30

Анонимен

преди 2 години

Става им все по-трудно да оправдават диктaтa.

29

Анонимен

преди 2 години

В момента България е първа по смъртност в Европа и последна по ваксинации благодарение на умните управление на Румен Радев.

28

ПЛАНдемия

преди 2 години

Летния чревен вирус мина и бройките падат, сега ще трябва голямо надуване на бройки да изкарат до ноември сезонния грип да може да дигнат бройките

27

пияница мистик

преди 2 години

Еййййй, Фигуранта сега е много доволен, както и фигурантчетата Кирчо и Кокорчо. Ето - 20 000 пенсии по малко ще се изплащат и ще потънат в техните джобове. Те вече откраднаха парите за Хемус и я спряха, но 20 000 пенсии по-малко са си добра сума спестени пари

26

Анонимен

преди 2 години

ЛЕШОЯДИ!

25

долни мисирки

преди 2 години

Можеше пък заглавието да бъде - "излекуваните са двойно повече от заразените"

24

Анонимен

преди 2 години

Да видим за какво съсипаха държавата и икономиката? -20 хиляди умрели за две години, повечето с недоказан Ковид, но с тежки хронични заболявания и на преклонна възраст, най-вероятно убити от търгашите дофтуря дето са отказали да ги лекуват от тези заболявания щото има само кромид. Но даже и да са истински - това е 0,287% от населението - кой реши да съсипе живота на абсолютно всички заради такъв нищожен процент?

23

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните с наночипове ги следят и наблюдават навсякъде,даже кога правят секс!!

22

Анонимен

преди 2 години

До 24: Те и сега не се тестват толкова много. Изфабрикувани данни. МЗ то си мислят, че нищо няма да им се случи като си играят *** тука има тука нема.

21

Анонимен

преди 2 години

Това, че са умрели 43 човека, какво общо има с броя безсимптомно заразени и броя на надписаните фантоми? БГ медиците винаги са крали, сега го правят ударно.

20

В.Узунов

преди 2 години

Всяка нова бройка подбрани от Азраиля в моят град е добре и за имама и за мен 50 лева. Завият ли челяк в кефиня и кат му направиш талканя пари не му трябват и Аллах не пита кой от кво е умрял ,а чел ли е Корана. Сложа му камъка и 50 лева пак файда. Раздавайте филтри за съдъкъ та да ви се види .

19

Анонимен

преди 2 години

Малко са. Не стават за пропаганда на ваксинирането. Пък и *** Бау няма да има какво да каже.

18

до 18

преди 2 години

Всичко е Точно - те Сами си Подписват Декларация, че са Готови да Умрат за Печалбата на ЮдеюСемитската Световна Банкова и Фарма Мафия!

17

Алекс

преди 2 години

До Анонимен Не споменавай Витанов,че пак ще изпълзи отнякъде.

16

Пандемия от

преди 2 години

Купени Медии и Ваксинирани Офчъици, които ги следват и до 5 години, едва ли ще са още сред нас - може би тогава ще разберат какво е Медицински Експеримент и защо след Нюрнберският Процес е Забранено да Експериментираш върху хора!!

15

Анонимен

преди 2 години

До 15 - Освен това тогава е имало и други причини и болести, водещи до смърт. Днес и разстрелян да си - пак си Ковид.

14

Анонимен

преди 2 години

Чакаме пияницата Витанов да каже, че до Октомври ще имаме по 4000 случая на ден и да пропагандира и той за ваксина.

13

Анонимен

преди 2 години

Бегайте от тук. От 2000 до сега се движим от 105 хиляди - 120 хиляди, починали на година. 2000 г са били 115 087, 2020 са 124 хиляди. Само, че тогава слугинажните медии не изнасяха "статистики"

12

Петър Танчев

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че короната ще изчезне когато всички българи спрат да се тестват с лъжливите китайски тестове. Казала е също така българина да не приема знака на звяра по никакъв повод, защото няма да има спасение за тялото му на този свят и за душата в отвъдния. Той се поставял на лявата ръка и Антихриста щял да забрани на тези които го нямат да купуват, продават и пътуват

11

Хемус

преди 2 години

То по тия цифри лаборатотия да имаш или погребален агент да си!Как се ставало милионер!