218

Пешев

преди 2 години

Вече е решено че ПП ще спечели с много на изборите. Нашите избори са малко по-добре от Русия. Крайно време е да скъсаме с Русия и да почнем истинска демокрация и истинска пазарна икономика.

217

Психолог

преди 2 години

Като си лъжец това е завинаги...

216

Анонимен

преди 2 години

На 14 11 ще гледаме повторение на фюри - уайлдър. като глдам как с анахъсани герберите, те ще са в ролята на последния, койот в края не знаеше откъде му е дошло!

215

Анонимен

преди 2 години

мачкай Киро!

214

Анонимен

преди 2 години

давайте българи, виждате кво стана в чехия! чешката мутра отече!

213

Анонимен

преди 2 години

"Аз пък ще гласувам за ПП. Изглеждат ми свестни. Дано те спасят България от мафията ГЕРБ-ДПС."---- ----- ------ -------- ------- Ух, майкоу... Повече от половин година властта е в тях и не сколасаха да направят АБСОЛЮТНО НИЩО на мафията ГЕРБ-ДПС, даже и не започнаха. Пък вие си се надайте някога да я спасят България от мафията ГЕРБ-ДПС.

212

Бай Гроздан

преди 2 години

И 25% стигат за опозиция на бившите и по пързалката на СДС,с които са в съюз.

211

Анонимен

преди 2 години

Кирчо не е чужд гражданин, той никога не е обръщал гръб на България. А Кокорчо е най-почтения, и офшорката му е почтена. Вярно е, питайте Делян Шиши, така е.

210

Shark

преди 2 години

До Добчо А за 12 години някой посъветва ли Бойко-*** да не говори с метрунско-просташки изрази в ефир?? Междувпрочем той също е-ка и мека и не спря с това "правимЕ", "ходиме" и т.н. Мдаа, много е дразнещо и не съответства на самочувствието му.

209

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ще гласувам за ПП. Изглеждат ми свестни. Дано те спасят България от мафията ГЕРБ-ДПС.

208

Анонимен

преди 2 години

До 231 Още по-интересно е, че Пеевски видно от подадените от него документи за офшорките е с право на постоянно пребиваване в Дубай. За това там изискват да живееш в страната над 6 месеца годишно. Същото е и правилото за уседналост в ЕС и България. Как за него не се и споменава, че като резидент на Дубай няма право да кандидаства за НС и да е депутат? Ама явно никой не смее да гъкне срещу него, а депутатското му място е важно, за да има имунитет и да не го разследват.

207

Бунгар

преди 2 години

Киро,защо ни занимаваш с твоите розови сънища?

206

30

преди 2 години

*** защо спира на 30, защо не 50, 60, а може би 120%

205

67

преди 2 години

Каква двойка, лъжеца и измамника с лява резба... Липсват *** от Дубай и Фигуранта. И, страхувам се, може да вземат 30%, предвид 24/7 часовото промиване на мозъци по всички медии. Срам, срам. ***, нямате срам, за пари продавате България на ***-измамници и крадци.

204

Анонимен

преди 2 години

Голяма олелия за двойното гражданство на Петков, а за кандидатурата за депутат на Пеевски нищо. Магнитски, офшорки, милиардер на 30, КТБ и прокуратурата не пита нищо. Няма как в тая държава да станат нещата.

203

Анонимен

преди 2 години

По-добре те, отколкото ГЕРБ, БСП, ДПС, ИТН, на тях текущото положение на геноцид на българският народ ги устройва чудесно, иначе за няколко десетилетия, все нещо щяха да направят.

202

демократ

преди 2 години

Демократите в миналите президентски избори гласувахме за президента Радев а той тръгна да разделя нацията.

201

Анонимен

преди 2 години

До За Бога - ми те нещата са реципрочни, ти бълвочиш върху едните, те ти го връщат! Чисто по новобъларски - взаимно демократично изчегъртване! Не е хубаво само ваш'те да изчегъртват!

200

Реалист

преди 2 години

До За Бога. От коя планета си паднал?

199

За Бога

преди 2 години

Dnes.bg, махнете коментарите. Всичката мутро-Пеевска Зга.н се изрежда да бълва пУмиа под новините отразяващи техните опоненти. Не случайно в ПИК, trud.bg, epicenter, и т.н. коакни Пеевски медии няма коментари, защото там знаят че народната "любов" ще се излива денонощно под свободните им съчинения. А и вместо работещите в тях да се занимават да цензурират коментари в собствените си клозети, е много по лесно да се секнат в чужди , далеч по-четени и нормални медии като dnes.bg.