40

баба ягистан

преди 2 години

толкова силна че ти трепе организма от бой

39

Анонимен

преди 2 години

Егати пропагандата се включи, искат да ни намалят бройката като не се защитаваш.

38

АнонимеН

преди 2 години

ВЯРНО Е, ЧЕ СМЪРТНОСТТА В ИСРАЕЛ Е НАМАЛЯЛА НАПОЛОВИНА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯТА СПОР НЯМА ТОВА СА ДАННИТЕ ПОНЕ ЗАСЕГА! НО ТУК НЕ СЕ ОТЧИТАТ КОЛКО ДУШИ СА УМРЕЛИ ОТ САМАТА ВАКСИНА! ПРИНЦ ФИЛИП СЕ ВАКСИНИРА И ПУКЯСА СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА! ПЪРВИЯ БРИТАНЕЦ ВАКСИНИРАН И ТОЙ ПУКЯСА ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА! ПЪРВАТА ЖЕНА ВАКСИНИРАНА В БРИТАНИЯ ИЗОБЩО НЕ СА И СЛАГАЛИ ВАКСИНА И ЗА ТОВА Е ОЩЕ ЖИВА! ТЪЙ, ЧЕ БЕЗ СТАТИСТИКА НА УМРЕЛИТЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВЪЗХВАЛЯВАТ ВАКСИНИТЕ КАТО ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ!

37

Анонимен

преди 2 години

Погрешно тълкувате даните за Израел. И аз по начало така се ужасих. Но общата смьртност много ниськ и са на пьт да последвад Дания.

36

Цивилизован човек

преди 2 години

В цивилизованите демократични страни на запад където хората живеят материално богато в материално богати държави вече започват прилагането на трета бустерна доза ваксини, а в Израел вече се обсъжда и четвърта доза, само пpocтия бай Ганйо с цъpвyлите развива теории за конспирациите. А после се оплаква, че е беден.

35

Анонимен

преди 2 години

А от не ваксинираните колко попадат.Нали това е идеята процента да е мальк че тия маски ми омръзнаха вече .

34

Анонимен

преди 2 години

В Израел 95% от хоспитализираните с тежки симтоми на ковид-19 са минали пълния цикъл на ваксинацията.

33

Анонимен

преди 2 години

В така наречените ваксини няма никакви чипове, а смъртните случаи от тях и страничните ефекти са пренебрежимо малко. Това не е проблем, проблемът е, че тези препарати не са ваксини, ами са абсолютно безполезни. Полезни са за комисарите от Брюксел, които взимат по половим милион евро заплати, и сега се нагушиха с милиони комисионни като похарчиха десетки милиарди от нашите пари за тези химикали които сега насилсвено се опитват да инжектират на хората.

32

Анонимен

преди 2 години

Има нации осьзнали важноста да си помагаш на организма и се ваксинират сьстезателно.Ще брулени по малко.А нашето вьпреки сьстоянието на болниците и здравеопазването вьобще на ваксината го считат като нещо срамно. Вчера като се хвалех ми викаха Защо беее ? Нещо срамно сь направил като чели . С такова сьзнание сме до никьде.

31

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Санитарен фашизън: Стотици здравни служители в САЩ са отстранени от работа заради отказ от ваксинация.

30

Леша

преди 2 години

До позор за бг Ако не можеш да преглътнеш срама, в Англия търсят шофьори.

29

пияница мистик

преди 2 години

Откак се ваксинирах и вече като се напия и звъня от чипа директно на Бил Гейтс да ми пусне Google maps на ретината на окото, за да видя по GPS-a къде съм в момента и как да се прибера най-бързо :)))))))))))))))))))))

28

позор за бг

преди 2 години

антиваксърската мафия в България води истинска война срещу нормалните и грамотни хора, война срещу Европа и цивилизацията. Наливат се огромни пари в медии (за съжаление и днесбг) и в хейтъри пишещи постове. Огромна кампания на омразата и ненавистта.

27

Анонимен

преди 2 години

Хм , не заразяването не е целта а. А да няма тежко протичане на болеста.Тия рестарантюри да подготвят екстри за ваксирирани а не да плачат само. На всички е тежко.

26

Анонимен

преди 2 години

Като не искате не се васинирайте. Само не фантизирайте че ваксьрите се вече киборги.

25

АнонимеН

преди 2 години

ПОДОБНИ АНАЛИЗИ СА НАПЪЛНО ГРЕШНИ И СЛУЖАТ САМО ЗА БАЛАМОСВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО!!!! И ПРЕДИ ВАКСИНАЦИЯТА НОВИ СЛУЧАЙ СА БИЛИ ТОЛКОВА! КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ИМУННАТА СИСТЕМА ДАВА 85% ЗАЩИТА БЕЗ ДА СЕ Е ВАКСИНИРАЛА! ИСРАЕЛ Е АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ ВАКСИНАТА Е ПОЧТИ БЕЗПОЛЕЗНА СРЕЩУ НОВИТЕ ЩАМОВЕ НА КОРОНА ВИРУС! ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕТО СА ИМАЛИ ТОЛКОВА НОВОЗАРАЗЕНИ КОЛКОТО ИМАТ В МОМЕНТА СЛЕД ВАКСИНИРАНЕТО! ВЯРНО СМЪРТНОСТТА В ИСРАЕЛ ОТ КОВИД Е НАМАЛЯЛА НАПОЛОВИНА СЛЕД ВАКСИНИРАНЕТО ТОВА ПРИЗНАВАМ!

24

Анонимен

преди 2 години

Догодина ще задавате въпросите -Защо има толкова много умрели след ваксинация.На какво се дължи скока на смъртността сред ваксинираните ? Просто плоскоглавите ваксъри да имат малко търпение .

23

Анонимен

преди 2 години

До 27. И в чужбина и ли *** ваксинирани.

22

Анонимен

преди 2 години

Между 6 месеца и една година. Също както противогрипните ваксини. Защитата е същата - да не караш тежко и да не стигнеш до болница. У нас започнаха да умират "ваксинираните", за които сертификатът бе по-важен от колкото защитата на самата ваксина.

21

Анонимен

преди 2 години

83% ЗАЩИТА? Не всички от изследваните ваксинирани са се срещнали повторно с вируса. Просто им се е разминало. Ако 100% от тях имат повторен досег с него, тогава статистиката ще е точна