29

доцент Мангъров

преди 2 години

Съчки си събирам, пръчки си намирам... Е, някои от сухите съчки изгарят.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 До умния ни дежурен т.р.ол :) Само не се изнервяйте, че ще започнете да произвеждате ел.енергия, а ако не я продавате, ще е голяма загуба, при тези цени :) Много добре Ви разбрах, Вие не ме разбрахте, но това е нормално за гербав т.р.ол :) Все пак "Аз съм *** и вие сте прости", нали :) Точно в момент, в който разбираме, че целият свят живее под една абсолютна власт, само че скрита, неявна, решихте да намерите връзката между свободата и науката. Че нали точно чрез науката ни овл

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Какво по дяволите е Талимолида?

26

Анонимен

преди 2 години

Та изводт е, че организираната религия и фанатичната вяря, са две от най-големите злини, които човечеството си е причинило и всеки оспорващ този факт е или трoл или откачен.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - Коментарът ти беше публикуван 3 секунди след моя. МОля те, не ми се прави на ударн Всички религии трябва да бъдат зачитани за ментални болести и крайно религиозните хора, трябва да се водят по-назад в лиситте, когаот говорим за критични позиции.

24

Анонимен

преди 2 години

До 20 - Но това, което не подлежи на отричане е фактът, че Църквата е подкрепяла всяка официална власт, без значение тиранията, безотговорността и войните ѝ. Револцията във Франция се случи въпреки ърквата, а не с нея, макар че бе за доброто на хората. Българската париаршия е отказала е била против възстанията на българите и до днес не говори с добро за славните ни революционери!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Казах Ви с коментар 20 :)

22

Анонимен

преди 2 години

До 20 - По-глупав си от свидетеите на Йехова. Обясни ми, къде е казано в становището ми, че физиците са премахнали монархиите? Освен това, лиспата на трета цифра в IQ-то ти е очевидна, поради невъзможността ти да интерперетираш елементарен текст, поднесен без никаква сложна артикулация. Единственото изискване е, да имаш бегли познания по история и психология, за да прецениш, че изканото се отнася за абсолютната власт, под която никой в ЕС не живее, вече, дори и в Англия.

21

Анонимен

преди 2 години

"жена на 91 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания" Системата явно не разполага с много информация.

20

Анонимен

преди 2 години

От 16 - Аууу че нагло фанатично същество! Бичи ми минусчетата и нищо не казва!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Т.р.олът мисли, че физиците са премахнали монархиите. Които и днес съществуват, между другото :) Даже ватманът е лорд :)

18

Глъм

преди 2 години

Ваксинираните умират от инфаркт,инсулт,катастрофи ,сърдечни заболявания ,паднал метеорит и т.н.А неваксинираните умират сами от ковид.Толкова сте плоски ,че чак вдлъбнати.

17

Дедо

преди 2 години

Сигурен съм , че е починала от ковид :)))) 80 годишни го карат на крак , а 20 годишни , които имат 3 пъти повече енергия и сила губят битката :))))) Тъз ваща наука .....мнооого " плаваща " бе !?

16

Анонимен

преди 2 години

А случайно да са били ваксинирани?

15

Анонимен

преди 2 години

"Който,все още не го е разбрал,напразно е живял." - Смешно и жалко е, когато някой, чият единствена връзка със Света са недомлъвките чул от религиозната си бабушка, жертва на патриархалната подтисиническа ситема, да ми реди, и да ми дава оценики на живота. Допреди 100 години, твоите хора наричаха лекари и физици "загубени души" едва ли не. Ако ви слушахме още щяхме да имам крале и лордове.

14

Анонимен

преди 2 години

Интересно, на колко от починалите е направена аутопсия, доказваща че са починали от това за което се твърди? Ако има и една аутопсия - пак добре. Иначе гледат: а, той дядото имаше сополи, значи ще е коби! Пишат - починал от коби.

13

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо е на 90г. и едвам върви, всеки ден се моли да умре, а тия тук ми реват за 90-годишните пукнали от Ковид. Та радвайте се, отървали са се от мъките. Дълголетието си е мъчение, е за някои може да не е.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 А Вие си пийте Талидомида.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Където има т.р.олове, е гнило :) А тук и генерали, и професори са т,р.олове, като лол :)

10

Анонимен

преди 2 години

Поне половината от тия са щели да си заминат и от обикновена настинка, гаранция. Но нали трябва да се всява паника. Ай, страхуват ме, хахаха.