180

Анонимен

преди 2 години

Повечето мъже обичат жени да ги обработват отзад и да им мачкат простата. Но да го правиш с друг мъж е гадно. Дори самата мисъл е гадна. Тия които се възбуждат от това не са наред с главите!

179

Анонимен

преди 2 години

И двамцата ще ги надупя, само да ми паднат.

178

Анонимен

преди 2 години

"Щом това се случва Антихриста вече вилнее, последните дни са дошли...Господ да ни опази!" - НО това не е ли добре? Няма ли да бъдат наказани полшите и лошите,а праведните да бъдат възнаградени?

177

Анонимен

преди 2 години

"Новият Содом и Гомор се разраства... Спомнете си какво им се случи." - Някой пиян овчар разкачал приказка за тях ...

176

Анонимен

преди 2 години

Честно казано тоя супермен винаги беше еиднткаъ ... пасивен.В смисъл ни ги бийй ни ги трепи ... пфф.

175

Анонимен

преди 2 години

До Модерно семействоСтранна работа Всички леви и русофили са гей, а LGBTIQ е западна капиталистическа приумица.

174

Анонимен

преди 2 години

До Ботокс и токчета Това либе растите сте голяма пасмина. Кой, къде напише нещо и търчите да плюете Путин. Няма значение има ли връзка, няма ли....

173

Модерно семейство

преди 2 години

Новият Супермен е като СуперПутин - бисексуален. Всички леви и русофили също.

172

Анонимен

преди 2 години

това което ме радва са коментарите дотук - изключае едни макс 5% объркани създания, само нормални, анти-пропаганда реакции. Не сме чак толкова зле явно

171

Педи Грипал

преди 2 години

Всеки световен лидер си има половинка. Коя е половинката на Владимир Путин? Може би ... Медведев? Или пък някое войниче от караула на Кремъл?

170

гостенка-1

преди 2 години

Новият Содом и Гомор се разраства... Спомнете си какво им се случи. Няма да ни се размине и на нас! Щом това се случва Антихриста вече вилнее, последните дни са дошли...Господ да ни опази!

169

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

До Геnч0//Ами пишете Пляс ,пляс ,сандалите ,водно колело.Всички са я слушали тази закачлива песничка.Цензурата е автоматична ,заложени са няколкостотин или хиляди думи,които според тях са антиевроТейски,и слагат звездички

168

Ботокс и токчета

преди 2 години

Новият Супермен е модерен, като Владимир Путин. И той се натиска само с момчета и зрели мъже.

167

1

преди 2 години

Демократична България харесва този супермен

166

Кривондел

преди 2 години

Да се стяга Батман!!!

165

Waffen SS

преди 2 години

Е, не мога да разбера какво мендарастите на харесват на жените.Твърди къде трябва ,заоблени и еластични също където трябва,топлички и мекички където трябва,ухаят приятно когато се гушне човек до тях.С една дума красота .Говора за истинските,културни,умни,високообразовани,възпитани, с добър произход жени. В тяхната среда човек се чувствува уютно като в топла стая,когато преди това се е намръзнал навън.Не визирам пластмасовите създания,за тях има "бизнесмени и комлексирани политици"

164

miro

преди 2 години

До GOD?Ако сме добри и обичаме Бога можем и да живеем в Рая, но на тази грешна и извратено зла Земя няма как.

163

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че така се насаждат от рано в децата и младите хора най-вече сексуални проблеми. Хората със сексуални проблеми нямат добър сексуален живот, от където произтичат още ред проблеми в общуването с останалите хора в най-различни сфери от живота. Общо взето пропагандата е да те объркат от малък, да си несигурен и ти, какво искаш, да наблягаш на филмите за възрастни, които са още по-нереалистични и в крайна сметка просто да не правиш секс и да се размножаваш вного, много.

162

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против гейовете. И обичам да го правя отзад с жени и е много хубаво има ли проблем библиочитатели?

161

Анонимен

преди 2 години

Както историята не веднъж е доказала, всички американски герои трябва да са по-така, трябва да са готови да си "жертват" и задните части, за да постигнат нещо, иначе ядат обилни шамари - препратка Виетнам, Афганистан, войната за независимост 18век...