145

Анонимен

преди 2 години

До ***, нов кемпер под 40 хиляди евро почти няма и това са по-малките, големите са от 60 хиляди евро нагоре, говоря за кемпер не за каравана, отдатлен въпрос е че един кемпер ти е 15-20 кв.м., реално като цена на кв.м. е доста повече

144

ЦИНИК

преди 2 години

А бря на кви са прайти тва гражданята бря ? Колите са ви трета употреба,жените пета ,*** инак се претенции и се голем *** вадите . Стойте и плащайте наем тогиз .

143

Анонимен

преди 2 години

Че как мога да загубя нещо, което го нямам, па било то и надежда???

142

ЦИНИК

преди 2 години

Нов кемпер струва 28-30 бона. Вторъ употреба от Италия запазен 3 до 5 иляди евро. Коли трета употреба мой дъ карате в кемпери нимой дъ дживеете ! Аий ша въй ....!

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 - Има го и друго. ЯКото лоби, дето пречи по всевъзможни начини на големи жилищни проекти, че да не се смъква ценичката на меснтите жилища. Представи си, че имаш 50 апартманета, за 5 000 000 ерака и ако някой направи до теб още 200, ще им падне с 40% цената ... ко правиш? Събираш другит ***, давате енди парички и ... няма за хората нищо.

140

ЦИНИК

преди 2 години

Щом цените растът на имотите купете си кемпери бря ! Няаа мине могу време и ората по каравани и кемпери жа живеят кът в Америка ! Там не е срамно. А тука що да е ?

139

Анонимен

преди 2 години

До гаро - А зимата по 20 литра на вечер стигат ли ти, да се сгрееш?

138

Анонимен

преди 2 години

На тас какак на снимката и са вижа зърноту настръханлу ...

137

Гаро

преди 2 години

Аз пък съм си купил много удобен бус. Свалил съм задните седалки и съм си послал разкошно спално помещение. Тръгвам когато си поискам и закъдето си поискам - удобен ми е и когато ходя на работа. Нямам почти никакви разходи!

136

Анонимен

преди 2 години

Алчноста краси човека ,хайде рибки купувайте ,че акулите искат яхти и имения в тропиците !

135

Анонимен

преди 2 години

До до 84 - Децата от прованса започват на 1300-1700 лева. 3500 ще видят след 4 години. Ако са МНОГО надарени, може и след 2, ама това са под 10% от кардрите.

134

Анонимен

преди 2 години

"Касиерка в супермаркед наближава вече 2000лв.," - Уф кат ми почнете и вий с глупостите. 4000 лева давал на стажната, първа година в университета, при това стажант на пълно работно време и студент (опашата лъжа - стажантите масово работя ДО 20 часа на седмица, ако са студенти ... останалото е екплоатация), а посел иим аплащали двойно и тройно и имало едва ли не 100 000 души така ... Ми чи брат - то ако бяхме така, нямаше да сме аутсорс дестинация, бе. Те в Норвеги плащат така.

133

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Не купувам апартамент в град та ако ще и да струват по левче. На село имаш чист въздух, тишина и идилия. Имаш си градина и няколко животни и нощно време е романтика когато гледаш фирмамента....

132

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците политици го предизвикаха това изкуствено. Точно те са тези които искаха да се разшири ямата м/у бедни и богати, т.е. да унищожат средната класа, използвайки пЛандемията. Сега били търсили мерки. Лицемерието на тези изверги е безгранично.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 - Зависи от заплатите. Ако си чистачка да .. ако си яката бичнес мацка, дето върти сделки за постотина хиулядарки на ден .. ехееее!

130

Анонимен

преди 2 години

Намалете поне астрономическите нотариални такси.

129

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е резултат от престъпната политика на ЕЦБ и ФЕД, напечатаха трилиони, и продължават, отгоре на това отрицателни лихви. Всички знаем до какво води това-ХИПЕРИНФЛАЦИЯ. При това положение влагането на пари в имоти не е спасение, защото те също ще се обезценят. Идва мизерия и бунтове.

128

СДС-чуматаНиОкраде3

преди 2 години

Краварете(ФАЩ) и Цион богатеят ли,богатеят - кога чрез войни и грабежи,кога с финансови машинации.

127

Анонимен

преди 2 години

Мацката с белия потник от снимката има много напръщяла нянка. Браво! Free the nipple! Не на сутиените!

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен брокерТо при всеки балон е така бе Броки . Спукването се предхожда от бясно пазаруване