46

Ми, зима иде

преди 2 години

Повече от нормално е да има хора дето са понастинали.Мa никой от младите, не е тръгнал да умира.Умират както всяка година възрастните с други заболявания.Аман от паникьори.

45

Анонимен

преди 2 години

Поголовна антиздравословна обстановка се рзстила из сто лица та чрез без умни те ош чета за ***. За гинес е тоя творец, начело с шеф ката си. Куче влачи ми ли они.

44

Анонимен

преди 2 години

АБЕ хора вие луди ли сте!? Знаете ли какво е по учелищата!? Децата са болни независимо от какво те са болни в нашият клас вече 10 болни дечица , а учителите 3 за седмица. Това е ужасно. Малко помислете и за тях. Да ли се тестват не знам, но маски учителите не носят. Това е полужението не е редно да е така но нали всичко е под контрол.

43

Анонимен

преди 2 години

Ко стана антиваксъри, нали уж 45% в София имали антитела? Нали всички уж сте го "били изкарали"??? Нямало да има 4 вълна! Има, и то цунами! Тези държави, които се ваксинираха на над 85% махнаха мерките, живеят, работят, купонясват, закриха ковид отделения , а вие тука още философствате ваксините дали са ваксини . Матриал, ко да прайш. .

42

Демек

преди 2 години

51 на 10 000.За да стигнем до епидемични нива трябва да има по над 250 на 10 000.Никва пандемия няма, само се чудят как да възпрепятстват хората, барем още някой се подлъже, та да се ваксинира.Откровени престъпници.

41

Събудете се мишки

преди 2 години

След тази пландемия идва друга и следваща и ... Докато не минат 500 години !

40

1

преди 2 години

До Анонимен 32 "Не си правя майтап, никой не умира. Застанете до едно погребално бюро и стойте цял ден, никой не влиза." Ти това направи ли го, и ако да пред кое/къде? Ако не си го направил, защо говориш глупости?

39

Размисли и Страсти

преди 2 години

От утре: По-строги мерки срещу COVID-19 във Видин..............обаче там в цялата област са далеч по-малко от 100000!

38

Анонимен

преди 2 години

Най-много заболели има в управляваната от ГЕРБ София. Така ли ще управляват и държавата? Оставки на Вожда на Партията, Кмета на Партията.

37

баба мара

преди 2 години

в метрото са без маски говорят по телефоните със свалени маски други не сизакриват носа кихат кашлят и ето го резултата

36

Анонимен

преди 2 години

София се управлява лошо от ГЕРБ. Хората умират в крепостта на ГЕРБ и славната столица на Герб. Лечението е сваляне на ГЕРБ от власт в София.

35

посеркото

преди 2 години

При каква брйка на 100000 души се влиза в тъмнокафявата зона?!

34

имам решение

преди 2 години

Както вдигнахте клиничната пътечка за ковидясали, така вдигнете бройката от 500 на 1000 и моментално ще излезем от тъмночервеното.

33

Кацаров

преди 2 години

На кого му дреме? Избори идват. Важното е да не разсърдим електората ганьовскки. Мерки да се вземат после от спечелилите. Иначе всеки да се спасява поединично на територията.

32

КАЦАРОВ ОБЕЩА

преди 2 години

МЕРКИ ПРИ 6000 В БОЛНИЦА, КОЕТО СТАВА УТРЕАЙЕ МИНИСТЪРЧО, ЗАСЛУЖИ СИ ЗАПЛТКАТА

31

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Денков, Такева (ако са и сменили памперса) или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.

30

До 20

преди 2 години

Те не могат да обхванат карантинираните, нямат ресурс да проследяват контакти, та ще имат възможност да следят за мерките.... Тоя план не струва и хартията на която е написан.

29

Куньо и Кантара

преди 2 години

Мийте си ръцете!

28

Анонимен

преди 2 години

До 23 Аре ве, колко вълни да чакаме за умирачката? На следващата пак ще пишеш тези безмислици. От какво ще умираме, от несъществуващия вирус?

27

Кого лъжете бе....

преди 2 години

''Допълнителните противоепидемични мерки са наложени след като разпространението на коронавируса надхвърли 500 на 100 000 хиляди души население.Област в Видин заема площ от 3032,9 km² и има население 84 865 души/по данни от 2018г./''------.......смешницииииии?