354

Анонимен

преди 2 години

Ще задам един наивен въпрос:тези камиони на работниците ли са?

353

Адвокат

преди 2 години

Смятам да зведа граждански иск срещу другарката Комитова, за обезщетение на материални вреди от дупки и лоша инфраструктура, както и за причинени нематериали от задръстванията по "Хемус".

352

Анонимен

преди 2 години

Къде се е чуло и видяло работници в частни фирми да си търсят парите от държавата?Това само тука може да стане,насъсквани знаем от кого.

351

Анонимен

преди 2 години

Е как така не са им платили?Според европейската комисия 11 милиарда лева се губят в България годишно заради корупция.Има ли смисъл да питам къде са отишли тия пари?

350

Радой Ралин

преди 2 години

Къде са сега видните протестъри - Мая, Хеджигена, Бабикян и отровното трио??? И най-вече, къде се срки юмручето???

349

Жожо Звяра

преди 2 години

Кой назначи баби4ката за министър? Защо тя спря строежите? Защо не плати вече заработеното???

348

Мерседес Мечок

преди 2 години

Долу Радев, долу Комитова!

347

Анонимен

преди 2 години

Простия не спира да използва елементарни похвати за насъскване срещу Радев.Кога най-после ще го вкарат в пандиза и там да го накарат да поправи жълтите плочки.

346

Догербавиятдухач 406

преди 2 години

Хайде сега си нашляпай десетина плюса и бъди щастлив!

345

Анонимен

преди 2 години

Усещайки че губят властта са раздали предварително парите , половината от които са се върнали кеш в чекмеджето

344

до СССР

преди 2 години

Къде се скри бе "умнико"?

343

У бре

преди 2 години

А защо бившите "протестанти" не излезят смело с горди чела да посрещнат сегашните "нагли" митингуващи? Къде е поп Дионисий, да ги анатемоса,Бабикян и Хаджията да ги кълнат,Манолова да ги клейми? Защо не изкарат ДБ своята тежка техника Иво Мирчев?

342

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов опитва да прави държавен преврат.

341

Анонимен

преди 2 години

Я се разкарайте гербави под..ги,че после вие ще пренареждате паветата.Уж безработните,били готови да си платят за нарушението на закона,докарвайки тежка техника на жълтите павета.Ти да видиш!

340

До СССР

преди 2 години

Ха-ха-ха! Превъртя от яд, нали Пpocтако?

339

някой

преди 2 години

До: номер 397 Напротив, имаше! Ти си безсрамен герберски лъжец, който гледа хората в очите и лъже! Работим с фирми на ГЕРБ и редовно не ни изплащат това което дължат на нас! От 12 години е така и имаме проблеми с междуфирмените плащания, най-вече мутренските фирми на Бойко Борисов!

338

СССР

преди 2 години

Гладни стойтееее боклуцииии ,продавайте си камионетките и си пратете на нищожествата ,Герберскиии боклуциии,утайкииииии нищожни ,то е дупка до дупка и у дупката дупка тия смешници изпратени от треторазрядната мутра искат пари ,еййй изчадияяя в Банкя се преместте с камионите ***.

337

отровна гад

преди 2 години

Когато Бойко Борисов беше на власт нямаше работници без изплатени заплати! И ако се случеше подобно нещо, Борисов лично се намесваше незабавно! Днес Румен Радев вече 4 месеца умишлено държи 200 хил работници без заплати! Ей така, от чиста злоба! Само защото са работили успешно когато Бойко Борисов беше на власт!

336

До385

преди 2 години

Ти пък кои са!Ами разбира се,че са същите които санирваха блоковете и бяха под изпълнители за ремонтите на язовирите и строителството на Турски(Руски)поток!

335

СССР

преди 2 години

Заплатите не са ви на жълтите павета ***,В БАНКЯ ГИ ТЪРСЕТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО НА ТРЕТОРАЗРЯДНАТА МУТРА ,РАШКОВ АРЕСТУВАЙ ТИКВАТА ВЕДНАГА.