205

до 215

преди 2 години

Никой от нас няма *** но ти май да! Ако не от коронавирус то от злоба! Жена ми се ваксинира, а аз не. И още се обичаме!Обичайте се и вие, щото резервни жлъчки за хора не се продават!

204

хжгтжгтгжг

преди 2 години

тебе трябва да затворимнямаш визия и мозъка ти бяга

203

Пловдив

преди 2 години

Идеално, днес платих водата и тя е увеличена със 100%. Сега как ще си мия ковида? Ще трябва да пестят вода. Еврейския съюз няма ли да отпусне пари за ковид вода или ще ги вземете за вас, както обикновено, а мухлясали крадци. Май скоро ще има и други бити и пребити смешници правещи се на управленци. Като сте големи специалисти защо здравеопазването ни е пълна 0? Веднага напускане на този скапан съюз.

202

Анонимен

преди 2 години

206 то това в Германия не е изненада за никой. В Германия винаги си е вирял вируса на нацизма, той никога не е бил изкореняван. Та мисълта ми е че нищо ново под слънцето. У нас обаче това няма да стане. За сега само вербална съпротива и бойкот на местата в които искат сертификат. После и нещо много по-сериозно.

201

Анонимен

преди 2 години

Бойкот!

200

Анонимен

преди 2 години

Кунчев по-добре да yмpе от ковид, отколкото да рискува да се покаже пред хората след тези предложения за мерки...

199

Ваксър

преди 2 години

Всеки ден в България се ваксинират по 10000-12000. Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно

198

204

преди 2 години

Откога глупостта стана мерило за революционност и смелост. Няма нищо по-жалко от сбъркана кауза. Накрая винаги губиш и ставаш за посмешище.

197

Анонимен

преди 2 години

Добре, този бръмбар е изготвил доклада и днес - петък го е внесъл в МЗ. А министъра за чий свиква експертния съвет чак в понеделник? Щото днес е петък, края на работната седмица, пък после събота и неделя - почивни дни ... Не върви някак да си развалят рахатлъка. Пък и то ковида може да почака ... Няма нищо страшно ...

196

Анонимен

преди 2 години

В такъв случай и аз ще гласувам за Възраждане. И ще пропагандирам за това всичките си познати. Ваксърите да се спасяват поединично. Не ми дреме.

195

Анонимен

преди 2 години

Въпрос:ами на изборите пред секцията има пак хора и се влиза в сграда с обществено значение - там как ше ни искате, с тест, зелен сертификат... Ам то никва избирателна активност няма да има, ама не мислите. Урзула и ЕС ви натискат заради тлъстите хонорари и неотчетена дейност, Срамота! Учител съм и призовавам всички колеги да преминем към ефективни стачни действия ние и други браншове. Пред училищата от понеделник и спиране на занятия, да не влизаме в час

194

Анонимен

преди 2 години

Как нито един негов съсед не пусна коментар с точния му адрес. Един ред, полза за всички.

193

Анонимен

преди 2 години

А, Кунчев явно затова се е скатал и се писа болен, за да не го бият хората като предложи тези щуротии.

192

Анонимен

преди 2 години

До Ще гласувам за този - И аз така ! Възраждане за сега май са единствени ? Или има и други?

191

Анонимен

преди 2 години

Талибаните от Афганистан позволяват поне на мъжете да се учат и да работят! Българският талибан Кунчев иска да отнеме на всички българи това право!!!

190

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 - Точно така !! Браво ! Само Бойкот !

189

Анонимен

преди 2 години

191 наричаш лузъри българите, които са били против убийството на деца и невинни? Сериозно ли? Това означава че ако утре те задължат да убиваш деца на неваксинирани ще го направиш, така ли? За да си от правилната страна? И коя е правилната страна, я обясни? На *** Европата? На фаши Америка или на изнудвачите от Русия? Моята правилна страна е животът и достойнството на хората! Ние не сме доби*тък и бели опитни мишки. Борим се за правата си. За сега с мир и думи, утре с бой ако трябва!

188

Смях!

преди 2 години

Няма да спазя и 1 мярка от тези които ограничават и малкото свобода която имаме !!! Бойкот !

187

Случаен

преди 2 години

Следващата стъпка е неваксинираните в лагери с телени огради. А те просто хората го изкараха грипа миналата есен...

186

Анонимен

преди 2 години

Не народ, а ***! Няма как да се каже по-добре.