111

До 127

преди 2 години

И къв е ефекта..."Една лъжа повторена сто пъти, се превръща в истина"Верно ли не схващаш?

110

Анонимен

преди 2 години

И като дойде червената диктатура ,ще почне да разстрелва нежелаещите да се ваксинират ли?Прекалено елементарен си.Пак страх се опитваме да внушаваме.Не ни е страх, някои, как пък не схвана, че не всички мислят като теб.Ай, скрий се някъде или оди да боцкаш кабърчета на околовръстното

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Никога не е било задължително, не си измисляй." Не си измисля. Явно не си наясно. Другите ти реплики оттук нататък ги знаем.

108

Стоедин

преди 2 години

топки нямате Янев, топки нямате. *** за зеле не ставате.

107

Анонимен

преди 2 години

И какъв е ефектът от тия ежедневни статии? Едно нещо като се повтаря многократно, замирисва на лъжа. Елементарно е. Всеки нормален индивид знае какво да направи за да се опази, и евентуално да мине през решетото. Другото е кьорфишеци.Който иска да се боде с експерименталната отрова. Но който е против нямате право да го изнудвате да играе по свирката на евреите.

106

Анонимен

преди 2 години

Гледах по CNN израелски лекар, който обяви че всички които са с 2 игли, но поставени преди повече от 6 месеца нямат никакъв имунитет към ковид. За това трябвало да им се слагат на всеки 6 месеца нови и нови бустери. А и да не забравя, това било причината да са с нова вълна и с толкова много хора в болниците. Мдааа. По-зле от наркоманите, дето умират за едната доза.

105

Анонимен

преди 2 години

Защо няма статистика колко от заразените са ваксинирани ?! Явно не е много изгодно, че хептен ще се скапе кампанията за ваксинация .

104

Анонимен

преди 2 години

Обаче тези, които се прецакаха с ваксините изведнъж започнаха да говорят, че всички трябва да се ваксинират... Прецаканите стават доста и натиска за социално-здравния експеримент се засилва...

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "Много хора започват да споделят за техни близки умрели от ваксините. Очаквайте опити за терор." Сега тролиш, но когато има червена диктатура има истински терор. Не ти го пожелавам, но натам вървят нещата.

102

Анонимен

преди 2 години

Щабът не взимаше мерки, а заплати. При това огромни. И не беше медицински орган, а политически за пропаганда на дивотиите на Вожда им. Или забрави че именно некадърните крадливи гербаджии ни докараха до втори по смъртност в света.

101

Анонимен

преди 2 години

До До 109/114 "Точно.Доживотни абонати, като тези на Топлофикация-София." Ахааа, и ти си мислиш, че като докараш червена диктатура, и ще можеш да решиш дали да си останеш анти-ваксър ли? Мдааааа. Категорично 80% от българите са проссти до безобразие. Неспособни са да вържат две логични мисли.

100

Анонимен

преди 2 години

Докато платените клакьори на бялата мафия, облечени като държавни хигиенисти, министри и всякакви популисти ни убеждават повече от година, че ги е грижа за здравето ни и затова от сутрин до вечер ни убеждават да сме отговорни към другите и към себе си и да се набодем с експериметални препарати, които се тестват върху живи хора, страната ни вече 30 години е първа по смъртност в Европа. Дневно умират по 300 българи и то не от Ковид а от рак, съдови заболявания, диабет и т.н.

99

Анонимен

преди 2 години

Много хора започват да споделят за техни близки умрели от ваксините. Очаквайте опити за терор.

98

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от ваксините , защото споменаха за нов щам, който заобикаля всички ваксини . Искат да направят хората зависими от ваксините , като наркозависими ..

97

До 109

преди 2 години

Точно.Доживотни абонати, като тези на Топлофикация-София.

96

Анонимен

преди 2 години

Няма как ваксина да се разработи за по-малко от 5 години.Това е някаква експериментална отрова, която тепърва се тества, при това безплатно А печалбите от нея след време се очаква да са милиардни.Доброволци с промити от медиите мозъци не липсват.

95

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте първо гербаджии, милиционери, военни и всякакви други безполезници и чак тогава агитирайте нормалните хора!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Тази истерия в целия свят върви към ясен провал и предизвестен край." Мда, все повече и повече хора се ваксинират. Ти връзка с реалността имаш ли?

93

Анонимен

преди 2 години

Няма как хората да имат доверие на лакеите, возили се на Жипката на Про стия. Защото не ги възприемат като лекари, а като полит-пропагандатори.Това е и причината повечето българи да бойкотират ваксинирането.

92

Анонимен

преди 2 години

С въвеждането на трета доза и бустер (каквато и да е разликата) напълно ваксинираните се превърнаха в напразно ваксинирани.