128

Анонимен

преди 2 години

Средно умират по 300 души от смърт дневно в бегето. Когато станат 350-400 от ковид, ще сменя виното с ракия.

127

до 142

преди 2 години

ще видим, да не се окаже че Англия ще мине по бързо в локдаун, от неваксинирана България

126

Demonaz

преди 2 години

Тази да не е секретарка от цк на бкп? Още ли са живи тия изедници комунистически. Вълни ще има колкото ви наредят. Всяка есен и зима.

125

Анонимен

преди 2 години

Тази нация е първа по простотия в света - верно няма такъв народ - ще измре от инат и простотия....

124

росен кръстев

преди 2 години

След като една част се ваксинира а друга го преболедува ще има спад.А ТАЗИ ЖЕНИЦА ЯВНО ИСКА ДА ПРОБУТА ВСЕ ОЩЕ НЕДОКРАЙ ТЕСТВАНИТЕ ВАКСИНИ .И МЕЖДУ ДРУГОТОВЪОБЩЕ НЕ СЕ РАБОТИ В ПОСОКА НА СЪЗДАВАНЕ НА ЛЕКАРСТВО .

123

USA

преди 2 години

МИСЛИМЕ ЧЕ ТВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ! ВИЖТЕ И ФЕИСА МИ ТАЯ Е ЛЕТЕЛА У КОЗМОСА ! КАЦОФ Е ФРЪЛЕН ОТ ВЕНЕРА ШО ТАМ БИЛ МНО СЕХИ !

122

Анонимен

преди 2 години

На изборите ще се затвърди тезата че българина обича мъчителя си,като видите стари к-рви които искат да правят нов бардак на челните позиции в класирането!!

121

Анонимен

преди 2 години

Другите държави нямат мерки и ограничения защото са ваксинирани. Ние не сме от тях. Не искахте ваксини, свиквайте с локдауни и черни списъци с умрели.

120

ДртПрч

преди 2 години

До Анонимен 128: Що бе пич? През 2035 ли ще *** ваксинираните?

119

реалнафантазия

преди 2 години

Има два варианта пред Новия Световен Ред - или да не ваксинират по голямата част от човечеството и този вирус да циркулира до безкрай, или да ни принудят да се ваксинираме и така всяка година да се ваксинираме до безкрай. И в двата случая оттук нататък ще е така. :)

118

Анонимен

преди 2 години

Лъжата на века е тази истерия. Участници в спектакъла - масите, главни роли - политиците, режисьори - банкерите. Текста чете СЗО

117

Анонимен

преди 2 години

Вчера във Великобритания са починали 38 души от Ковид, при положение е са с 10 пъти по-голямо население и че има 36000 нови заразени. Дори антиваксър може да схване, че има някаква разлика с България и тя не е само болничното обслужване, защото същото това болнично обслужване във Великобритания в началото на годината допускаше по 1500-2000 души починали на ден. Ваксинацията спасява британците, антиваксърите в България убиват българи.

116

USA

преди 2 години

ПОСЛЕДНИЯ БУЛГАРИН А ОДАРИ С ЕДНА ДАСКА ТАЯ У ТИКВАТА !

115

Анонимен

преди 2 години

Какъв пик, като спад не се задава в следващите 1-2 седмици, а покачването ще продължи поне 5-10 дни и то само ако мерките, колкото и безумни и закъснели да са, се спазват.

114

АНОНИМЕН

преди 2 години

Нали всички ваксинирани сега имат право на нормален живот? А ми, ходете живейте! Каво чакате? Живейте! Това е ваше право! Нищо не е затворено за вас, нищо не е ограничено! Радвайте се!?

113

Анонимен

преди 2 години

В метрото може без маски а в магазина или ресторанта да се наям не може

112

Анонимен

преди 2 години

Защо в държавите в които хората спазваха мерки и се ваксинираха НЯМА 4, 5 , 6 и т.н. ВЪЛНИ и локдауни? Светът тепърва си стъпва на краката,а тук тепърва ще падаме по гръб заради манталитета.

111

1-н

преди 2 години

Гледайте състезанието от Формула 1 в Остин, щата Тексас. 400000 ( четири стотин хиляди) човека за сумарно за петък събота и неделя! Хора на тълпи, а тука ми говорят за локдаун- аре чиба бе, чиба от тука...отваряй всичко

110

Анонимен

преди 2 години

Да каже на шефа си Му-н-чо да спре да лъже, че се е ваксинирал през лятото на миналата година, когато нямаше ваксини. Да му обясни колко щама има освен шипченския и софийския и да спре да се оправдава с Бойко Борисов след като търпи оня загубеняк уж здравен министър.

109

Анонимен

преди 2 години

Споко хора, ей го къде е 2035 :)))))))