89

Анонимен

преди 2 години

В момента населението на Земята е около 8 милиарда. На всеки 5 години населението нараства с 400 милиона, т.е. до 2050 година - населенисто на Земята ще е повече от 12 милиарда. Т.е. много повече милиони ще се окажат под вода отколото посочените в горното изследване за промените в климата.

88

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Аксаковчани все сте се наливали ту с кайсиева, ту с черешова, зощото имате и чарешови масиви там към летището... Хахахах.Все накандилкъни и за това управата е решила да ви отреже кайсиевият масив и да го впишат във Варненският регистър.Това е истинската история. С Костя Копейкин от 210 блок сигурно се наливате заедно... Хахахах...

87

Анонимен

преди 2 години

Щом Бургас ще потъне, съвсем естествено е, че имотите в Айтос и Карнобат ще поскъпнат. както и тези в по-малките населениместа като Поморие, Черноморец, Ахтопол и други. Така са нещата с потъванията на градовете. Какво ли ще правят горките бургазлии, бургазлийки и бургазлийчета ?

86

Анонимен

преди 2 години

Спукойно, Бургас докато потъне ще е потънала половин Европа и еврогейците ще са се издавили, докато бургаските гларуси - не, щото могат да плуват.

85

Анонимен

преди 2 години

Въй, Ахмед Доганя я вапца

84

Анонимен

преди 2 години

До АтакистКайсиева градина е била плодовата градина на Аксаковчани. 1986 г. са ги отделили и са ги турили в регистъра на Варна. Човека от село си остава от село.

83

Анонимен

преди 2 години

Зелените червенотиквеничета от 30г. вещаят ад и апокалипсис, ако не им се изпълнят условията или не им се напълнят гушките с грантове. А истинският апокалипсис за нас ще настъпи 2035г. когато заради зелената сделка ще трябва да затворим всички въглещни, атомни централи и тец-ове. Токът ще стане лукс, ще се пръкнат едни нови ВЕИ - олигарси, които ще ни продават ток на безбожни цени, хиляди ще останат на улицата. И тогава вечеринките от лято 2020 ще ни се сторят като епизод от романтичен филм...!!

82

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ 92 Точно там е било село, чак 1986 го разработват за квартал и го вкарват в регистрите на гр. Варна. Асковчанин не се срамувай от къде си гордей се със селският ти произхот, а явно и в село живееш. кайсиева е известна, че там е било селска градина с кайсиеви насаждения. Сигурно си на няколко чаши с каисиева, том още ли берете кайсии?

81

стефчо

преди 2 години

На местото на България е имало тропическо море, а във Велинградско е имало динозаври преди време има даже и музей в Костандово. Ние сме мухи еднодневки,утре няма да ви има. Голям дерт ви е къде щяло да иде морето ,или нз какво си ...вие няма да съществувате тогава!

80

Владиславово

преди 2 години

Бургас остай, ами ко прайм с Ню Йорк? 2 метра от морското равнище?

79

ogog

преди 2 години

До АТАКИСТкефиш ***, ш ти звънна.

78

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Но живееш на минути от Аксаково, тогава какъв си ако не си аксаковчанин?

77

нн

преди 2 години

Нещата са елементарни. Атмосферата се замърсява, температурата ще се покачва, водата на сушата / ледът / ще се върне в океаните, нивото нагоре и много градове под водата. Как ще се оправят нещата и дали ще се оправят, само времето ще покаже.

76

Гошо...Тъпото

преди 2 години

След тази...новина,цените на имотите в Бургас и...региона ще паднат...драстично.Къщи на...първа линия ,които ще паднат...първи във водата,ще се търгуват по 10 -15 лева квадрата.Не знам,може да се окаже че и тези цени са...високи.

75

Анонимен

преди 2 години

Човека в първите коментари, много добре го е вметнал. Тия вкаменетлости по "баирите" да не са от индустриализацията на диноаврите? Всичко си има цикъл и това е. А такива генно увредени изчадия като Грета и куп други като нея, ламтящи за лесни пари - ДГД...по пуберски,че ще ме изтрият.

74

дедо

преди 2 години

Климата се променя винаги да.След няколко милиона години вероятно няма да има живот на земята,и какво от това?

73

Ментора бай Иван

преди 2 години

Глупости !Който доживее и го види да се обади!

72

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТАсковчани винаги се обиждате от истината. И как така сравняваш центъра на Варна с краен мизерен квартал?

71

Анонимен

преди 2 години

Кмета на Шумен строи вълнолом пред къщата си и яхтено пристанище. До там ще стигне май. Другите ще далдисат.

70

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Именно. Чист асковчанин си като си от кайсиева. От летището си на 10-15 мин. макс с кола. А точно там е и Аксаково. аксаковец.