20

Ямболски цървул

преди 2 години

В Австралия, доколкото знам има брутални бунтове.Обаче Днес бг. Си цирикат каквото им кажат.

19

Гледай ти!

преди 2 години

От Ковид умирали най вече възрастни с придружаващи заболявания!А иначе 'просто така' си умирали - пак възрастни с придружаващи заболявания... Каква "мистерия", а?Най новото изследване за смъртността в Германия показва че последните две години - няма увеличена смъртност!!! Извода си го направете сами.

18

Еж па тия

преди 2 години

Че аз от къде да знам каква е смъртността. Намерили кого да питат... вместо вие да ми кажете ей тука сега, питате мене.. АМАН!

17

Анонимен

преди 2 години

При 100% ваксинирано население естествено, че пак ще има пациенти в интензивното, но вече по обичайните причини - рак, инсулти, сърдечен удар, наранявания и т.н.

16

ИСТИНАТА

преди 2 години

ПРОПАГАНДАТОРИ

15

Край

преди 2 години

До 10 - по лошо е ако се ваксинира и му омекне рога под пъпа.

14

Анонимен

преди 2 години

Парадоксът е, че всъщност ваксинираните продължава да ги е страх от вируса. Нали всичко е точно при тях, защо продължават да се притесняват?

13

Анонимен

преди 2 години

А жена ми се ваксинира и скоро след това забременя и роди нвгърче. А бяха ни казали че не можем да имаме деца.

12

ПорЦелан

преди 2 години

В четвъртък статистиката в Израел беше интересна. над 19 години - 92% ваксинирани. Починали 60+ години: 107 неваксинирани, 13 ваксинирани преди повече от шест месеца или с една доза ваксина, 37 ваксинирани с пълен курс от три ваксини.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Не думай! А точно така я рекламирате :) По принцип от ковид умират само сърдечно-съдови, с диабет и затлъстяване, които си умират всяка година в големи количества и без ковид. А здрав от ковид не е умрял. Значи в комбинацията рискови-ковид, рискови тежи много повече. Оставете другите на мира!

10

Анонимен

преди 2 години

А един мой комшия се ваксинира и след две седмици взе да му расте рог на главата

9

Една

преди 2 години

До ??Връзката е логична. Пенсионните фондове печелят.

8

До 4

преди 2 години

Айде и тоя с комшията здрав като камък.

7

новини ...

преди 2 години

по български интернет 'медии' ?? голям смях .... чета само коментарите и .. се опитвам да открия истината в мненията на хората ...

6

Анонимен

преди 2 години

Истибната е че елитът ви дава ваксината бадевазащото е загрижен за васили иска с тази вакснина постепенно в близките години да окапите като крушии да си реши въпроса окончателното решение на ... въпрос познато ли ви е ?

5

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ваксината няма да те направи безмъртен. Нито пък ще стопира придружаващите заболявания. Ваксината е срещу точно определен вирус и неговите поражения за организма.

4

Анонимен

преди 2 години

За Австралия не знам,но в България процента болни в Ковид отделенията е право пропорционален на процента ваксинирани...случайност?Един комшия беше здрав като камък с години наред,и точно след две дози вакЦина се тръшна на легло с двустранна бронхопневмония и едва оцеля!!

3

Анонимен

преди 2 години

"ваксините" трябваше да се докажат за рисковите групи. Вие задължихте всички да си ги поставят и сега отчитате естествения имунитет на 85 % от населението, като заслуга на "ваксините".

2

??

преди 2 години

''Нгуен се съгласява, че с високи нива на ваксинация, в бъдеще по-голяма част от тези в интензивното отделение ще бъдат такива, които са напълно ваксинирани'' ??? И каква е точно ролята на ваксините тогава?

1

Анонимен

преди 2 години

Какво съвпадение. Такива са и неваксинираните :)