42

Затъмнение

преди 2 години

ПОМИСЛЕТЕ и се СЪБУДЕТЕ хора? Защо ПАЗЯТ в ТАЙНА нарочно има починали дори и след поставяне на ваксини обаче никъде не водят статистика. Дори двойно ваксинирани хора които са били заразени и тях ги крият като бройки и статистика а това са важни данни за да се оценяват реално колко са ефективни или не-ефективни ваксините.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Хахахахаха. На този човек има издаден СМЪРТЕН АКТ! ОТ ТОКУДА ако е умрял там! Това е ДОКАЗУЕМО. СЪЩИЯ човек има ЗДРАВНА КАРТА за ваксинацията. СЪЩО ЛЕСНО ДОКАЗУЕМО И ЗА НЕГО ИМА ДОКУМЕНТИ! КОЕ е недоказуемо точно?" Хахахахха! Това, че е издаден смъртен акт в някоя болница, не доказва, че е умрял там човекът. Лекарската мафия е способна на всякакви врътки. Помним Пироговските протести, че никога не се било крало в болницата! Вярваш ли? Айде, бягай!

40

Анонимен

преди 2 години

Има починали от ваксините, средно по един починал на 1 милион ваксинации. У нас откакто махнаха астрата няма починали след ваксинация. Има някой и друг ваксиниран умрял от хроничните си болести.

39

Анонимен

преди 2 години

"...който да е бил ваксиниран и да е починал от КОВИД-19", гласи официалното им съобщение". Ето тук е разковничето. Просто ваксиниранията пациент е починал от нещо друго.

38

Анонимен

преди 2 години

Прочетете Стоян и вижте истинския бг ваксър. Меко казано I.D.I.O.T.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Твърденията и на роднините на човека, и на Мангъра, и на Токуда, и на Червенякова са недоказуеми. Престани да се правиш на интересен!" Хахахахаха. На този човек има издаден СМЪРТЕН АКТ! ОТ ТОКУДА ако е умрял там! Това е ДОКАЗУЕМО. СЪЩИЯ човек има ЗДРАВНА КАРТА за ваксинацията. СЪЩО ЛЕСНО ДОКАЗУЕМО И ЗА НЕГО ИМА ДОКУМЕНТИ! КОЕ е недоказуемо точно?

36

Анонимен

преди 2 години

Ами как да кажат че е починал от ковид ваксината - не е полит коректно. Информацията се променя така че да е полит коректна.

35

Анонимен

преди 2 години

Алтерниращия франкфуртерски тролей пак се вихри да плюе доц .Мангъров ! Доцента е истински лекар с морал и чувство за справедливост ! Не веднъж заяви-'"КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА"! Какво повече искате от човека ?

34

Анонимен

преди 2 години

До Истината "Токуда - 15 процента от капитала е собственост на инвестиционното дружество на глобалистите. Вижте сами." А ви Инфекциозна кой има капитала? Да се посмеем, не за друго!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Твърденията и на роднините на човека, и на Мангъра, и на Токуда, и на Червенякова са недоказуеми. Престани да се правиш на интересен!

32

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой лъже и кой не. Факт е обаче, че официално имиджът на ваксините се поддържа чист и неопетнен на всяка цена. По-безопасни са от органична ябълка и по-лечебни от философския камък. Никога никое влошаване на здравето не е следствие от ваксина. И това за всички ваксини. А едва ли има човек, който да не познава друг възрастен или дете със сериозна реакция към ваксина. И как хората да се доверяват на властите при такава грубо непрозрачна политика! Като редовно лъжат, никой не им вярва!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Кой вярва на доктори от Токуда, които обожават парите? Никой, разбира се!" Обаче парите ще станат бая по-малко, ако се разбере, че лъжат. Няма да е много трудно, нали Мангъров каза, че ЛИЧНО познава роднините на "жертвата". Няма да е НИКАК ТРУДНО да ги докара с него в някое от многобройните си участия и те да ОПРОВЕРГАЯТ В ЕФИР Токуда. Нали така? Чакаме Мангъров да го направи!

30

Анонимен

преди 2 години

Може да са изтри инфото че е бил ваксиниран. Тези данни си ги нагласят както искат.Само ако имаш човек в системата само тогава знаеш какво става.

29

Мангър

преди 2 години

До: номер 30 И все пак, Земята се върти!!!

28

някой

преди 2 години

Номер 20 е напълно прав! Починали от ваксините има, и няма начин да няма! Такива има починали и от други ваксини, не само срещу SARS-CoV-2. Щом у нас не се съобщават сведения за починали ваксинирани, то значи лъжат! Не им вярвайте! Дори оня талибан, брадясалия професор, Ангел Кунчев потвърди, че имало отделни (макар и малко) случаи на ваксинирани и починали!Само че не каза че са починали от ваксините.А вече знаем за починали при погрешна интубация!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега, някой да заведе дело за клевета срещу мангъра :)

26

Анонимен

преди 2 години

Бачкам си бе Пено. Вечер само гледам броя на хипохондриците и фашистите в тоя форум.

25

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност почиват ваксинирани у нас, защото това става навсякъде по света. А какво са казали от Токуда е без значение, защото е недоказуемо.

24

Анонимен

преди 2 години

Човекът очевидно има проблем с шефката си - проф. Червенякова. Да напуска! Стига сме слушали глупости.

23

Истината

преди 2 години

Токуда - 15 процента от капитала е собственост на инвестиционното дружество на глобалистите. Вижте сами.