеш ли защо трябва да се правят тези две неща!? Не знаеш! Ами чети, учи и ще разбереш!

379

И отново

преди 2 години

До 427- Да пратиш много поздрави на Коритаров и Радосвет Радев. Който се смее последен, най-добре се смее- хубава българска поговорка. Другите ще им е трудно да се смеят, защото ще са вкочанени като горните двама.

378

Анонимен

преди 2 години

До до 423 от славянин "Човек има и други проблеми и задачи освен тази да влачи тежко ремарке!" Като това да си гледа в пъпа и да вика "омммм". Мдааааа. Както казвах, с нищоправене към мизерстване. Това е най-примитивната форма на съществуване. Хайде лека. Утре някои от нас трябва да работим, докато "мъдрите" сте заето с нищоправене и ръсене на "мъдрост". Няма много полза от комуникация с безделници като теб.

377

Ваксър

преди 2 години

По-рано днес написах на всички аниваксаджии, че този квадратния тях чака ако не се ваксинират, а сега им го повтарям. Лошото е, че покрай антиваксата умират и нормални хора и за тях ми е думата. Антиваксата вълци ги яли, те и без друго не вярват в нищо, освен в собствените си празни глави. Дано се отурвем с малко жертви от цялата тази интифада.

376

Анонимен

преди 2 години

До И отново Засега единствените, които ги "намаляват" са антиваксърите.Интересното, че тия с ваксините, дето уж трябвало да ни изтребват, нещо бая повече оцеляваме. Нещо не сте доизмислили опорката. Поне реалността така показва.

375

до 423 от славянин

преди 2 години

Човек има и други проблеми и задачи освен тази да влачи тежко ремарке! Последната задача и проблем обикновено си го създават не особено мъдрите, най-меко казано!

374

И отново

преди 2 години

На темата за конспирациите. Та кой каза, че Бил Гейтс не е Сатана? И едно клипче в Тубата с него, което се мъдри там от 10 годинки. Пишем в търсачката "Innovating to zero! Bill Gates". Това е една презентацийка за ТЕД и нашият герой обяснява как ще спаси Земята от CO2 емисиите. Гледайте след 4та минута. Хубава формула в която емисиите зависят от броя на хората. После чуваме как с ваксинките, пича ще намали тази бройка с 15%. Успех с Файзера готини пичуе! Бил по як даже с изтекъл срок.

373

Анонимен

преди 2 години

Няма конспирации Бил Гейтс го каза още през 2015г. във Ted Talk - говореше за Еболата и каза че света трябвало да се подготви още от сега за нещо по сериозно и говореше как Еболата не се била разпространила в други държави освен в 3-4 африкански - защото не се разпространява по въздуха а и когато усетиш че си болен просто падаш и лежиш тоест не заразяваш така както с вируса който те измислиха. Но важното е да си правят милиардите и ордата от п.апагали да им кълват

372

Анонимен

преди 2 години

До до 413 от славянин С други думи, оказах се абсолютно прав, че "мъдростта" ти се изразява в това, да не се "зориш" с проблеми. Хехе. Значи щрауса е най-мъдрата птица.

371

Анонимен

преди 2 години

До до 374 от славянин В конспирациите вярват тези, които са изгубили контрол върху връзката си с околния свят и им трябва нещо, с което да го заместят. Конспиративните теории ВИНАГИ съдържат елемент на прекъсната логика, която не може да бъде обяснена с рационални аргументи. Затова се налагат нерационални, които в крайна сметка се изразяват във "вярвания" или казано с по-прозаични думи - фантазии.

370

Ваксър

преди 2 години

Преди пишех коментари като анонимен, щадящи антиваксърите за да се осъзнаят, но вече изобщо не ги жаля. Празноглавци, намиращи се на работа да пишат глупостите си, с надеждата някой да им отговори *** глупостите. Нищо добро не ни чака с такава армия от антиваксъри. Бог да ни е на помощ! Не виждам кой друг...

369

до 413 от славянин

преди 2 години

Аз нямам вина че ти имаш такова голямо и тежко ремарке което трябва да влачиш, аз съм имал мъдростта да не си закачам такова за гърба! Пък ти си гордей със отговорността си че трябва да го влачиш! Има една духовна максима: Духът има качествата да улеснява и опростява живота, а умът да го утежнява и усложнява! Учи се от мъдростта на човечеството!

368

Анонимен

преди 2 години

Всеки ваксър да предоставя кафяв сертификат че си е бил хероин иначе няма право на достъп до интернет, хранителни магазини и бензиностанции.

367

Кон спиратор

преди 2 години

Лудият е точен в изказа. Всички тези социални мрежи водят до халюцинации и мозъчни деформации.

366

до 374 от славянин

преди 2 години

В конспирациите вярват тези, които са наясно къде живеят, а имeнно че живеят в човешко общество на което нищо дяволско не му е чуждо! Няма по-наивен човек от този, който вярва че живее в общество в което царува ангелския морал, а върхът на наивността (да не казвам глупостта) е да вярваш, че онези с трилионите и машините за печатането им са с ангелски морал и ни мислят ''само и единствено доброто'' и всичко което правят за нас е резултат от този техен ''ангелски морал''!

365

Луд

преди 2 години

Факт е, че прекомерното участие в чатарници от всякакъв вид, води неизбежно до полудяване и това състояние е невъобразимо.

364

Анонимен

преди 2 години

Това ли е демокрация? Това не е демокрация - това е диктатура. А ако аз кажа на някой ваксър че е задължително да си бие хероин?

363

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Мъдрият не се нуждае от технически придобивки, от тях се нуждае глупавият, за да компенсира липсващата му мъдрост!" По една случайност се оказва, че единствената "мъдрост" на мъдрия така както ти го разбираш, е да страни от всякакви сложни проблеми и отговорности, така че да не му се налага да разбира каква невероятна глупост е горното ти изказване. На това място идва това, което казах, че живота ти е примитивен: никаква отговорност и никакви сложни въпроси за решаване.

362

до 408

преди 2 години

Ми те ако не бяха слабаци щеше ли да им се налага ваксина да преборят вирус който има толкова ниска смъртност?