88

СССР

преди 2 години

Президентска република!! Това е бъдещето за България!! Видяхме, че парламента за нищо нестава. Немогат едно редовно правителство да излъчат и трябва президента Радев да го назначава. Депутатите са само в тежест на народа. Вземат заплати, ядът кфтета и нищо неправят!!

87

Мен

преди 2 години

Наивно и плоско като курсова работа на второкурсник от ЮЗУ. Хайде, другия път да се постараем повече!

86

Анонимен

преди 2 години

"Понякога авторитарното управление от можещи и с патриотични намерения авторитети е по-доброто решение" - това е най-доброто решение винаги, но за страни като Русия - там има Путин. После сигруно ще бъде Шойгу. А в България - Бойко, Слави, Кирил, Мая, Радев, Корнелия, Христо ....

85

Black Sea

преди 2 години

Това да не е платена статия на другаря Николай Ников, на който май му се привижда президентска република тип Путин, който да си назначава правителство? То щото като не можем да изберем нормални депутати сякаш означава, че президентът ще е ОК. И кое им е толкова успешно на служебните правителства досега? Актуализацията на бюджета и пенсиите го направи Парламентът. Със или без викове ама стана.

84

Автора кой е

преди 2 години

Някакви във родата от ДС нещо със масони ? Защото пътя към ада е осеян със добри намерения . Служебното правителство е назначено ,ама от избран със мнозинство човек тоест е избрано от мнозинството . Иточно за това се харесва на повечето българи ,докато другите правителства бяха излъчвани от партии със спечелени 25 % от 50 % гласували. със гласуващите във Турция е много лесно да се справи държавата -- има го във конституцията забраняват се етнически партии --- да се проведе референдум във Бг и

83

Край

преди 2 години

Революция при демокрация се прави с промяна на избирателната система. Мажоритарни избори в два тура ще прати Прехода в канала на историята.Другия вариант е танкове по или утр забрана на партиите и еднолична диктатура.

82

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива! Децата ми спят спокойно!

81

Анонимен

преди 2 години

Всички ЗАСЛЕПЕНИ! ГЛУХИ И СЛЕПИ!ДАЛИ ИМА 10% МИСЛЕЩИ! АНАЛИТИЧНА И БЕЗПРИСТРАСТНА МИСЪЛ Е ХИМЕРА ПО ТАЗИ ЗЕМЯ! ЗАЩО ИЗБИРАМЕ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА БЕЗ ДА ПРЕЦЕНЯВАМЕ ДЕЙСТВИЯТА, А СЛУШАМЕ МАЗНИ ТЪРГАШИ НА ХУБАВИТЕ ПРИКАЗКИ И БЕЗПЛАТНИ НАДЕЖДИ! ЗАВОДА ЗА ИЛЮЗИИ ВЕЧЕ РАБОТИ И ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ КАНАЛИ С УСЪРДИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ШИЯТ ДРЕХИТЕ НА ПОЧТЕНИТЕ! ЩЕ ПРОГЛЕДНЕМ, НО ПАК ЩЕ СА ОТМЪКНАЛИ ХЛЯБА ОТ УСТАТА!

80

Анонимен

преди 2 години

След затварянето на ТЕЦовете по настояване на Еврокомисият десетки хиляди в България ще останат без работа, а цената на тока ще скочи неколкократно. Цената на газта също бие рекорди и не може да бъде алтернатива на въглищата, а дори и цяла България да се покрие със соларни панели и вятърни перки, тока от тях ще бъде 7-10 пъти по скъп и при това няма да може да покрие нуждите на битовото потребление. И без това умрялото производство на България съвсем ще спре

79

Анонимен

преди 2 години

Газта 1000$ на спотовите пазари в Европа. Зимата - студ.

78

аз

преди 2 години

Президентска република,ама друг път.Тия ги разправяй на някой друг.Аман от платени драскачи.

77

Анонимен

преди 2 години

При комунизма преди 1989та беше много по-добра от днес.

76

До 59

преди 2 години

А нима именно при Путин и Ердоган и Русия и Турция не получиха своя проспертет за последните 20 години ?! Понякога авторитарното управление от можещи и с патриотични намерения авторитети е по-доброто решение, особено за страни с липса на традиции в демокрацията. А , и магарето си ти :-)

75

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е най-голямата измама. Народът участва само в изборите, но не и в управлението, а избраните които получават власт над живота на избирателите, не носят никаква отговорност - ако не изпълняват волята на народа ами вместо това работят са своите лични интереси, най-много да не ги изберат отново, но пак ги избират, защото народът няма други които да избере, а ако се появят други, то и те не са по-различни от предишните.

74

лошо

преди 2 години

Никой не иска нова конституция. Отворят ли кутията на Пандора, няма да има спиране. Май само настоящата конституция ми пази от геноцид.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Калитализмът е крадлив по природа...

72

Знаещият

преди 2 години

С такива статии и промиване на мозъци и действителност отиваме към гражданска война в която ще оцелеят не олигарсите на Луканов , Живков, Радев, Борисов и т.н.Ще има закриване на прес-издания , затвори , линч, убийства , мизерия ,масови безредици заради тъпотиите на старите комунисти ,русофили и недоразумението Радеф/Смрадеф/Резидет/Предател/!

71

Българин

преди 2 години

Ние българите сме по-висши същества от турците.

70

Анонимен

преди 2 години

Обобщение: за 32 г от 1989 г от 100% държавното стана 50% частно. Влязохме в ЕС и НАТО. От 9 милиона станахме 6 милиона. Построихме малко магистрали и метро. Станахме/останахме най бедната от 30 държави в Европа. Не е много за половин век близо. За толкова време някои са правили доста повече

69

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е противоестествена и извратена система. Никъде в природата няма демокрация, навсякъде има старшинство и йерархия и всеки се подчинява.