19

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Е що триете бе?!? Щото написах СVто на другаря Цонев, именно ДС-сдс-дпс.... Къде излъгах бе инвестори?!? Всеки го знае Данчо ментата, ама тиммммаджийска медия като вашата - ***. няма как да толерира такива коментари нали?Айде чакам си БАНана

18

Решетников

преди 2 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.

17

Анонимен

преди 2 години

Радев е с гарантиран втори мандат, понеже е достоен. Не си хабете нервите и изкара мутрите.

16

Анонимен

преди 2 години

А на комуниста борисов президента другарю плевналиев все беше в роля нали?

15

до Мъдуран

преди 2 години

жалкия фигурант беше избран с гласовете на антибългарската партия бсп-дпс!!!

14

до Доцента

преди 2 години

Ама, моля ви се г-н Доцент, не дразнете руските кучета, те и без това са побеснели, само при мисълта, че Фигуранта е аут. читател

13

Доцента

преди 2 години

Мъдуранчо, моето момче. Нито си ми на годините, нито си ми на чик**те. България е бедна и нещастна страна именно заради такива профани като теб, дето не може да осмислите елементарни факти. Бодат ви очите и вие пак си знаете вашето - само обиди и опити за подигравки. Направо се чудя как си се научил да пишеш и да ползваш компютър.

12

Цони

преди 2 години

Цони,карадаята да отиде и се кандатира в Турция,нали там му е родината, мекерета мазни,долни гладни за власт.

11

мак

преди 2 години

Българин да членува в турска партия е гн..ус и позор. Всички така неистово грачат срещу Радев, явно той им пречи да спечелят избори. Как оня с турска родина ще влезе в ролята на президент не ми е ясно. Ще се изказва на майчин език и едновременно ще върви превода на български.

10

Мъдуран

преди 2 години

До ДоцентаА на тебе ония с полата Плевнята ли ти беше любим ,Коня ли,Първан ли? Явно и ти си от *** обществото ,а оная ми глава мисли как да сцепи такива кат тебе.

9

Доцента

преди 2 години

Ами щом си ми прочел всичките статуси, значи и ти си тук непрекъснато. Твоят личен живот къде е? Ти тъпичък ли си?

8

Доцента

преди 2 години

Радев не е решил нито един проблем на България за последните 5 години. НИТО ЕДИН! Вместо това създаде купища проблеми. Самонадеян невежа, който, вярно е, влезе гол и бос в политиката, но все си мислех, че за 5 години ще научи нещо и ще стане истински дипломат. Той, обаче, си остана на нивото от казармата - много празни приказки, самохвалство, раздаване на команди - а насреща грешка след грешка, издънка след издънка. Още 5 години от същото ли? Не, благодаря!

7

Анонимен

преди 2 години

Радев няма да спечели, не и след тези сертификати от неговите хора !

6

Доцента

преди 2 години

До Мъдуран: Много готин ник! Явно обаче мислиш с оная глава дето ти е между ника. Не са против твоя любим президент никакви партии. Партиите не са одушевени. Хората са против. Всички мислещи хора, които виждат бруталната политическа импотентност на този индивид е съвсем естествено да са против него. Радев дойде на дондуков 2 без един ден опит в политиката. Нито знае как да помирява, да сближава, да решава проблеми, нито знае как да обединява. Първите 1-2 години имах надежда, че ще се научи, но

5

до г-н Цонев

преди 2 години

Ами , каква роля на президент, Радев имаше една единствена задача: Отменяне санкциите срещу кремълските колонизатори, анексирали Крим и цялата Източна Украйна.Още в началото той ясно и категорично заяви: Крим е на Русия. Аз пък казвам: Живела Украiна! българин

4

Анонимен

преди 2 години

Набоден президент не ни трябва.

3

anonymous

преди 2 години

Цонев е абсолютно прав за Радев.Войнишкият му ум и манталитет,а и не голям интелектуален капацитет,не му позволиха да бъде президент по смисъла на тази дума.Той изначално не разбра каква е ролята на тази институция и тръгна типично по войнишки да вдига юмрук.В неговата глава освен битки нищо друго не вирее.От военните не стават добри управници,единственното,което им се получава добре,са военните преврати.Доказано е от историята на света.

2

Анонимен

преди 2 години

Радев не влезе в ролята на Първанов да сговаря мафиотските кланове в партиите. Затова и ще има втори мандат. Народът помни кой каза - Мутри, вън!

1

Мъдуран

преди 2 години

Двете основни антибългарски партии ДПС и ГЕРБ са против настоящият президент. Сами си правете изводи. Боко отдавна сложи феса и плаче пред Ердоган.