108

Анонимен

преди 2 години

140, а смъртните случаи колко са???

107

ПорЦелан

преди 2 години

Аз пак не мога да разбера защо не дават сертификат на тези които са преболедували??? Нали целта е да се намалят случаите на заразяване? Ваксинираните няма антитела в лигавиците и се заразяват много по-лесно от тези които са го изкарали, особено тези със загуба на вкус и обоняние. Или номера е да се ваксинират всички??? Тия детЦки приказки дето ваксината била като снайпер, а пък естественият иммунитет като оръдие ги запазете за детските книшки на методистите за Исус примерно.

106

Анонимен

преди 2 години

Точно така. Значи в Кауфланд и в Градския транспорт се тъпчат като сардини. Или за всички или за никой.

105

До Програмист

преди 2 години

""Селски"? Когато съм се родил в столицата *** още е лапала кремвирши за да вземе софийско жителство."----------------Не на всички майките ни са взели софийско гражданство, но благодаря, че сподели с всички семейния си опит. Ръка трябва да целува на жената за саможертвата да не те роди на село.

104

Анонимен

преди 2 години

до 137 боли ме целия за моловете. Сертификата обаче няма да отпадне след месец - напротив ще го въведат на още места. И като идеш да си подновиш книжката ще ти посочат вратата. Примерно.

103

иванчо

преди 2 години

Не може да бъде!

102

Анонимен

преди 2 години

"до 121 "Ще ги плющят ли с локдауни?" Не знам с какво ЩЕ ги плющят ама тука ВЕЧЕ ва изплющяха.">>>> Така ни "изплющяха" че само два дни по-късно обектите по моловете вече вият от глад. А какво ли ще е след месец? Кой ли ще издържи по-дълго- аз дето не си харча парите никъде или мерките? Въпроси, въпроси...

101

Дедо

преди 2 години

Удри по тУ пата глава , тУ пата рая !

100

Анонимен

преди 2 години

130 ти гледам си грамотен провери си бе и си развий тезата, да не съм ти секретарка? Стига си повтарял като папагал едно и също.

99

Анонимен

преди 2 години

до 121 "Ще ги плющят ли с локдауни?" Не знам с какво ЩЕ ги плющят ама тука ВЕЧЕ ва изплющяха. Пък тях ЩЕ или НЕЩЕ предстои да видим.

98

Анонимен

преди 2 години

120 сектата ти от седмици подхвърля острова като провал и пример колко безсмислени са ваксините, обаче мантрата ви е меко казано бавноразвиваща. Затова и тъпата статистика, то няма нужда и от сложнотии, ама да се мисли боли нали ?

97

Офффф

преди 2 години

Докато не почнем да изискваме премахването на сертификата, а не въвежданено му за всички, няма да се оправим.

96

Коментар

преди 2 години

Скоро като за кило салам дадеш един надник и 3 лева за хляб софийските ви жендърваксини сертификати и други глезотии ще са ви най малкия проблем!Тия измишльотини са за задоволените страни а не за страна от третия свят като нашата!

95

Анонимен

преди 2 години

до 112 днес в 70 милионна англия има 115 жертви , в 6 милионна българия има 120. Какво да ти раздувам, ти си го видял ама си си измислил нова теория за плоската земя и атакуваш форумите с глупости.

94

Келепир

преди 2 години

Търговците да дават сериозни отстъпки на ваксинираните и няма да фалират.

93

Анонимен

преди 2 години

Само българите, румънците и руските мудаци ядат локдауните и погребват възрастните си (и не само) , останалия свят си живее живота.

92

Анонимен

преди 2 години

Към Кацата се обърнете, той да ви плаща загубите и купува стоката.

91

MaйMyнaтa

преди 2 години

Нема да фалират бе, простоо ще ги иэяде ковида

90

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Моловете са излишна ГЛЕЗОТИЯ...

89

Анонимен

преди 2 години

Ваксините ги одобриха февруари-март месец. За 6-8 месеца целия свят почти си реши проблема, само ние още буксуваме, оплели сме се като патета в калчища и буксуваме, псуваме и философстваме до откат.