734

Тцтцтцтцтцтц

преди 2 години

Предстои небивал разцвет. Даже вече се усеща.

733

анонимен

преди 2 години

До Люба Така явно пише в CV-то му.Любава,потърси снимките в медиите,където той показва дипломата си,увеличи я и прочети какво пише там.Тогава ще разбереш какво точно е завършил.Иначе всеки може да напише каквото си иска,че дори и диплома да си изфабрикува.

732

Към 785

преди 2 години

Ура!Простаците намаляха с един!

731

анонимен

преди 2 години

Само тежко облъчените не могат да видят кога държавата вървеше спокойно без сътресения напред и как сега сме затънали дълбоко в тресавището.

730

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата ще задминат хардвардите на царя.

729

Гласувайте

преди 2 години

За Кирчо - плюс, за Кокорчо - минус.

728

до 782

преди 2 години

Сигурно ще да така.Значи ще трябва да гласувам за някой с по-нисък интелектуален потенциал.Някой като мен, по така про-ст.

727

Абе

преди 2 години

Ше фалираме май...

726

Прогледнал

преди 2 години

Затваряйте университетите.Не ни трябват.Само двама от Харвард и ще вървим по цветя.Щом само за месеци понижиха цените на ток,парно вода,храни,платиха милиарди за държавния бюджет от джоба си(понеже ГЕРБ бяха окрали всичко и не бяха оставили и стотинка в хазната).Представяте ли си какво ще е ако дойдат на власт?ПЕСЕН!...Само да не е погребална.

725

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Ши управат работата.

724

Дисидент

преди 2 години

Ако не ги изберен, напускам Държавата.

723

Мъдуран

преди 2 години

Как плачат Гърбавите. Отидохте си в септичната яма галфонни . Кво не е ясно. Боко си го тарънига пред журналистите ,а кога ли ще го изкара да уринира до кат му вземат интервю. Няма роден по голям проостак от него.чакаме да сложи сам края на жалкото си съществувание.

722

Иван Ж

преди 2 години

Вярвам му както не съм вярвал на никой политик до сега!

721

До 781

преди 2 години

Най-вероятно не си завършил Харвард и нямаш неговия интелектуален потенциал, приятелю.

720

Анонимен

преди 2 години

що аз нямам 1 млн спестени бе кирчо ?ами кокорчо колко стотинки има в касичката ?

719

Христо

преди 2 години

Търсете миналото на тия момци бе хора. Проверете ги от 2015 - 2016 до сега. вижте им фондацията, преценете кой ги готви за новите крадци. Не се доверявайте на излъчването им пред камерите на телевизийте. Знаете ли колко умни и свестни хора нямат достъп до платените ТВ КАНАЛИ....да си ходи Борисов и неговата групировка, но внимание...идва Божков, Дончев, Прокопиев...и още една две групировки....ще ни грабят до дупка..жална ни майка...

718

Анонимен

преди 2 години

Поредния месия, заразал бленувания богат и успешен живот в чужбина, за да се върне и да спаси България!!..Безплатно!! И все още има хора, които вярват на това??

717

Да бе!

преди 2 години

И 100% да вземете, никой не може да ви спаси щом Пентагонът срази феодалите в предстоящата Космическа война. Проблемът ви е, че няма къде да се скриете в оня момент.

716

Rambo

преди 2 години

Този е по-зле от пирамидите от 90-те години. Тук наистина най-големите балъци ще се вържат, по-големи от на слави и на дъбъ.

715

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни мошеници.