25

Трошката

преди 2 години

НИКАКВИ ПЕНСИИ. НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ НА ДЪРТИТЕ МУМИИ ЗАЩОТО НИ ОСТАВИХА В НАСЛЕДСТВО КОМУНИЗЪМ АМИ ГО И ВАРДЯТ И ГЛАСУВАТ. ДОКАТО НЕ СЕ ВДИГНЕ СТАНДАРТА НА РАБОТЕЩИТЕ НИКАКВИ ПЕНСИИ

24

анонимен

преди 2 години

Ако временното правителство до края на годината не краде, парите ще стигнат за 120 лв. пенсии, и за всички социални разходи. Като гледам как се кокори министъра на тези 120 лева, съмнявам се във временното правителство. ДБ се подмаза на Тошко.

23

123

преди 2 години

Стига вече!Не може хората, които са работили честно цял живот да мизерстват с най-ниската пенсия в Европа. Тези, които са от различен етнос от българския са с по-високи пенсии без нито един работен ден.Спрете да затривате България!

22

Анонимен

преди 2 години

Тези са на път да счупят държавата заради гласовете на пенсионерите и майките. Ясно е, че нито има пари да се плаща това увеличение в дългосрочен план, нито има идея от къде ще се вземат тези пари. Ние имаме едни от най-добрите условия за майчинство в света и въпреки това деца не се раждат, а само се реве за още пари. Ама парите са малко и не стигат за всичките ревящи, застанали на държавната ясла.

21

ИСКРА КЪМ РАДЕВ....

преди 2 години

НАИСТИНА ВОЕННИЯ Е БЕЗ ДУША... САМО КАРИЕРА.....

20

Анонимен

преди 2 години

Очевидно нямата нужните умения да са депутати, дори и в повечето фирми такива гофрени никой не би ги взел и търпял, само някой с връзки понеже те така са научени.

19

Анонимен

преди 2 години

Как бюджета не беше проблем като си гласуваха огромните заплати, а сега било проблем пенсиите да станели по 370 лева.

18

Зозо

преди 2 години

До Анонимен Днес мъчих да се преброя, сама профил направих. Нататък не работи.

17

Искра

преди 2 години

Не вдигайте пенсиите, нито заплатите! Парите са грях и хората обезумяват от тях. По социализма нямахме пари, но бяхме хора, а сега какво е ? Само пари, пари, пари, навсякъде пари. И за какво ? Останахте без души от алчност.

16

Възмутен

преди 2 години

До Dev Навън отиват не да слугуват а да се реализират нормално според способностите си.Не става въпрос за малограмотни мързеливи индивиди за които и на луната ще им е зле.

15

Анонимен

преди 2 години

Честито! Сайта за преброяването отново не работи!!!!!!!!!???????

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя новинарски сайт е бетер вестник Чук Чук. Там има повече иформация

13

ГЛАДЕН НЕ СЕ ГЛАСУВА

преди 2 години

ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ.......... ТИЯ МИСЛЯТ САМО ЗА КАРИЕРИТЕ СИ...

12

Анонимен

преди 2 години

Да направят депутатската заплата колкото е минималната заплата в България и депутатската пенсия колкото е минималната пенсия в България.

11

BU jet

преди 2 години

Ей, няма да харчите на Боко парите за пенсии и други глупости, на есен се връща на кон(Петър Стоянов).

10

Анонимен

преди 2 години

На гол тумбак чифте пищови, като слагаш така се получава хайдуци.

9

Анонимен

преди 2 години

Такива некадърници е трудно да се съберат на едно място.Нали искахте промяна. Е напълнихте парламента с чалгари и безделници. Още първата седмица си гласуваха заплати по 10 бона и от тогава нищо не могат да свършат.

8

Анонимен

преди 2 години

Тя тая алтернатива на ГЕРБ как са я избирали да е толкова зле? Изобщо има ли някой дето не харесва ГЕРБ но да има някакъв акъл повече от на кокошка?

7

Dev

преди 2 години

Цените е добре да се вдигат. Българина трябва да се отучи да спестява кеш пари. Като ги загуби няколко пъти с инфлация и други хватки, може да се усети, че не става така. И току виж започнал да инвестира. Но за жалост имат толкова малко ум, че си казват "Аааа тая държава не става" и отиват навън да слугуват, че пак да пълнят в буркани :) Лека полека ще се усещат, но и много много ще изгорят. Не, че е лошо де. Ако един загуби - друг печели. Нищо не се изпарява.

6

Анонимен

преди 2 години

До Зозо 1 да не се изнендаш , като го изберат за 2ри мандат .