194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 317 "Току що чух Кацаров да заявява, че целия български народ се състоял от мошеници." Ами, той съди по антиваксърите като себе си и е нормално да е така, защото всички антиваксъри са такива (и го знаят). Какво е виновен, че не подозира, че има и нормални в България (васкинираните).?

193

Анонимен

преди 2 години

Срещу ваксините има повече стабилни аргументи, отколкото "За". Нито един аргумент не тежи в полза на ваксините. Страшно много умрели, страшно много заразени....Абе къде ги?

192

локдаун

преди 2 години

Ако бяха забранили цигарите вместо да ги произвеждат, щях да им повярвам донякъде за това със сертифицирането срещу ваксина против ковид. Все едно да забранят КокаКолата, абсурд нали, кило захар в 2 литра съдинка

191

Анонимен

преди 2 години

Яко леш ....

190

Анонимен

преди 2 години

Току що чух Кацаров да заявява, че целия български народ се състоял от мошеници. А, да видим до къде можете да изнаглеете? Заради ваксините и ще почнете вече да ни псувате и плюете. Толкова са ви важни гадините.

189

До антиваксъра

преди 2 години

Щото свободата няма значение от парите, не мога да разбера що не протестира маса народ, а вместо това е тръгнал да се ваксинира. Нали съм с пилешки мозък, обясни ми, защо не скачате срещу правителството с протест в защита на принудените да се ваксинират?

188

Анонимен

преди 2 години

Какво е чудоЧудо станалоЧудо станалоВ каменна Клисура? Пустите клисурциСтанали московци -А панагюрци -Донски казаци! (х2) Войвода им бешеГеорги Бенковски,Развява байракРайна Княгиня. Пустите клисурциСтанали московци -А панагюрци -Донски казаци! (х2) Топове им бяхаЧерешово дървоГюллета им бяхаКантар топузи. Пустите клисурциСтанали московци -А панагюрци -Донски казаци! (х2) Топчето пукна,Европа стресна,Русия скокнаКлисура да брани Пустите клисурциСтанали московц

187

Анонимен

преди 2 години

А защо не пишете бройката на починалите след ваксината които са били здрави и прави хора?

186

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Не намирам смисъл да си губя времето с глупости." Върховната ирония на това по цял ден да драскаш едни и същи глупости и да твърдиш, че не виждаш смисъл да си губиш времето с глупости. Та не разбрахме, защо задаваш въпроси, но не искаш да четеш отговорите?

185

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Абе, ти май забравяш какво дрънкаш?

184

светнат

преди 2 години

До Леша ............ Елементарно, Уотсън! Ограниченията са не заради "съображенията на вируса", а заради поведението на хората в описаните от теб места и часове. За изборните секции си прав, доста уязвимо място, но това очевидно е компромис в името на поне минимална изборна активност.

183

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 301 "Спреш да гледаш тв и да ползваш интернет за 3 дена,и с това което виждаш по улиците забравиш че има ПЛАНдемия!!" А ако спреш и да излизаш от вас даже може да си помислиш, че сте само ти и тия които живеете в жилището на тая планета, нали?

182

Бау

преди 2 години

Ако бяха Герб и господин Борисов на власт епидемията у нас щеше да е овладяна и над 70% да са вече ваксинирани.

181

Анонимен

преди 2 години

Ако го видиш бог някъде поздрави го от мен.Но го питай ,защо Българите умират най-много.

180

Анонимен

преди 2 години

Тези данни показват колко неадекватни и некадърни са комунистите от служебното правителство и всички техни кадри които назначиха. Имаме 130 умрели българи, а в Германия, Франция и Испания взети заедно има починали 100 човека.

179

До антиваксър

преди 2 години

Браво, но все пак си слаб антиваксър. Вчера един баскетболист отказал договор и губи 17 млн долара, защото няма да се ваксинира. Той ми е по интересен, ти с твойте 800 лв чисти си мислиш, че впечатлянаш по същия начин. Тряббва да протестирате. Аз се ваксинирах, ако не ми даваха щях да протестирам.

178

Анонимен

преди 2 години

Спреш да гледаш тв и да ползваш интернет за 3 дена,и с това което виждаш по улиците забравиш че има ПЛАНдемия!!

177

Анонимен

преди 2 години

В понеделник ще са над 5500 и ще имаме по над 250 починали.Гответе се за световен рекорд и историческо постижение.Нашите наследници ще го помят този момент за век и веков.ЕС сега знае каква грешка е допуснал.И с какъв материал си има работа.Основно крадци и егоисти.

176

S

преди 2 години

Спрете самолетите! От там е вълната. При слънчево време няма как да бъде скрито. Скоро всичко ще лъсне. Господ да ги съди според делата им! Бъдете здрави и Бог с нас!

175

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Хляб и сол ще ям ако трябва" Ами, ще ядеш хляб и сол. Знаеш ли кои ядат хляб и сол?