66

Анонимен

преди 2 години

ДПС си издига собствен кандидат, Райчев - радикализира се, ба. си . пси - хо - то

65

50 сиво

преди 2 години

До АнонименЩото не е останал на едната секретарка , ако имаш фетиш -секретарка/секретар може да се уредиш за 1-2 часа от сайтовете.Щефа го ограби с шантаж една секретрка сега сме сложили 58 годишна баба с 3 внучета, това не го прави геронтофил нали.

64

Анонимен

преди 2 години

Руските срещу турските шпиони..................Изберете по избор.

63

Анонимен

преди 2 години

абе Доган що така не обича секретарки, само мъжки секретарки си назначчава? да не е ***..аф?

62

Коджабашев.

преди 2 години

Политиката и партийките ни са нагласени и изкуствено създадени.Трябва да се работи -магистрали,нови реактори в козлудуй,газови хъбове това е истината другото е бош лаф-празни приказки.Само с лозунги и преразпределяне на обрачи не става .

61

Анонимен

преди 2 години

Ако стане, по скоро Герджика ще стане, ама ако стане, втори мандат с мнозинство му залагам!

60

истина

преди 2 години

Румен Радев настъпи мотиката ДПС , и тя му счупи носа. Втори мандат няма да има, но ще има среща с каскет.

59

Анонимен

преди 2 години

райчев и радикализация - има нужда от успокоителни този човек.

58

Тюркер

преди 2 години

Преди възродителният говорехме дори помежду си български. След тази глупост хората се капсулираха. С демокрацията последва пак процес на отваряне, особено по време на Симеон II, когато имахме две министерства. Последва игра на гърба на нас, в която всеки се стремеше да се набере върху раменете ни. Нормално е когато си провокиран да се затвориш. Аз познавам хората си, и радикализация не е думата. Но такава може да има сред помашккото и ромско мюсюлманско население. Турците си гледат семействата.

57

Анонимен

преди 2 години

2021 в България все още се пита. Коя ти е родината??? Всички развити държави до един са мултинационални, а в България все още се питаме коя ти е родианта :)))) и отгоре на това, родината на българските турци е България, дори не са друга националност!

56

Анонимен

преди 2 години

Изобщо, не знаете дали ще е мек или твърд срещу Турция, а само джафкате.

55

Анонимен

преди 2 години

Райчев е прав. Както и Лозан Панов. дпс са тyмop, който трябваше да бъде изрязан отдавна.

54

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Турция бе хора, ако стане ще е президент на България. И България му е родината. Ако толкова обичаше турция, която не му е родина, щеше да е депутат тама.

53

Анонимен

преди 2 години

Райчев ходи си пии хапчетата.

52

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И какво значение има кой какъв е ? Не е ли по важно какво прави за страната си ! Инъче в момента кмета на Лондон изповядва исляма. Президента на САЩ беше черен и т.н. Не виждам нищо лошо ! Важното е резултата !

51

Калеко Алеко

преди 2 години

До до Калеко Алеко ... Не съм адвокат на ББ но неговото присъствие при НДСВ не беше политическо, а чисто професионално в системата на МВР, след което направи самостоятелна политическа кариера, като стана Кмет на столична община, а след това сформира и своя партия която зае дясното пространство и беше приета в ЕНП, за разлика от едни "сини субекти", отломките от които сега не знаят къде точно се намират, дали в дясно или в ляво и на кой господ се кланят, окрасиха се и с всички цветове на дъгата..

50

Анонимен

преди 2 години

фигуранта си ритна трудовата книжка. Повече няма да види гласове от ДПС. На миналите избори гласоподавателите на ДПС гласуваха за фигуранта. Без тях щеше да гледа Дондуков 2 през крив макарон. Е няма да се повтори!

49

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Ако на балотаж се явят Радев и Карадайъ аз ще гласувам за Карадайъ. Долу руските шпиони!

48

Анонимен

преди 2 години

ДПС нали бяха от либералния свят,като там приети и от ляво значи ще спорят с от дясно приети консерватори на РзБ от консервативния свят за повече либерални практики от страна на консерваторите предприемани като препоръчителни от тях,а за останалите които са приети в отделните светове какво може да им се налагат освен с тоз на ГЕРБ с незачитане ценностите на Левски,а бил и още били членове БЦРК и радетели както се потвърдило на свободата,независимостта даже икономическа,финансова и всички форми.

47

Анонимен

преди 2 години

Дунавският вилает трябва да има достоен президент - Карадайъ!