489

ПУ ТИН

преди 2 години

КАК СЕ ПРАВЯТ 51688 ТЕСТА ЗА ЕДИН ДЕН? СЛЕД КАТО ГИ Е ЗАБОЛЯЛА КУХАТА ГЛАВА И КАТО СИ КУПИЯТ ОТ АПТЕКАТА ЗА 16 ЛВ. ТЕСТОВЕ, 51688 НЕВАКСИНИРАНИ ДЕ-БИЛА, ТЕ ТАКА!

488

Анонимен

преди 2 години

Само не знам как направиха 51688 теста за един ден.

487

Анонимен

преди 2 години

Положителен резултат е равно на зелен сертификат. Скоро и ние ще настигнем ЕС в Стъкмистиката

486

ПУ ТИН

преди 2 години

НА ВСЕКИ 10 МИН. ЕДИН /ДВАМА, 1 ОТ К19 И 1 ОТ ДРУГО/ БЪЛГАРИН ИЗЛИТА КЪМ РАЯ. ДА СМЕТНЕМ ,ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СВЪРШИМ? АКО ИЗБЕРЕМ ФА ТМАКА, ЗА ОЩЕ 5 ГОД. И ЩЕ СЕ НУЛИРАМЕ!

485

Пазете се

преди 2 години

Хора пазете се максимално, пазете и хората около вас. Положението е много лошо. Ако недай си боже ви се наложи постъпване в болница, чака ви Ад. Няма места, внимание нулево. На оцеляване е! За 1-2 седмици спазвайте мерките и се молете да отмине по - бързо вълната.

484

ПУ ТИН

преди 2 години

5-6 БАБИЧКИ УМРЯХА ПРИ КАТАСТРОФАТА С РЕЙСА И ОБЯВИХМЕ ТРИДНЕВЕН НАЦИОНАЛЕН ТРАУР? СЕГА *** ПО 240 НА ДЕН .... И НИЩО? МИ ТО ТРЯБВА ДА СИ ТРАУРИМ НЕПРЕКЪСНАТО ДО НОВА ГОДИНА, АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ БОЙКО И СЛЕД ТОВА! НАПРАВО ДА ЗАТВАРЯМЕ ДЪРЖАВАТА!

483

Дам

преди 2 години

Според тази стъкмистика населението в България сигурно е над 15 млн.

482

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да направи разследване, защо толкова много починали има при неговото управление.

481

Анонимен

преди 2 години

До Г. ИвановаНие при мутрата го видяхме светлото бъдеще щото точно по негово време бяхме по официални статистики за години номер едно по смъртност и то преди Ковида но за тези неща по продажните медии никой не говореше. На първо място по инсулти, инфаркти, по детска смъртност, по ракови заболявания и др. Точно мутрата позволи месеци наред да ни пръскат със самолети от въздуха и така да ни заразяват. Човек бе снимал във фейса метални частици по покрива ловени с магнит. Това какво е?

480

Анонимен

преди 2 години

Дано най скоро време този черен рекорд дае за лекарите в щаба и на всички проклети убийци дето убивате хората дано всичо се провали и да горите в ада проклети убийци лекари

479

Хм

преди 2 години

до 502: Материала е лъган много: Че е много умен (за да се чувства добре)Че да си измамник и крадец е добре (за да могат да виреят мошениците и да ги толерираме)Че всички са маскари (за да не вземем да изберем някой свестен)Че ваксините не носят Никакъв риск (за да си ги сложим)Че вирус няма (за да се угоди на някой хора)Че Русия ще ни оправи (всъщност оправя само агентурата си)Че Запада ще ни оправи (оправят само корпорациите си)итн итн. После хората били недоверчиви. Ами има защо.

478

Мда

преди 2 години

С увеличаване на ваксинациите веднага се увеличава и броят на заразените - факт, който някои упорито не искат да признаят !

477

Max

преди 2 години

Поредното доказателство защо сме най-бедните в Европа.Просто "материала" е изключително калпав.

476

до 492

преди 2 години

Така е. Масово хората чакат някой политик да дойде да ги оправи. И ако не им хареса - го псуват. Но това естествено по никакъв начин не засяга политика, а и не им помага. Взимането на самостоятелни решения и понасянето на последствията от тях (т.нар. демокрация) куца в нашето общество.

475

Митко Любопитко

преди 2 години

А бе , при тез 5000 заразени на ден (т.е. - добили имунитет) за ок.700 дни от началото на пЛандемията + ваксинираните (и те уж с имунитет) не стигнахме ли вече бройката на заветните 70% за колективен имунитет ?! Кое е фалшивото сега : бройката заразени , имунитета на ваксинираните или пЛандемията ,та ни тормозите още и със сертификати ,миртификати ?! Май са всичките изброени! (Юни -също ха-ха )

474

Juls

преди 2 години

Засега поне докато PR отдела към СЗО не реши друго, ваксинираните също пренасят вируса, е тогава, как по - точно въпросните сертификати ограничават пандемията? На скоро същия този отдел спусна нова опорна точка като анатемоса естественият имунитет, не вярвах, че до толкова ще поставят интелекта на обществото под съмнение и все пак това се случи. Хора не се подвеждайте по снесена на готово информация, анализирайте. Като за начало тема за размисъл -> Google -> "прозореца на Овертон"

473

Анонимен

преди 2 години

Сега Брюксел ни е виновен. Не другари, ние сме си виновни, никой друг. Разберете, българина не е най-умен, а е много просто и примитивно същество. Или поне 80% де

472

Анонимен

преди 2 години

Пълна манипулация. Това не са нови случаи. Това са откритите случаи. Ако направят 100,000 теста едно 11,000 ще са положителни.

471

???ИУТЕЕВЗ

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо ваксинирани ли са? Само питам де.

470

Г. Иванова

преди 2 години

Не се паникьосвайте. Радев и групата му ни водят към ,,СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ".