38

Глобалист

преди 2 години

само нискочели ,необразовани другари русофили и комунисти са против ваксинирането. вижте западният човек,вземете пример от него нискочелници мили,сладки путинистчета или не ви се живее? Другаре? А?

37

Анонимен

преди 2 години

Мишите души на ваксърите ликуват,нищо не им говори това,кеф че ще се бодат нон стоп...

36

пак този

преди 2 години

Това беше ясно още в началото. Всяка година ще има мутация, както при грипа. От един вид са.

35

Лиса

преди 2 години

До Ежо: хайде сега, защо ежемесечни, като може ежедневно да се имунизираме срещу Ковид 19?! Ставаш сутрин и вместо кафе, на метростанцията напът за работа ти бият една игла на Пфайзер и се качваш на метрото напълно защитен срещу Ковид 19! Ето това е работеща стратегия!

34

Анонимен

преди 2 години

хах до тук беше с медицинста от тук вече е бизнес

33

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС: ПРАВЯ ГО ЗА ДОБРОТО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО! САМО МОЯТА ВАКСИНА СЪЗДАДЕНА ОТ КОМПАНИЯТА НА КОЯТО СЪМ ГЛАВЕН СПОНСОР ОЩЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО И БИОНГЕЙТСХ Е ОДОБРЕНА ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ, БЕБЕТА И БРЕМЕННИ! АЗ СЪМ СПРАВЕДЛИВ И НЕ ПОДБИРАМ ПО ВЪЗРАСТ! АКО ПЪРВАТА ДОЗА НЕ ВИ ДОКОПА, ТО 6-ТАТА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО СТОРИ. ГРАФИКА Е ДО 2030 РЕДУКЦИЯ ОТ 10 ЦИФРЕН НА 9 ЦИФРЕН БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ. ЕДИН ДЕН ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО ДОБРЕ ЩЕ Е ТОВА ЗА ЗЕМЯТА!

32

Дедо

преди 2 години

Че си плащаме за спокойствието , правата и свободата . На некой , още нещо да не му е ясно !?

31

Крал Трол I

преди 2 години

Бизнесът обича абонати. Бизнесът не се притеснява да търгува вече дори с вашите животи.

30

Mdaa..

преди 2 години

Много мислиш :)Не си проси ежегодни милиарди..

29

Анонимен

преди 2 години

за пари ли чедо, не за много пари бабо ..

28

До Давид Коен

преди 2 години

Я кажи сега, дядо ти и баба ти как оцеляха и се спасиха от Холокоста? С ваксина ли?

27

Анонимен

преди 2 години

който написа статията за бавноразвиващи ли ни имс че три пъти повтори едно и също.

26

До 31

преди 2 години

Бърка ни ,понеже всички ние ти плащаме дрогата .

25

Анонимен

преди 2 години

Манту не е на две години. Проверявайте си информацията. А ваксината за сезонен грип е по желание, ако ще и през два дни да е!

24

Анонимен

преди 2 години

Поливалентната ваксина срещу сезонен грип също се слага всяка година. Ваксината МАНТУ е на 2 години. Личния ми лекар ме ваксинира всяка година от както се помня.

23

Давид Коен

преди 2 години

Беееее, връщаме ви към нормалното, гоим, връщаме ви! Само дето ежегодно ще ви бодем със генно модифициран, ДНК променящ, животоспасяващ от Ковид разтвор, който може и да не ви предпазва от заболяване или смърт от Ковид, но пък ви гарантира, че ще умрете само веднъж! В това е силата му на тоз разтвор - гарантира ви, че ще умрете само веднъж! Неваксинираните умират по 2-3 пъти! Бееееее, гои глупави, беее! Айде сега, отивайте за бустер, че Ковид дебне!

22

Анонимен

преди 2 години

Айде антиваксърите се подмокриха :D Спокойно бе, вие нали не се ваксинираните, какво ви бърка аз дали ще си слагам ваксина всяка година. Както примерно е противогрипната ваксина.

21

Ежо

преди 2 години

Еееее айди сига, ежегодни!Нека да са ежеседмични......

20

Дедо

преди 2 години

Изплюхте камъчето , дето го смучехте от 2020г . Сега " УМНИТЕ " ваксъри могат да вземат клавиатурите и да си ги строшат в картуните! Нема конспирация бе , нема ! Не е за пари , не е !

19

Запозната

преди 2 години

Трябва строги мерки! Да се отнемат правата да гласуват на неваксинираните,да им се забрани влизането по магазините и да се лекуват от ковид само платено. Да се върне Щаба както беше и г-н Борисов да си е премиер. Това е оправията