102

Анонимен

преди 2 години

Заради тая ваксина Опел си изтегли модела Астра.

101

Анонимен

преди 2 години

Това вече почва да прилича на нова религия, а не на борба с пандемия. Много сте свирепи. Тъмното средновековие се завръща. А кладите кога, лов на вещици кога? Иронията е че ви питам такива неща през телефона , ама еволюция- йок.

100

до славянин

преди 2 години

Нали вече няма славяни, бе глуповат. Нали в Кремъл се разбраха отсега нататъка да са викинги бе смешникко.

99

Анонимен

преди 2 години

Пълен локдаун за антиваксърите и принудителна ваксинация с Астра Зенека.

98

Рептил ФАЩ

преди 2 години

Наредете се на опашка за ваксинката, че ще го направиме насилствено да е. Нека бъде с добро, че ще боли иначе. Русофили, хайде, наредете се.

97

Анонимен

преди 2 години

Нещо фашизмът ви е по душа, неваксинираните в затвора, да се убиват, да не се лекуватЕ нали сте ваксини, кво ви пречим?Въпрос за 5 ст.

96

ШибиРиби

преди 2 години

Ако антиваксърите се третират като наркотрафиканти във Филипините няма да има нужда от математически прогнози. Заловен, унищожен.

95

До Солар

преди 2 години

Аз пък прочетой 3 книги тоя месец, щот съм карантина. Не умрях, но ако си бях на работа хич нямаше да се бутам тука да ви дразня с моите глупости.Сега имам ли антитела или нямам, контактен съм на сина, който забележи, е на 18, аз почти на 50, но ми няма нищо, работя със страшно много хора.Та така, божа работа .

94

Анонимен

преди 2 години

Всички шъ умрем, свиквайте с мисълта, но до тогава е важно да живеем!!!Страхливите умират всеки ден, така като ви слушам и на таралежи да се направите пак ще ви е страх. А за страха ваксина няма.

93

Анонимен

преди 2 години

До 120 Смях в залата! Като 16-та република бяхме първи в света колкото 'великия' СеСеСеРе

92

Анонимен

преди 2 години

Ако се умира, по-добре да не е от ваксина.

91

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите мрът за 48 до 72 часа в интензивните...преди това умираха от страх да се ваксинират...

90

Анонимен

преди 2 години

имам прозорци ветрилници

89

Анонимен

преди 2 години

Това, че досега не ти е станало, не значи, че още утре няма да ти стане. Ти с ника си си предрекъл на какво ще станеш, оли

88

Gogo

преди 2 години

Не му е лесно на професорчето, сутрин, обед и вечер гадае на боб.чакахте по 3000 курунясани през август, после за края на септември. Не стана,айде нова дата за октомври, ....а бе на тоя боба май му е менте или ...

87

Анонимен

преди 2 години

Магнитен, ти сега ли разбра че сме първи по тия показатели дет си ги изброил.Добре че е вируса, Та да се сетите.Стига, че дразниш, ваксината е по желание,всяко насилване да си я сложа е престъпление.Никакви, повтарям никакви, ваксини не се поставят при епидемия, сега даже е пандемия.Има чл143 от НК за принуда, наказанието е затвор.Не че някой ще се впечатли, само ти посочвам, да не верваш много на такива като математика и др. корифеи.Това е. Не агитирам срещу ваксинацият, говорим си.

86

Анонимен

преди 2 години

Когато не бяхме в ЕС - не бяхме последни в нищо. Много ни е еня, че сме последни по някакви критерии на измисления съюз! Ние си имаме проблеми тука,ЕС можеше да бутне рамо, подкрепа, да се преборим с корупцията, с ниския ни стандарт на живот, но за 14 години не пожела да го направи, само ни сочи с пръст и ни нарежда на някакви си последни места. Сигурно и по форма на краставиците ни ще сме на последно, дреме ни, изобщо акъл от тия не ни требе, да си взимат биопродуктите!

85

Леша

преди 2 години

До Solar Power Какви шансове ве, делириум? Аз като не съм набоден, какво ми стана? Упорити сте, стотинкаджии, но нищо не постигате.

84

Анонимен

преди 2 години

Май не разбра какво ти написах, карай..

83

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че идва световна диктатура. Задава се инфлация - вижда се от високите цени за жилища, идващото поскъпване на стоки заради поскъпването на горива и ток. Много хора ще умрат от глад и медицинска немърливост. Човечеството ще се сведе до 1 милиард души златния милиард! Бесен съм, защото не желая да живея в диктатура !!!