215

ЛЕК ЗА РАДЕВ НЯМА...

преди 2 години

ЛЕК ЗА.... КОМУНИЗЪМ.. И ЗА... ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ..... НЯМА...... ХОРАТА МИСЛЕЩИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА РУМЕН РАДЕВ ДА ГО ЗНАЯТ......

214

Анонимен

преди 2 години

Капсулования Комунизъм и Насилственото християнизиране на Българите през 866 г от Византия са едно и също Зло за Българския Народ

213

КЛ

преди 2 години

Лява партия, в която членуват бизнесмени/олигарси не е лява партия. Дясна партия с членове, които не са бизнесмени(дами)/самонаети не е дясна партия. Либерална партия основаваща се на етнически характер, не е либерална партия. Патриотична формация анти гей, не е патриотична, a консервативна, може би. Всичко е пълно мазало.И всички "партии" се движат по оста комунисти/демократи. Партийците нямат интерес да се помирим с миналото си. Защото ще изчезнат, като безидейни и безхаберни.

212

истина

преди 2 години

Комунизмът е ляв фашизъм.Фашизмът е десен комунизъм.

211

Анонимен

преди 2 години

БСП и Да България са червиви с хора на ДС. ИТН и ИМВ са пък на пряко подчинение на БСП/БКПара Радев. ДПС има за почетен председател и силен човек агент на ДС. Въпроси?

210

български избирател

преди 2 години

Пропуснах само да добавя и Светлана Алилуева - бяга от баща си, Йосиф Сталин чак в САЩ! А да споменем ли и Павлик Морозов? По-точно баща му, който е бил предаден на комунистите от сина си?

209

Анонимен

преди 2 години

Защо се срамуват от произхода си?Защо напускат?Не можеш да избираш родителите и роднините си.Нито да ги промениш.Бащата на Мирчев е бил партиен секретар на БКП в община Крушари. Бащата на съпредседателя на коалицията Владислав Панев е агент от ДС с псевдоним Роза.Христо Иванов произхожда от болшевишко коминтерновско семейство.Радан Кънев мълчи, че има тъст агент на Държавна сигурност с псевдоним Смирнов.А Атанас Атанасов бил член на БКП и е работил като прокурор по време на Възродителния процес.

208

Анонимен

преди 2 години

Иво Мирчев е син на секретаря на БКП в добричката община Крушари - Николай Мирчев.Мирчев младши вече се забърка в два големи скандала през 2018 година се разбра, че едва прохождащият политик е записал с връзки децата си в елитна детска градина в столичния кв. Горна баня, без да бъде спазена процедурата с класиранията. Есента на миналата година кандидатът за депутат пусна фалшивата новина, че собственикът на веригата детски магазини Хиполенд Мариан Колев е бил притискан да продаде бизнеса си.

207

Анонимен

преди 2 години

На Атанас Атанасов не му е било нужно да е агент, той по служба си е работил за Държавна сигурност и БКП. По време на Възродителния процес и Голямата екскурзия на българските турци през 1989 година е прокурор в Разград. Тогава прокуратурата в комунистическа България е на подчинение на Централния комитет на БКП и прокурор се става само с решение на партията. В отчета за дейността на Разградската прокуратура за 1989 година за младшите прокурори Атанасов и Личева оценката е за техния труд и

206

до 224

преди 2 години

Христо Бойкикев потомствен комунист. Баба му е рускиня, генерал от Червената армия. Дядо му НЕДЯЛКО БОЙКИКЕВ е руски агент. Убиват го по време на голямата чистка в Берлин. Майката на Христо е родена 1932г.в Москва.Връща се в България СЛЕД 9.09.1944г. и Влиза в БКП. Изключена е от партията заради участие в няколко дисидентски организации, за което е изключена от партията, но по-късно се връща в БСП.Сестрата на Христо Иванов- Светлана, е историк в БАН и е агент на ДС, и в момента.

205

Читател

преди 2 години

По време на така нар. демокрация 2 млн. българи умряха, а още толкова избягаха от "чудесните" условия за живот в България. Народът ни първи по смъртност в света!

204

български избирател

преди 2 години

До: номер 227 Бе няма такова животно "потомствен комунист" бе!!! Алберт Гьоринг е получил специално признание от народа на Израел, не само ние българите сме спасявали евреи! А Катарина Химлер е омъжена за евреин, само не съм сигурен дали не беше равин.

203

български избирател

преди 2 години

До: номер 224 Не, ти се майтапиш!!! Скоро ще гласуваме закона за лустрацията и комунистите ще видят тогава кон боб яде ли! И ти ще видиш! Само гледай!

202

Анонимен

преди 2 години

Потомствените комунисти Бойкикев и Атанасов викат на родата си от БСП комунисти. Ей това е да си нагъл лъжец или казано по друг начин, да си политическа уличница!

201

Ами,да....

преди 2 години

РАДЕВ, БАВНО И МЕТОДИЧНО РАЗБИВА БСП С ЦЕЛ ДА СЪЗДАДЕ СВОЯ ПОСЛУШНА ПАРТИЯ НА НЕГОВАТА ВЛАСТ. ВСИЧКИ НЕГОВИ СТРУКТУРИ ЩЕ ПОГЪЛНАТБСП И ЛЕВИТЕ ФОРМАЦИИ.

200

Счетоводител

преди 2 години

Вчера го напуснаха НС тези от Герб, а днес пък от ДБ. Да го напуснат всичките народни представители и да се кандидатират за депутати в други държави. Аман от простотиите им и алчността им за заплати. Всичко това, при обсъждания за увеличаване не пенсиите. Те са най-много като избиратели, за това всички предлагаха да ес увеличат пенсиите им, но никой не каза, че няма пари за това. Хората протестират с абсолютно основание.

199

Ама

преди 2 години

Кой ви е дал право да вършите убийства на политическа и религиозна основа бе, кому няги долни ! Ако наистина е съществувал някакъв Народен съд, той отдавна трябваше да е осъдил и самите извършители на такива неща на разстрел ! А що се отнася до синове, внуци, и т.н., всеки отговаря за СЕБЕ си - никой не може да бъде съден за греховете на предците си, освен ако и той не върши същите !

198

Пешо Питанката

преди 2 години

ДЕКЛАРАЦИЯ....Е, и ???Колко ще ми струва хляба,а сиренето,а газта,а парното,а бензина,а училището на детето ми,а лечението на болната ми жена и т.н./Моля да не се бърка с ИТН/.

197

български избирател

преди 2 години

До: номер 202 (български избирател) По делата им ще ги познаем, другарю! По делата! Четящият декларацията другарю, не е бил член на БКП никога, докато бъдещият подсъдим Бойко Методиев Борисов е бил, и още е член на БКП (бившата, не настоящата партия БСП).Законът за лустрацията не беше приет пак благодарение на същия този член на БКП, защото депутатите от неговата партия гласуваха против проектозакона за лустрацията, другарю! Ама ние избирателите помним! И гласуваме за ДБ!

196

Паметник

преди 2 години

Е сега остава и Радев да се поклони на комунистите за 9-ти септеммври, че да сме наясно кой какъв е.