213

до

преди 2 години

До АнонименДобре, тогава ще го кажа по друг начин - Откога задаването на един резонен въпрос се определя като "тормоз" и довежда до отказ от изпълнение на служебните задължения. Гледайте клипа - докато течеше разговорът между "антиваксърите" и медиците, поне няколко човека безпрепятствено си получиха ваксините и си тръгнаха, без никой да им пречи и, между другото, без предварителен преглед и последващо наблюдение.

212

Анонимен

преди 2 години

Браво на антиваксърите - това е само началото ! Следва продължение ...

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 "Откъде знаеш, че е адвокат, а не обикновен гражданин." Защото се е написал кой е и с какво се занимава. РАзбира се, може и да лъже, но това на мен не ми е важно. Няма никаква разлика дали е адвокат или друг: факт е, че лъже, за да натиска медицинските лица.Ако искаше наистина такава информация можеше да я намери сам, или, ако е толкова неграмотен, да направи едно запитване до МЗ - щяха да му отговорят веднага.Целта му не е отговора.

210

неваксиниран

преди 2 години

До Бay де да бях млад... :) хич нямаше и да се занимавам с форумна журналистика :) Не знам доколко всеки осъзнава какво цели "борбата" с коронавирусът, и какво значи "всеки трябва да направи жертва"(цитирам) като се ваксинира. ааа, и не всеки трябва да направи милиарди! не трябва да се разбере и издъненото и окрадено здравеопазване - много аспекти има "борбата" им... и при ваксинирането краднат - договорчета, пунктчета, уж-де - нали всеки си има джипи, което най-добре преценява да те бодне ли

209

Анонимен

преди 2 години

Адвоката излъга, че разрешителното трябва да е за партида. Това не е вярно ----///----- Откъде знаеш, че е адвокат, а не обикновен гражданин. И след като не е прав, защо затвориха пункта?

208

Анонимен

преди 2 години

Тия "лекари" (некви младички, не знам дали са завършили даже) от пункта за ваксинация още малко ще кажат, че полицаите са ги нападнали! Смех!

207

Анонимен

преди 2 години

Медицинското лице с прекрасното българско име Бейтулла ентусиазирано рекламираше препаратите си, докато не му поискаха сертификат и разрешително за употреба. Тогава скръсти ръце и млъкна като комунист на разпит.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 243 "Гледах целия клип. Просто поискаха да видят разрешителното" И аз го гледах. Адвоката излъга, че разрешителното трябва да е за партида. Това не е вярно. Целта я ясна: да натисне обикновените медицинкси сестри да отговарят за нещо, за което те не са квалифицирани, и което няма нищо общо с работата им, като по този начин ги принуди да се "защитават". Направи го с очевидна лъжа. За останалите внушения от клипа дори няма нужда от коментар.

205

Германец

преди 2 години

"мисля, че ги е шубе тези, които се ваксинират" -- Проекцията е защитен механизъм на антиваксърите. Не очаквам да ме разбереш :)

204

Анонимен

преди 2 години

До Другаре "Нападението, другарю Чугунена глава, нападението." Дотук имаме от теб изказването "Нападението не е така". Аз съм българин и не разбирам какво значи горното. Можем да си комуникираме така, докато не направиш някакво твърдения, което може да бъде разбрано.

203

Теодоро

преди 2 години

Стадо събуди се Не на ваксините..затвор за бялата магия,

202

Анонимен

преди 2 години

Гледах целия клип. Просто поискаха да видят разрешителното и един чичка се изниза с хладилна чанта и я остави в горещото купе на една кола.

201

славянин

преди 2 години

Големият български народен лечител и ирисдиагностик Петър Димков не е бил нито имунолог нито медик но е лекувал през дългия си 95-годишен живот около 100 хиляди души много от тях отписани като ''неизлечими'' от модерната официална медицина! И затова представителите на тази медицина много са го мразeли защото без да е бил с медицинско образование е бил истински лечител за разлика от тях!

200

Зомбита събудете се

преди 2 години

Този сайт разпространява пропаганда, защо не казвате на хората, че въпросният пунк, както и всички останали инжектират в хората експериментално лекарство, което дори няма разрешение за ползване на територията на страната ни? Минисър Кацаров защо още е на свобода, очевидно е, че работи в полза на чужди интереси и злоупотребява с дадената му власт! Очаквайте коментарът скоро да бъде изтрит, тъй като dnes.bg не зачита свободата на словото.

199

Другаре

преди 2 години

До Анонимен 234: Нападението, другарю Чугунена глава, нападението.

198

Муахаха

преди 2 години

Видехте ли Куките в Австралия, какъв Бой Ядоха на Протеста против Мерките за Фалшивата Пандемия. Не е истина - като на Американски футбол ги поваляха и биеха у тиквите като са на земята! Тия Куки вече ще мислят 2 пъти като почнат да пръскат тълпата с пиперлив спрей!!

197

Бay

преди 2 години

До неваксиниран ами не всички сме млади като теб ... Просто постъпихме разумно.

196

Анонимен

преди 2 години

Гледах клипа и не видях нападение. Даже самите "нападатели" извикаха полицията, за да им окаже съдействие.

195

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ "Откога да зададеш най-спокойно резонен въпрос и да изискаш отговор стана "незаконно действие"?" Откаккто "тормоз" и възпрепиятстване на извършване на служебните задължения е незаконно действие. Това някаква новост ли е за анти-ваксърите?

194

неваксиниран

преди 2 години

До Германец мисля, че ги е шубе тези, които се ваксинират :) да не се разболеят и да не вземат да умрат :) :) :)