10

баба мара

преди 2 години

видяхте ли как изглежда прос-то-ти=та и невежеството без образование безвъзпитание и какъв човек ще излезе от това дете само може да гадаем млади хора без капка морал а ходила ли е при семеиствата на убития счетоводители ранените работници 2002 г

9

Анонимен

преди 2 години

Според клюката е носил някакви пликове към Дундуков

8

бай ганю

преди 2 години

Явно тук има смисъл поговорката - каквото повикало такова се обадило.Мъж на честта е нещо друго но не и убиец беглец на свобода.Жалко че детето остава сираче но със такъв баща за пример не е сигурно кое е по добре.

7

от ЦК

преди 2 години

С прискърбие съобщаваме, че ГЕРБ загуби един истински мъж на честта и воин на Партията-майка. От нашата субсидия ще отпуснем средства за изграждането на паметник на боеца и верния сторонник на свободата и демокрацията в България.

6

Анонимен

преди 2 години

Изглежда вече не сме наясно какво е "чест". Кой "мъж на честа" би стрелял, убил и грабил инкасо кола?Счетоводителят, който този е убил нямал ли е близки? Какво ни интересува мнението на тази жена за един съден и доживотно осъден убиец?Докога с тия жълтении, но от такъв сайт какво друго?!

5

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Евасиии .... Скри се някъде бе наггла женО!!!Он е затрил човек при обир, а бил мъж на честа. Направо новия Ботев. Като е бил мъж на честа, що се е крил като шумкар в Испания.Човек като има кирливи ризи трябва да ги крие, а не да ги развява гордо на селския мегдан. Ако има очи да ги каже тия нелепици на семейството на убития от него човек.То бива бива безочие ама тая превъртя играта.

4

АЙ СИКТИР 2

преди 2 години

Ако да убиеш човек и раниш още двама, с цел ограбване на пари, е чест да ти пикам и н ачестта!

3

Анонимен

преди 2 години

Спрете да героизирате мафиоти и убийци! Толкова жалка медия сте, че чак е гнусно...

2

Анонимен

преди 2 години

За хора от престъпния контингент не е необходимо да пишете толкова много.

1

Ай Сиктир

преди 2 години

Беше!