10

Анонимен

преди 2 години

Я да питам, тия държави имаха ли план за ваксинация? Колко % от възрастните им са ваксинирани? Дали пък случайно тзи наз 65 г не са ваксинирани на 98%? И точно за това смъртността им е ниска. Дали са се ваксали в моловете? Имало ли е подвижни групи, ваксиниращи възрастни хора по отдалечените места? Може ли като се дава някой за пример, да се даде и добрата практика за пример. Иначе звучи като пропаганда. А ние пропаганда не щем.

9

Иван

преди 2 години

До Анонименда, нормално е. Нормално е защото обикновено са по-образовани, с по-добра работа и по-перспективни от теб. Винаги може да направиш осиновяването трудно, както е у нас и да гледаш деца в домове, наподобяващи детски затвори.

8

Крал Трол I

преди 2 години

Това е чудесно, а маски ще носят ли?

7

Анонимен

преди 2 години

Спасението минава през ваксинация!

6

Я па тия

преди 2 години

А тук едни "доктори-инфекционисти-политици"-разправят, че не трябвало да се ваксинираме, а да си заровим главата в пясъка и то щяло да мине само. Макс 100-на сухи пръчки на ден щели само да изгорят, но да не сме затваряли икономиката. Да не пълнят болниците, а да си пият чайчетата и супичките и да гледали как се била оправила Швецията... ама пусти шведи не слушат и те.

5

Анонимен

преди 2 години

то в Швеция е нормално ге йовете да осиновяват деца...

4

Една по една

преди 2 години

Една по една държавите ще светнат в зелено. Без територията, която ще чака и стои червена като прокажена. Проcт народ, слаба държава.

3

Анонимен

преди 2 години

SPOKO! СЛЕД МЕСЕЦ - ПАК ЛОКДАУН...

2

Силвия

преди 2 години

Прави бяха шведските власти да оставят решението на хората, но там хората са образовани, разумни и знаят, че живеят в общност.

1

Бay

преди 2 години

мдааа. Светът се оправя. България пак е на дъното. :(