69

Анонимен

преди 2 години

Колкото си по-образован, толкова си по-информиран и ваксиниран. Лекарите навсякъде са най-ваксинирани. Санитарки/болногледачки най-малко.

68

Анонимен

преди 2 години

Новите лекарства се тестват х 6 месеца. Няма такова тестване за 10 години. Плоска лъжа!

67

А така

преди 2 години

Така направиха и Гърците.Така трябва.И при нас така трябва.

66

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно! Щом отказват да се "ваксинират" дори когато ги уволняват, трабва да са много шокирани от това което са видяли,че причиняват "ваксините"

65

Анонимен

преди 2 години

И после ще казват, че няма места в болниците, защото физически има легла, но няма персонал за тези легла!

64

Анонимен

преди 2 години

До без коментар - Именно... И после разправят виждате ли колко много се е качила смъртността през годината... А тя се е качила не толкова заради Ковид, колкото заради тези неща, като отмяна на планови операции и подобни. Само от цигари на година умират много повече хора отколкото от Ковид. Ако на някой му пукаше за живота ни, отдавна да е забранил цигарите и да е измислил ваксина за отказване на цигари. Даже щяха да ни задължат всички пушачи да си я бием, за да не задръстваме болниците...

63

Анонимен

преди 2 години

Обвиняват българите, че не разбирали, затова не се ваксинирали. Чудя се как са допуснали 72000 "некомпетентни" медици да работят в Ню Йорк. 72000 професионалисти само в Ню Йорк мислят, че има нещо много нередно в т.н. ваксини и отказват да ги приемат дори да загубят работата си!

62

без коментар

преди 2 години

"като в резултат на това недостигът на персонал накара някои болници да отложат плановите операции или да ограничат други от медицинските си услуги, съобщи Ройтерс."

61

Анонимен

преди 2 години

"Като дългосрочни ефекти след ваксинацията се имат предвид и наблюдават максимално 6 месеца след това." - Мдааа, а според старите учебници на фармацевтите лекарствата се тестват 10 години, но щом казваш, значи 6 месеца е достатъчно... вЕрвам ти хахаха ... И ти ли ВЯРВАШ в науката? Защото аз вярвам в Бог, а като става въпрос за наука знам, че тя трябва да доказва твърденията си. Например знам, че екваторът е 40 000 километра не защото го вярвам, а защото е доказано. Ти вярваш ли във ваксините? :)

60

верваме,верваме

преди 2 години

За здравето ви го правим...

59

Анонимен

преди 2 години

Вече американците започнаха да мигрират от един щат в друг, заради това вакс изнудване. Има щати, където изнудването за ваксина от работодателя към работника е криминализирано.

58

Анонимен

преди 2 години

И защо не искат? И те ли не разбират колко са "безопасни" препаратите?

57

Анонимен

преди 2 години

По време на пандемия да съкратиш 72 000 медици.... Идиокрация е меко казано.

56

Анонимен

преди 2 години

Като дългосрочни ефекти след ваксинацията се имат предвид и наблюдават максимално 6 месеца след това. Всички приказки тука за последствия след години са абсолютно безпочвени. Работя в скандинавска държава , по повод запитването.

55

Анонимен

преди 2 години

Вчера им пляскаха по терасите, днес им биха шута. Титани на мисълта!

54

Анонимен

преди 2 години

И по повод един от по-долните ми коментари... Ваксъри, защо през 1996 не сте се ваксинирали. Тогава по 10 000 човека на ден са се разболявали. Било е тъмно-черна зона... :) ... Върлувал е вирусът Ухан 95 (поне според вестник Труд от 1996г.) Може би защото не са ви казали по телевизията? Затова ли? хахахаха

53

Да живее диванната

преди 2 години

медицина!И без това здравното обслужване там е на висоти, а сега вече директно излита в космоса!

52

У нас пък

преди 2 години

уволняват тея дето са се ваксинирали щото си имаме министър - антиваксър.

51

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Ти докато разбереш как функционира света и защо в Бг сме бедни, светът ще свърши поне 8 пъти хахаха ... Бии си ваксините и не се занимавай с неща, които надхвърлят възможностите ти. Да не мислиш, че случващото се в Бг зависи само от българите? Да, зависи и от нас и то в не малка степен, но големите неща се решават на разни други места от разни други хора... Отделно историята, която е оказала влиянието си... 3-та игла и за теб и така...

50

Анонимен

преди 2 години

До Лекар от Херес - от лекар от Марс... Много си прав. Значи не е проблем хората да умират от всички тези неща, които си изброил, но е проблем да умират от Ковид и затова трябва да затваряме целия свят и да набоцкаме всички... :) ... Ти ако се замисляше над това, което пишеш, долния коментар никога нямаше да го публикуваш. Ако на някой му пукаше за живота ти, щеше да му пука и тогава, когато пушиш цигари, а не само когато може да умреш от Ковид... Хайде за 3-та игла на опашката хахаха