22

Ай Сиктир

преди 2 години

Що направо не се помолите на стария щаб да ви оправят бакиите? Явно вие освен хаос друго няма да направите...

21

Анонимен

преди 2 години

Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

20

Константин Матеев

преди 2 години

Вече е късно за това. Трябва да се затвори всичко веднага, след като не сме достатъчно, съзнателни, настъпателни, последователни и т.н. Всички ние - и управлявани, и управляващи - бивши и настоящи. И стига с тя политика - тя ни докара до това дередже! Да сме последни в Европа по ваксинация и първи по смъртност. Удавникът и за сламка се хваща, а в нашата ситуация ни се предлага цяло дърво и няма какво да му търсим кусури, за да не гушнем букета.

19

Анонимен

преди 2 години

Единственото възможно сега, ако искаме ужасът по болниците да спре, е локдаун. Затваряне на заведения, спортни зали, кина и училища и дистанционна работа. Ситуацията е докарана дотам, че само рязко ограничаване на контактите сега може да доведе до облекчаване на натиска върху болниците и намаляване на и без това рекордната смъртност след няколко седмици.

18

Анонимен

преди 2 години

"Аре пращайте ги онлай стига с тия популистки опипвания на почвата. Затваряйте всичко за 3-4 седмици нищо няма да им стане ако учат от вкъщи. Гърмим по шевовете от болни."------Ти деца имаш ли изобщо? Наясно ли си, че след n-тото им пращане да учат онлайн останахме без повече отпуск тази година? Кой ще ги гледа тези деца вкъщи? А знаеш ли как протича великото им онлайн обучение? Половината не могат да се включат заради жалката им нестабилна платформа, която се претоварва и срива.

17

Анонимен

преди 2 години

Ало, првителството. Говорите ли си там? Или имате проблеми със средствата за комуникация? Предлагам план за действие съобразен с досегашните ви решения:1. Всички ученици от 1-3 клас да бъдат строени пред училище, за да си вземат учебниците веднага след заповедта на министъра.2. Родителите да се обадят ведната на бабите и/или шефа за да обърнат малко внимание на децата си. 3. Ако имате въпроси към министъра - на площада

16

Анонимен

преди 2 години

Преди година, и дори през пролетта на 2021 г. изглеждаше почти невероятно да се докараме за трети път дотам, където сме в момента. Близо 5000 нови случая на ден, над 200 починали за денонощие и отново ужасяващите сцени на естествен подбор - умиращи по линейки, пред болници, вкъщи, забавено лечение, отказан прием, изчерпани легла.Изумителното е, че това се случва за трети път и по никакъв начин не се различава от предишните два

15

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица пачата пратила съобщение в десет и половина вечерта,че от утрешния ден обучението е дистанционно. Все едно някой стои денонощно дежурен да им чете глупостите. Най-ги бива в хленченто за пари,да викат и да вменяват вина. Айде сега по едно препаратче и ще станат хрисими като скопени.

14

Ямуксикли

преди 2 години

А вий тука кампания ли водите?

13

ПравителственЧлен

преди 2 години

До 8:Така е, но важното е че ние наблюдаваме и обсъждаме.

12

Анонимен

преди 2 години

Учениците в София трябва да са онлайн минимум следващите 3 седмици. Оставете от 1 ви до 4 ти клас ако искате, за да ходят майките на работа, но големите трябва да са онлайн поне месец. Има грип и комбиниран с ковид ще направи ад сред населението. Тази година е по-страшно, защото не затворихте училищата на време и вече сезонния грип вилнее. Не го ли спрете, в комбинация с ковид ще е мор! Но вие си носите отговорност. Ако мислите че това ще го спрете със сертификати, ще ви кажа само едно ха ха ха.

11

Анонимен

преди 2 години

Най-добре утре сутринта да се реши и заповедта да влезе в сила незабавно. Иначе до утре сутринта ще вземат да размислят и човек трябва да виси в нета и да се информира непрекъснато за предпоследните решения.

10

джави

преди 2 години

Затваряйте незабавно всичко

9

Анонимен

преди 2 години

Хай стига вече с глупостите. Пускайте децата от 5 клас нагоре онлайн, а малките да стоят в училище

8

гост

преди 2 години

Може би е по-удачно да се съобщи към 23 ч , това пак е към края а деняУспех на родителите с деца 1,2,3 клас имат ЦЯЛА нощ да организират престоя си в къщи

7

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, моряци! Корабът потъва бавно.

6

Анонимен

преди 2 години

Аре пращайте ги онлай стига с тия популистки опипвания на почвата. Затваряйте всичко за 3-4 седмици нищо няма да им стане ако учат от вкъщи. Гърмим по шевовете от болни.

5

Анонимен

преди 2 години

Цяло лято дремахте, сега пак стигнахте до кривата круша - то само пълен наивник може да се е надявал на друго. Сега можете да ходите да ви баят и да си леете куршуми и там каквито искате бабини деветини и руално гонене на Ковид от домовете.

4

Анонимен

преди 2 години

Много "страшна" болест - имах хрема, кашлица и загуба на обоняние и вкусови усещания. Същото карах и преди 2 години, но тогава се водеше вирусна инфекция.

3

Анонимен

преди 2 години

До довечера трябва да сте си подали оставките.Ако бяхте спазвали прословутият си план нямаше да се стигне до положението в което сме в момента. Трябваше единствено да го следвате.