151

Hahaha

преди 2 години

До РаботодателТи не си работодател! Дори не разбра какво ти написах. Жалка картинка. Аз съм там където искам да бъда и такива като теб още на "Добър ден" ги отхвърлям :) Сега дали ти стана ясно?

150

Анонимен

преди 2 години

така е, само НЛО с телефони в ръце се разхождат по улиците...

149

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Примерно един работник с висока заплата, в ит сферата или която и да е сфера, в България ако изкарва 3000 4000 5000 6000лв , в чужбина може и 20000 евро да изкара минимум

148

Преди 20-30 години

преди 2 години

Като не ти изнася, заминавай си. Навън чакат на опашка. Това каканижеха "честните бизнесмени". И много се изнесоха и вече опашки нееемаааааа. Разбрахте ли сега, че монетата има две страни.Дойде ви редът вие да чакате на опашката.

147

Анонимен

преди 2 години

Когато се говори за кадри, нека да се знае, че се касае за КВАЛИФИЦИРАНИ кадри, не за кибици и некадърници. Тук не е прието да се работи, всеки иска да мине за тарикат, да работи малко, а да получава много и когато разбере, че никой няма да му плаща да си гледа по цял ден телефона, се чувства прецакан.

146

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

В България без значение, дали си на 30 40 50 60 80 100 110 120 и тнт години и колко образования имаш, няма как да си намериш работа и за 700 800 лв, в чужбина може да си намериш работа и за евродепутатска заплата, получава се така,че и да си намериш работа в България и да работиш цяла годин или години, а не може да изкараш толкова, колкото в чужбина за 1 месец, ако въобще ти дадат и заплата, защото може да работиш 2 3 4 5 месеца и да не ти дадат заплата докато напуснеш

145

Анонимен

преди 2 години

Който чака на заплатка ще дyха таратора !!! Така било е и винаги така ще бъде. Мнооого отдавна се ориентирах в ситуацията и реших че от българите нищо не става.Затова и се отказах от бизнеси които изискват работна сила. Това ми решение доведедо уникален просперитет с почти никакви разходи и ОГРОМНИ приходи. Сега всички наоколо пискат че нямало качествени работници а на мен не ми дреме на шнура, кинтите ВАЛЯТ ли ВАЛЯТ.

144

Анонимен

преди 2 години

До Ванястига плю че трябва да го пиеш

143

Анонимен

преди 2 години

Хаха, с трици маймуни тръгнали да ловят. Не става братко или плащате или закривате продънените бизнесчета с които плащате заплати за съществуване. Истината е че шевчетата трябва да си намалят здраво печалбите на около 30% макс за да могат да плащат, както и трябва да се премахнат измислените държавни таксички и простотии за малкия и среден бизнес

142

Анонимен

преди 2 години

Аз пък друго чета. Кандидатите за работа направо ще се избият кой да е по напред в листите . 240 работни места не могат да им стигнат ,а тука пак лъжат :))) Шиши даже отслабнал да го вземат пак на работа :)))

141

ааа

преди 2 години

Само допреди 20-25 г.когато някой служител в която и да е сфера в икономиката недоволстваше къде по отношение за заплащане,къде условия на труд,"работодателите" в един глас пееха една и съща песен-"ако искаш при тези условия,ако не-на вратат чакат 100 души за твоята работа.И така лека полека за 15-на години хората,които можеха да свършат работа избягаха в чужбина и хранят сегашната младеж,която не ще да почва работа за помалко от 1200 лв.,а останалите просто са мързел.така че сами си го направих

140

Какво ви пука

преди 2 години

като на никой не му пука.

139

Работодател

преди 2 години

До Hahaa - Ами бягайте, кой ви спира. Ти защо така се се загрижил за работодателите, че търсели работници, заминавай бягай на запад да живееш щастливо и да взимаш голяма заплата. Остави го нещастните работодатели да търсят работници, така им се пада, като не дават големи заплати. Заминавай и прав ти път и много щастие на запад.

138

Факт

преди 2 години

Извод : Не се огъвайте на сатанистите и тяхните фашистки кромид-паспорти.Още повече , че само 20% от населението на България са опитни мишки (включвайки и тези с фейк паспортите - не по малко от 5 %), предимно изтрещели зомбита на Да България.Мерси за вниманието.

137

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Близо 60 % от младите знаятчужди езици, но практически итехнически умения са равни на абсолютната нула! Това е резултата от супер-умнаата идея да се набляга на езиците и закриването на средните технически училища ( техникуми) ! А какво ще се появи след тези дистанционни обучения, просто не ми се мисли !

136

Hahaa

преди 2 години

До РаботодателЕ да де, те бягат. За това вие работодателите търсите служители, но не намирате. Кое не ти стана ясно?Якото е, че и по-зле ще става!

135

Анонимен

преди 2 години

Колко да ви плащат бе, калпазани!? Чакате да стане 5:00 ч. да си ходите вкъщи. Еле пък по институции са пълни неуддачници - заплата, осигуровки, всичко върви, мързи ги да гледат. Излизат в работно време, вършат си тяхната работа. Ужас! Ама не напускат! Напуснете бе! В Западния трудов лагер плащат хиляди евраци! Марш там, ще ви позлатят от пари там!

134

Работник

преди 2 години

Ох, много съм загрижен, ужасно съм загрижен, че много фирми ще фалират като дават такива ниски заплащания, ох жал ми е за тях, каква трагедия само, горките фирми ох.

133

Тц,тц

преди 2 години

Бошлаф е голямата загриженост на работодателите. Почти всичките са на принципа "Той да ми поработи сега ,пък следващия месец ще търся друг".А в сегашната криза най-редовното им оправдание е - Да спасим бизнеса и фирмата в тези трудни времена, а после ще вдигнем заплатите..

132

Работодател

преди 2 години

До пецата "Напротив има предостатъчно кадри, на борсата в бургас са записани в момента около 6000 но проблема на алъчните бизнесмени е че не искат да дават пари" - а ти защо си мисислиш, че като има изобилие от стока на пазара на труда, работодателите непременно трябва да я наемат за много пари?