47

Анонимен

преди 2 години

Ох,да ви се и "почтените "коментатори.Вместо да прекрати договора с Дънди крокодила,който изнася златото ни без пари,един мнооого почтен назначи щерка си там на тлъста заплата и наскоро и купи" гарсониерка" на Сан Стефано 23.Познаваме се,драги и е излишно да повтаряме едно и също.

46

данъкоплатец

преди 2 години

уУУУХХАААА, КОЛКО СТЕ МУ ЯДОСАНИ НА КИРИЛ! И що така?? Тия които до сега ни управляваха всичките са за затвора! Пък не сте им толкова ядосани.....Кого искате - поредния крадец?

45

Анонимен

преди 2 години

Празнодумец

44

Анонимен

преди 2 години

Колко нагло! Със същия успех е лъгал и за други неща. Веднага да му се проверят всички действия под лупа!

43

анонимен

преди 2 години

С какво право това нищо-жество се опитва да тълкува конституцията, че и да дава препоръки за изменението и?!

42

уточнение

преди 2 години

До Данко Харсъзина Само за Бойковци е важно да не важат.За една Севда куриерка ми е думата.

41

бау бау

преди 2 години

До куку...А СУ спадна до 654 място в класацията.

40

ГЕРБ

преди 2 години

А кога ще лежи в затвора за лъжи

39

куку

преди 2 години

Ако всички завършили Харвард са с неговия морал и знания по право значи е калпаво училище

38

Анонимен

преди 2 години

До Боил "Лъжец,трябва да се запита Харвард дали този индивид найстина е учил там" Вече стана ясно, че Кирчо Лъжеца няма диплома от УНИВЕРСИТЕТА Харвард. И той като оня другия герой с австрийската "диплома". ДС просто използва неграмотността на българите и наглостта на тия измислени герои, за да избута Радев до върха.

37

до 32

преди 2 години

,,Целта на забраната за двойно гражданство е да си лоялен само към една страна"Ти да не падаш от марс. То щото няма подкупи и не можеш да продадеш родината като си само с едно гражданство. Ми погледни тока - собственост на чехи и австриийци, водата на англичани, златото на янки дудъл, дори и бг банка няма. Има ли нещо българско останало на тая територия?

36

Конституционалист

преди 2 години

В конституцията никъде не е записано, че назначените в служебен кабинет от президента министри трябва да са само български граждани. Записано е за кандидат дупетатите и за министри от избран от парламента Министерски съвет. Следователно, ако КС се произнесе, че е нарушена конституцията, ясно ще покаже, че изпълнява поръчка на кръга Доган-Пеевски-Борисов и ще изкара стотиците хиляди на площада.

35

Анонимен

преди 2 години

Така е с политиците и адвокатите... "Могат" безкрайно да ни убеждават, че черното е бяло... и обратното... Moшеници...

34

куку

преди 2 години

До Берлин Като при проститутките Или му харесва да го унижават или е много доходно

33

Боил

преди 2 години

Лъжец,трябва да се запита Харвард дали този индивид найстина е учил там , а може да си е купил дипломата/някакъв документ/на пазара в Илиенци !!!!!! .Трябва човек да е ненормален да гласува за чужденец и мошенник,който да влезе в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

32

истината

преди 2 години

Едно нещо Кириле ти прави чест - дойде си тук и се ОТКАЗА от канадско гражданство! Чудя се, колко ли българи в чужбина ще се откажат от чуждото си гражданство и ще ИЗБЕРАТ БЪЛГАРСКОТО! Иначе са големи родолюбци! ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО В БЪЛГАРИЯ - ВРЕМЕТО Е РАЗДЕЛНО! ДА ВИДИМ КОЙ КОЙ Е!

31

Да,така е

преди 2 години

И за това бързате да ни умъртвите! Вие сте едни шипани клоуни,слугуващи на сатана,разиграващи театър пред медиѝте докато репресиратее нормалните хора! БОГ ГЛЕДА! СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ДА ВИ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ВИ! ВРАЗУМЕТЕ СЕ ДОКаТО Е ВРЕМЕ!

30

супер

преди 2 години

Кирчо,кефиш ме как ги ядосваш.Млад,способен с 3 деца родени в брак.Не търсиш дедовци да ги жениш за либовници,за да се спасиш от бащинство и скандали...

29

Анонимен

преди 2 години

Целта на забраната за двойно гражданство е да си лоялен само към една страна и народа й и да не се работи в интерес на чужда държава и в ущърб на нашата. Просто и ясно.

28

Зоро

преди 2 години

Егати и наглия лъжец как си позволява да коментира и тълкува Конституцията.