28

Малака

преди 2 години

Тоя мрънка нещо от Крит ама е ваксинират щото не може да влезе в рейса за работа сутрин.

27

ГРОБАР

преди 2 години

БРАВО НА ГЪРЦИЯ А В БЪЛГАРИЯ КОГА

26

Ужасена

преди 2 години

Аз мисля, че наистина трябва да тестват два пъти седмично и ваксинираните! Ами ако някой е болен? Ще зарази всички около себе си! Може и някой да се разболее тежко и да умре, дори и ако е ваксиниран! А повечето ваксинирани дори и маска не носят! Трябва задължително тестване на безотговорните ваксинирани, които се мислят за безсмъртни и не пазят себе си и другите!

25

Германец

преди 2 години

Примката около врата на антиваксърите се стяга. Ще се ваксинирате, няма къде да ходите :)

24

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 23 Бай-бай на тебе, жалко ваксърче!

23

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, бай-бай

22

Анонимен

преди 2 години

Краят на фалшивата демокрация май дойде. Нека хората протестират. Аз искам да подпиша декларация, че ако се разболея от коронавирус, поемам риска.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ами виж, ако нямаше м=никакви мерки, не се знае колко щяха да са починали. Може би 5000, може би 1000. Не се знае.

20

Анонимен

преди 2 години

Я, някой ваксър е цъкнал минус на 11. Значи ваксърите много искат да се борят със страшно страшния вирус и обвиняват хората, че заразяват другите и ръсят вирус по горки беззащитни баби и папаи, обаче като стане въпрос да им бъркат в техните носове, изведнъж решават, че не е толкова лошо да с и ходиш заразен и да ръсиш вирус по хората?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 - ЧУдно ми е, в страните и контитнетие, които са били масо неизвестни, когато са сглобявали удобно библията, при това купчино дърти хитруши, как ли ще е?

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 - Ем бате ... те га са разболея не седат на улицата уа ...

17

Анонимен

преди 2 години

В Гърция са се ваксинирали над 50% и пак така ги натискат. И Франция, искат сертификат дори в супермаркетите. Не виждам хора да умират около мен, а уж съм в столицата.

16

Анонимен

преди 2 години

Този журналист каза, че да ходиш навсякъде с ПСР тест било нормален живот... Двамката журналисти са направили толкова зло на България, че освен да будат погнуса, друго не е останало.

15

SS

преди 2 години

Вече даже не се крият ускоряват процеса целта е да ви вземат душите истинските не фалшивото тяло смъртната обвивка, обаче кое е най важното че без ваше съгласие не може да се случи обаче манипулирането е на максимум, ще се спасят най издръжливите и неподаващи на манипулации души (хора).....

14

Анонимен

преди 2 години

И тук е редно една милионната администрация да бъде ваксинирана ,а и някои от тях получават пачки за вируса

13

АнонимеН

преди 2 години

УРАА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НО ДА Е УПОМЕНАТО В ЗАКОНА, ЧЕ МИНИМУМА Е 5 ДОЗИ ОТ ЕДНА ВАКСИНА, А НЕ 3 !

12

Анонимен

преди 2 години

До SSВсе повече се убеждавам, че наближава времето. Язовирът до Мъртво море преди два дни е станал кърваво червен. До мястото на Содом и Гомор. Сбъдва се откровението.

11

Анонимен

преди 2 години

Човекът им казва, че няма смисъл в това хем всички да могат да пренасят заразата, хем само неваксинираните да се тестват два пъти седмично, а те го прекъснаха... Ваксъри... Ама напълно прав е! Ако се борим със страшен вирус, тогава нека и на ваксърите да им чоплят в носа два пъти седмично, нали?

10

Анонимен

преди 2 години

Това показва много. Щом от един корона вирус, от който били починали в България с 20 000 повече от миналата година, отнемат свободата, какво правим? Аз не съм сигурна и не съм убедена, че толкова много хора починаха, в сравнение с предишните години. Имаме застаряващо население и при това болно с какви ли не хронически болести. Накрая чип ще ни сложат под натиск да не си загубим работата.

9

SS

преди 2 години

Сатанистите удрят първо най християнските страни, Гърците са вярващи даже много повече от нас е БГ и затова са ги стегнали така, тука знаят че сме атеисти и анархисти....уж християни, но няма да ни подминат де...