33

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Герджиков да каже...първо дали е служил войник в казармата,като се...цани за главнокомандващ.За туй сме на това дередже,защото слагаме първо...каруцата пред...коня и некомпетентни хора са...нацвъкани навсякъде.

32

Георги Ковачев

преди 2 години

Плевнелиев версия 2.0? Не, мерси!

31

Анонимен

преди 2 години

28 не познавате човека, но по стар ДС манталитет хвърляте кал и *** и мажете ли мажете. Ние 5 г гледаме кой какво прави. Нямаме нужда от такива като тебе да ни казват кой какъв е. Видяхме го с очите си, чухме го с ушите си. А сега е време да използваме разума си и да вземем решение с главите си.

30

Анонимен

преди 2 години

Какъв обединител е тоя измислен ректор Герджиков ? С кого ще обединява народа ? С герберската хунта ограбила милиарди ли ? Няма как да стане това. Радев отново ще го избереме народа за президент защото е народния президент

29

мнение

преди 2 години

Професори мушмуроци, стояли на хранилката на ГЕРБ.... мерси!

28

Анонимен

преди 2 години

Аз харесвам Герджиков. Харесвам и Панов. Това са двама достойни кандидати. Много се радвам, че мога да избирам между двама добри кандидати. Това е страхотно. Благодаря на инициативните комитети, които ги издигнаха. Вече смело мога да кажа, че има надежда за България.

27

Анонимен

преди 2 години

обединител с крадците и мафията какво го дъфкат това от сутрин до вечер смешници

26

Анонимен

преди 2 години

24, кого визираш. Защото със сигурност не е сегашният. Той не реже метастази, защото се оказа част от самата метастаза.

25

Пян Гъ

преди 2 години

Е, щом ви е все едно дали има мир, или война, дали ресторантите са пълни, или улицата коли и беси, дали живеете спокойно, или утре ще дойдат Раковите да ви приберат, гласувайте за Фуражката.

24

Анонимен

преди 2 години

19, а ти как разбра че има шанс да не се изтрипем, ако Радев продължи да е президент? Нали не мислиш, че хората ще стоят и ще чакат да дойдат да ги бият и вкарват в Белене без да се противопоставят? Това е една трета от народа, бре човек. Аз ще гласувам за Герджиков в името на мира в тая държава. Ако няма мир, нищо не можеш да постигнеш. С мир в основата, ще се справим с безумието което ни очаква зимата. Всички го знаете. Народа иска мир. Всеки един от нас иска мир.

23

Анонимен

преди 2 години

Не мир дойдох да донеса, а меч!Вече ни омръзна от просттаци случайни, от зализани харвардски юпита с чужди гражданства, служещи на чужди интереси, от мазно изглеждащи уж ерудирани кандидати издигнати и подчиняващи се на задкулисието, от магаре посочено ни да избираме за президент. Искаме личност, която може и не се страхува да реже метастазите обвили и задушаващи България и нашия хубав български народ.

22

Анонимен

преди 2 години

Пффффф.....хахахаха :)) Тоз Гержиков първо да замяза на мъж, после да ме вкарват във филма, че бил печен.......хахахахаха :)))

21

Анонимен

преди 2 години

До 19 - Как, как? Обединиле около себе си онези, които искат той да е президент )))

20

Анонимен

преди 2 години

Значи, след като Герджиков стане президент - България ще е първата държава в света с ерудиран президент ))) Е, сега.... ще са му стъпили г.а.л.о.ш.и на врата, ама ще е ерудиран )))

19

Анонимен

преди 2 години

И как разбрахте,че Проф.Герджиков е обединител?

18

Анонимен

преди 2 години

Герджиков кого ще обединява?!Крадците с ограбените ли? Чекмеджетата с бедняците ли?Битите с биячите ли? С кого ще се обединява Герджиков?! С офшорките и Магнитски ли?Мерси!

17

Ще гласувам за него

преди 2 години

Това е достойният кандидат който ще обедини мафията с народа.

16

баба мара

преди 2 години

след изборите герджиков да си подава оставката и да напуска су отива си в къщии почва с преводите за последните 5 години превел ли е нещо

15

Анонимен

преди 2 години

Колко мило е да гледаш директори, ректори и други ръководители от периода на Бойковото грабителство да блеят жално за обединение и съединение на вълци и овце, на ограбени и грабители.

14

До 14

преди 2 години

За бесепарите ли говориш?