32

Анонимен

преди 2 години

Малко е лицемерно да спираш старите коли в центъра, като на 5км от центъра едни хора с по-тъмен естествен тен горят гуми и дрехи. Кофти, а? Това еко тиквите от Фрюксел дали го знаят?

31

Нестор

преди 2 години

Програмистите са едни скъпо платени роби, които бачкат за евреи, араби, гърци, американци, български мутри и пр. Доскоро всичките работеха от едни кошари, на които за по-лъскаво им казваха офиси, но това не променя факта, че офисите са си своего рода кошари, в които има вкарано стадо, което се дои. Програмист и 20 хил. лева да получава пак бачка за някой друг, който изкарва повече от него и му казва какво да програмира. Сещаш ли се?

30

Тракиец

преди 2 години

Няма как всеки да е програмист

29

Тракиец

преди 2 години

Как със СРЗ от 1000 лв човек в Бг може да си позволи да има нов автомобил при положение че тези 1000 лв не му стигат да си покрие сметките за - ток вода парно интернет телефон гориво винетка застраховка данък сграда данък МПС годишен преглед храна Битови разходи дрехи социален живот и т н .ЧОВЕК В БГ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО МУ Е НУЖНА ЗАПЛАТА ОТ РОДА НА 8000 лв

28

Анонимен

преди 2 години

сертификатче тук стикериче там... носа от къщи навън няма да можем да си подадем без разрешително и печат, нито колата от гаража да изкараме. по времето на Тато беше направо свободия. навсякъде с изключение на гранични зони можеше да ходим. скоро личната кола ще бъде само за привилегированите. ще имате нищо и ще сте щастливи, че все още дишате безплатно.

27

Тракиец

преди 2 години

Как със СРЗ от 1000 лв човек в Бг може да си позволи да има нов автомобил при положение ме тези 1000 кв не му стигат да си покрие сметките за - ток вода парно интернет телефон гориво винетка застраховка данък сграда данък МПС годишен преглед храна Битови разходи дрехи социален живот и т н .ЧОВЕК В БГ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО МУ Е НУЖНА ЗАПЛАТА ОТ РОДА НА 8000 лв

26

Анонимен

преди 2 години

Христо, истински успелите хора не се фукат наляво, надясно. Те са усмихнати, спокойни, удовлетворени от успехите си. Живеят без поканозност. Успехът си личи и без да се натрапва нахално, ако ме разбираш /едва ли/. Фукнята е присъща на ***-първенюта.!

25

Анонимен

преди 2 години

Не само глоба за Стара кола в центъра,но и да се вземе книжката на всеки един ,който през двадесет и първи век, не може да изкара тридесет хиляди евро за нова кола среден клас.

24

Анонимен

преди 2 години

Програмисти или не, да ви кажа само, че карането на кола не е задължително!Който не може да си го позволи, дали защото не може да кара читаво или не му стигат парите - ами живеете в голям град и има градски транспорт! Освен това си има и велосипеди, тротинетки както и ходене пеша.

23

Анонимен

преди 2 години

А дали тези сеяндури наистина са загрижени за въздуха над София или по скоро за собствените си джобчета. Ако наистина бяха загрижени нямаше цената на тока да гони космически висоти а аз да се отоплявам на дърва и въглища като че живея в началото на 20-ти век. По времето на бай Тошо се отоплявах с два ел.радиатора Смядово. Плащах на месец и за двата 15 лв. Сега се опитах пак да се отоплявам на ел.радиатори и половината ми заплата отиде за ток. Ще буам дърва и *** и ще чадя като парен влак еко

22

Анонимен

преди 2 години

До Христо (26)Ще го кажа максимално просто като за птоЦт прУграмист от провинцията!!Твоят дарак за 100 Хил лева за мен е пълен таралясник. Аз кола за под 500 К не карам !!!Отивай да доиш кравите на село и си вземи барутарника с теб!!Такива мизерници не ни трябват в София!!

21

Програмист

преди 2 години

До ХристоНе знам откъде такава злоба у вас, и аз съм програмист и вземам хубава заплата, но нямам желание да злобея, какво Ви пречи и другите професии да са добре платени и всеки да може да кара нова кола или да има собствено жилище!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Аз си харесвам старите коли и не бих заменил за нищо ново.

19

Анонимен

преди 2 години

Вярна ще излезе приказката,че съвсем скоро всеки един: Неваксиниран,Хетеро сексуален,каращ десет годишен дизел индивид ще бъде обевяван за Престъпник!

18

Анонимен

преди 2 години

Най-големия замърсител са горивата продавани в България. Дизела в България няма нищо общо с дизела в Саудитска Арабия. Българския има всякакви химикали, растителни добавки, рапица, отработено олио, но много малко от нефтения продукт. Същото важи и за бензина. Затова ив България въздуха е много по-замърсен. Просто тук се продава някава ги химична смес, която кара колите да вървят, а не нефтио производни горива.

17

катраници

преди 2 години

Най-големите замърсители на въздуха са дизелаците,особено новите коли.Ако някой не вярва да остави запалена такава кола в затворен гараж и да остане вътре при колата.

16

115

преди 2 години

Борбата е за пари, а не за чист въздух, богатите ще си карат, а бедните ще ходят пеш, или с градския транспорт. Макар и да са им изправени автомобилите, а екостикерите ги дават според годините на автомобила, а не за реалното о му състояние.

15

сър ганЮ

преди 2 години

Комплексарщина в действие!

14

Анонимен

преди 2 години

Зеления чорап и служебното правителство да не слушат СО, че ще паднат от власт още преди да са дошли

13

помислете

преди 2 години

Някой със стара кола, ако я кара 10 км един път в седмицата или още по-рядко, дали замърсява повече от нов автомобил, каран всеки ден по 50 км? И това го виждам често, а не говоря имагинерно.