350

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 383 "Едната по здравословни причини не може и не трябва да се ваксинира. Другата отговаря на условията за ранно пенсиониране и дори ще вземе 10 брутни запати накуп." Значи първата може напълно официално да откаже ваксинация по медицински причини и никой нищо не може да й каже, а втората просто си търси най-изгодното финансово решение. Нито едно от двете няма общо с напускане по етични съображения. Просто познатите ти си търсят причини.

349

Анонимен

преди 2 години

Да напускат.

348

Анонимен

преди 2 години

София пламти. На загрижени ли се правят. Да си бяха спазвали плана от лятото Между 250 до 500/100000 ротационен Над 500/100000 всички онлайн. Да бяха подходили с мисъл на 15.09. Сега и да се изказват работата изтървана отвсякъде. Пълни некадърници са всички и МЗ, и МОН , и РЗИ, и СГО. Безхаберници. Само устите им големи.

347

Дзъ

преди 2 години

Ако си мислите, че само заплашват с напускания - грешите.

346

Анонимен

преди 2 години

"Никой няма да напусне,празни приказки на килограм" ------- Напротив. Две мои познати вече взеха решение да напуснат (бяха го взели още преди, като стана ясно накъде отиват нещата, другата седмица просто ще си оформят документите). Едната по здравословни причини не може и не трябва да се ваксинира. Другата отговаря на условията за ранно пенсиониране и дори ще вземе 10 брутни запати накуп.

345

Анонимен

преди 2 години

Верно, голяма простотия у нас. Зор беше да се появат ваксините, всички говореха защо се бавят, сега обаче били млади. Е толкова про.стъ и *** народ няма никъде.

344

простотията на щади

преди 2 години

и учителите.....ми да ходят в селското стопанство.

343

Анонимен

преди 2 години

Да напуснат- освен без достатъчно лекари, ще останем и без достатъчно учители. Има обаче предостатъчно образовани администратори- да се преквалифицират и да ги заместят, като преди това се ваксинират и се снабдят със зелен сертификат, разбира се. Ако след време има безработни юристи- може да минат бързи курсове за медсестри и санитари. И така всичко ще се нареди.

342

Х

преди 2 години

Учителите обикновено са интелигентни и образовани хора и би трябвало да бъдат всички ваксинирани. Недопустимо е да работиш с деца и да не си ваксиниран. Именно училищата са най- големия източник на зараза. Здравната система е претоварена. Затова и мерките трябва да са изключително строги.

341

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Напълни си прав ! В Гърция така направиха.

340

Solar Power

преди 2 години

До До 362: Ако ходите и при такива лекари които не вярват в науката и медицината просто .... нямам думи :) А и учителите ако са такива моето дете по добре да не учи там....

339

67868676464

преди 2 години

Чакай сега - нали през цялото време се твърдеше, че в училищата е остров на здравето и имало било под 1% карантинирани. А сега се задава въпрос, че били преболедували 45%, ама пропуснали да се регистрират. И сега си искат и сертификата. И щели 35% да напуснат. Ами напуснете де. И освен това сте за глоба и за съд. Защо сте крили, че сте болни? Защо сте разнасяли вируса? Заради вас умират хора. А сега и състрадание очакват. И да сме били протестирали. НЕ! Понесете си последствията.

338

Анонимен

преди 2 години

Бих предложил да имаме план ако вземат че напуснат.

337

Анонимен

преди 2 години

Софиянци, защо не се вдигнете на протест?

336

Анонимен

преди 2 години

До До 364 Аналогията. Обществото също е организъм и също боледува, както тялото на човека. Щастливите хора са здрави, нещастните са податливи на болести.Насилието над индивидите е като насилието над клетките- напр. при живот с много стрес и приемане на несвойствени вещества, организмът се срива на клетъчно ниво. Същото се случва и в обществата.Насилието може да е физическо, а може да е психическо. Ефектът винаги е негативен.

335

Анонимен

преди 2 години

След двете дози ако някой си мисли че нещо ще свърши..не нищо няма да свърши..просто ще ви отнемат свободата и никога няма да я върнат повече

334

До 364

преди 2 години

Кое те кара да мислиш ,че евентуално приемане на задължителното ваксиниране на педагогическият персонал във България е предпоставка за разпад на системата?

333

До 362

преди 2 години

Гледайки процентите не са 37% несъгласните ами направо 86% от тях са против сертификатите ,което ще рече де юре 86% са против ваксините,именно тоя процент несъгласни,говори за интелект близък до тоя на кафеникавите ни сънародници!Абе с две думи горко ни с такива будители!

332

Анонимен

преди 2 години

Работата на днешните учители е тежка- на децата им липсва домашно възпитание, на обществото липсва морал, на образователната система липсва ред, а на самите преподаватели им липсва професионално ниво. Но, все пак, трябва да се има предвид, че след разпада на образователната и болничната система на една държава, идва ред на административната и правната... А може би така ще е по-добре за всички.

331

Qwerty

преди 2 години

Да бе, да. Бас държа, че няма даже 1% да напуснат. Да бона за никаква работа в България никъде другаде не дават.