19

АнонимеН

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ: И КАКВО КАТО СЪМ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК!!!МЕН ЛИЧНО ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ МЕ ПОКРИВА!

18

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е! АКО ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЕШЕ КИРИЛ ПЕТКОВ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА МНОЖЕСТВО ИЗМАМИ И ЛЪЖИ!

17

малък бизнес

преди 2 години

Хитро популистчета, нацелихте празната дупка, която другите привидно "забравят". Много натъртвате на ефективно събиране на данъци, ама нали се сещаш, че на работодателя парите за заплати не му падат от небето, а като го одереш жив, той ще трябва да си уволни работниците и ще фалира. Тогава колко ефектни ще са постъпите в хазната? Още помня Дянков.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще оставят в глад населението! Избирайте си ги , разсеяни хора. Ще Ви Оправят.

15

Анонимен

преди 2 години

Тея ще сринат българия. Дянков 2 идва. Те няма да имат социална програма. Целта ще е събиране на пари само. Държавното управление е различно от фирменното. А това за леченията и чужбина е популистко. В българия има качествено лечение, ама са частни.

14

Анонимен

преди 2 години

Парите събрани от данъците ни се харчат ужасно, ужасно, ужасно, ужасно лошо. С оправяне на това трябва да се почне. После всичко останало

13

Хахахаах

преди 2 години

Това ли е? Да не се лекуваме в чужбина? Там се лекува червената буржоазия. Май северномакедонски космонавт е по-добре. Много рано почнаха с празните приказки.

12

Анонимен

преди 2 години

Винаги по-силния може да си позволи да поставя условия, той е и този който може да мачка ако някой не се съобрази, та какви сте вие точно, че да поставяте условия?

11

Той

преди 2 години

Първо *** до Букурещ и си вземи документа ,да не запееш друга песен пред прокуратурата ,там усмивката ти няма да мине, искат се факти канадецо!

10

Анонимен

преди 2 години

Тоз и Кокорчо ми бяха донякъде симпатични докато не чух днес,че преговаряли със Ристю лодкаря и сестра Галева...вие мозък в главите имате ли въобще.Щом са готови да се вържат с тези ясно за ква почтеност иде реч.

9

Ky40

преди 2 години

Коя държава се срива бе , зюмбюл, тая ръководена от джип. Кое да и се срине , рушвета, корупцията, мафията, кое ? Тоя петков е грандоман, той се има за повече от всеки един българин, нали е учил в харвард .

8

Анонимен

преди 2 години

Браво момчета!! Ще гласуваме за вас. Вие ще спасите България.

7

Анонимен

преди 2 години

Петков-Василев не са в позиция, да поставят условия. Нека видим първо, как ще се представят на изборите. Що се отнася до "условията", откриват топлата вода. И без тях, е ясно, кокво трябва да се направи. ГЕРБ са си изсели съответните изводи и имат реална визия за държавата, без корупция, социална политика и за бърз растеж.

6

Българин

преди 2 години

Държавата се срива, за тиямесеци на служебни недоразумения, но те щели да продължават с "промяната"? Каква промяна бе крадци, не виждате ли че държавата се срива, а те продължават захилени и ококорени със същите мародерства!

5

ACDC

преди 2 години

Добри пожелания! Дано след изборите да не ги забравят. Звучи разочароващо намерението за сътрудничество с корумпирани лица като Мая и Татяна. Нали уж само с почтени хора щяха да работят?

4

доги

преди 2 години

прав си , прокуратурата ако работеше ти отдавна щеше да си подсъдим ,мошеник скапан

3

Анонимен

преди 2 години

Браво момчета

2

Анонимен

преди 2 години

И аз съм твърдо да се забрани на Българи да ходят да се лекуват в чужбина!! И тук имаме добри лекари!! Ако пък те не се справят..такава е била волята Божия.

1

Мут Лабен

преди 2 години

Едва ли ще има някой, който да е против тези 5 условия.